Αθλητικά

Ο Μπαλοτέλι υπογράφει σε ομάδα Γ’ κατηγορίας της Ισπανίας!

Ο Μάριο Μπαλοτέλι συνεχίζει να ψάχνει για νέα ομάδα, καθώς η πρωταθλήτρια Ινδίας Κεράλα Μπλάστερς ακύρωσε την προφορική συμφωνία που είχε το καλοκαίρι μαζί του. Ο 34χρονος Ιταλός φορ έμεινε ελεύθερος από την τουρκική Ντεμίρσπορ, με την οποία είχε επτά γκολ και μια ασίστ την περασμένη σεζόν, και είχε αποφασίσει να παίξει στην Ασία.

Τελικά όμως οι επαφές με την ομάδα της Ινδίας δεν προχώρησαν, καθώς αρνήθηκε να καλύψει τις ετήσιες απαιτήσεις του, που φθάνουν τα τρία εκατ. ευρώ. Ο ίδιος ο Μπαλοτέλι πάντως δεν απογοητεύεται και ξεκαθάρισε πως σύντομα θα βρει άλλη ομάδα.

Σύμφωνα με την αθλητική εφημερίδα της Μαδρίτης «AS» ο Μπαλοτέλι είναι σ’ επαφές για να συνεχίσει την καριέρα του στην Ισπανία, σε μια άγνωστή ομάδα, την Ιντερσίτι, που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας!

Η «Club de Fútbol Intercity» ιδρύθηκε πριν από λίγα μόλις χρόνια, το 2017, με έδρα το Αλικάντε, στην κοινότητα της Βαλένθια. Ο σύλλογος αγωνίζεται στην «Primera Federación – Group 2», παίζοντας τους εντός έδρας αγώνες στο «Estadio Antonio Solana», χωρητικότητας 2.000 θεατών και οι χορηγοί της έχουν αποφασίσει να καλύψουν τις οικονομικές απαιτήσεις του Μπαλοτέλι.


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-01 13:16:44

Back to top button