Ελλάδα

Ο μικρός Γιάννης Παπαστεφανάκης επέστρεψε νικητής στη Θεσσαλονίκη

Ο μικρός φίλος του ΠΑΟΚ Γιάννης Παπαστεφανάκης επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη, ύστερα από έναν μήνα, από την Αμερική, όπου υποβλήθηκε σε μία επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση.

Όπως είπε ο ίδιος, του έλειψε πολύ το σπίτι του αλλά και η αγαπημένη του ομάδα…” Στερητικό είχα πάθει, περιμένω τη στιγμή που θα μπω περπατώντας μέσα στο γήπεδο του ΠΑΟΚ και να συναντήσω τον Πρόεδρο και όλη την ομάδα για να χαρούν και αυτοί με τη χαρά μου… είμαστε λιοντάρια και παλεύουμε, δέχτηκα κύμα θετικής ενέργειας από όλους τους παίχτες”, ανέφερε ο Γιάννης, ενώ έκανε και προβλέψεις για τα αθλητικά δρώμενα και αποκάλυψε ποιος είναι ο αγαπημένος του παίκτης.

“Επιστρέψαμε στην Ελλάδα με τον Γιάννη μας δυνατό και έτοιμο να αρχίσει ένα πρόγραμμα δύσκολο ενδυνάμωσης… ξαναγεννηθήκαμε στην Αμερική και κάνουμε τα βήματα από την αρχή όπως ένα μωρό, αργά αλλά σταθερά”, τόνισε η μητέρα του Γιάννη, η κα Ελένη, άγρυπνος φρουρός στο πλευρό του.

Ο πατέρας της οικογένειας μίλησε για το τεράστιο κύμα αγάπης που δέχτηκαν από όλο τον κόσμο και ειδικότερα από την οικογένεια του ΠΑΟΚ αλλά και από την ομογένεια και την Μητρόπολη Σικάγο.

“Με τη στήριξη που έχουμε σηκώνουμε ακόμη και πύραυλο”, κατέληξε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαστεφανάκης.

Πολύ πρόσφατα, ο Γιάννης Παπαστεφανάκης είχε μιλήσει αποκλειστικά στο ..gr για το χειρουργείο, που θα του αλλάξει τη ζωή, την αποθεραπεία του στις ΗΠΑ, τα πρώτα του βήματα και την αγαπημένη του ομάδα.

«Θα παραμείνω εδώ για ακόμη πέντε ημέρες. Η αποθεραπεία μου κυλάει πάρα πολύ καλά και ανυπομονώ να γυρίσω για να συνεχίσω στην Ελλάδα τη σκληρή δουλειά» είχε πει με το χαμόγελο να φωτίζει το πρόσωπό του.

Υπογραμμίζουμε ότι στα βραβεία του ΠΣΑΠΠ του 2023 ο Γιάννης Παπαστεφανάκης βραβεύτηκε μαζί με τον αδερφό του, Ευθύμη, συγκινώντας όλους με τα λόγια του.

Συγκεκριμένα όταν πήρε τον λόγο, ανέφερε ότι «αυτό που έζησα στο Πανθεσσαλικό ήταν πολύ ωραίο, χάρηκα πάρα πολύ γιατί πήγα να πάρω μία φανέλα για τον αδερφό μου και ήταν αφορμή για να γνωρίσω από κοντά τους παίκτες της ΑΕΚ. Ήταν μία ξεχωριστή εμπειρία για μένα και θα ήθελα να πω στους φιλάθλους να μην φοβούνται να πηγαίνουν στο γήπεδο με το χρώμα της δικής τους ομάδας».


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-12 12:31:33

Back to top button