Αθλητικά

Ο Μερίχ Ντεμιράλ τιμωρήθηκε με δυο αγωνιστικές από την UEFA για την χειρονομία των «Γρίζων Λύκων» σε ματς της Τουρκίας

Καμπάνα” δυο αγωνιστικών από την UEFA στον Μερίχ Ντεμιράλ, για τη χειρονομία των “Γκρίζων Λύκων” στο Τουρκία – Αυστρία (2-1) για τους “16” του Euro 2024. Χάνει τον προημιτελικό με την Ολλανδία.

Όπως αναφέρουν τα διεθνή μέσα, η UEFA επέβαλε και επίσημα ποινή αποκλεισμού δύο αγωνιστικών στον Μερίχ Ντεμιράλ χαρακτηρίζοντας πολιτική, τη χειρονομία του στο ματς Τουρκία – Αυστρία για το Euro 2024 (έκανε το σήμα των “Γκρίζων Λύκων”).

Ο αντιπρόεδρος της Τουρκίας Τζεβντέτ Γιλμάζ δήλωσε ότι “είναι απαράδεκτη η απόφαση της UEFA” για την τιμωρία του Τούρκου ποδοσφαιριστή και ανέφερε ότι αναμένει η απόφαση να διορθωθεί.

Η ομορφιά και ο ενθουσιασμός του ποδοσφαίρου δεν πρέπει να επισκιάζονται με πολιτικές αποφάσεις”, ανέφερε ο Γιλμάζ σε μια ανάρτηση του στο twitter. Την ίδια στιγμή, η τουρκική Ομοσπονδία ποδοσφαίρου αναμένεται να καταθέσει ένσταση στο CAS, κατά της ποινής του παίκτη.

Και όλα αυτά, ενώ ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έχει αποφασίσει να παρευρεθεί στον αυριανό (06.07.2024) προημιτελικό του Euro 2024, μεταξύ της Τουρκίας και της Ολλανδίας στο Βερολίνο (22:00).

To άρθρο Ο Μερίχ Ντεμιράλ τιμωρήθηκε με δυο αγωνιστικές από την UEFA για την χειρονομία των «Γρίζων Λύκων» σε ματς της Τουρκίας δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-07-05 15:19:50

Back to top button