Αθλητικά

Ο Μάριος Οικονόμου αποχώρησε από τον Παναιτωλικό και σταμάτησε το ποδόσφαιρο

Ο Μάριος Οικονόμου αποφάσισε να βάλει τέλος στην καριέρα του, με τον έμπειρο αμυντικό του Παναιτωλικό, να κρεμά τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

Τίτλοι τέλους μπήκαν στην καριέρα του Μάριου Οικονόμου, καθώς ο 31χρονος ποδοσφαιριστής αποφάσισε πως ήρθε η στιγμή να αποχωρήσει από την ενεργό δράση.

Ο έμπειρος αμυντικός που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην παραμονή του Παναιτωλικού στην Super League πήρε την απόφαση να αποσυρθεί, με τον σύλλογο του Αγρινίου μέσω ανακοίνωσης του να γνωστοποιεί την συγκεκριμένη απόφαση.

«Προ ημερών ο Μάριος Οικονόμου έκανε γνωστή στη διοίκηση της ΠΑΕ Παναιτωλικός την επιθυμία του να τερματίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα.

Η διαδρομή του αξιοζήλευτη, όπως οι επιτυχίες και οι διακρίσεις του σε μεγάλα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Από το 2011 αγωνίστηκε σε ΠΑΣ Γιάννινα, Κάλιαρι, Μπολόνια, Σπαλ, Μπάρι, ΑΕΚ, Κοπεγχάγη, Σαμπτόρια. Το περασμένο καλοκαίρι επέστρεψε στη χώρα μας και αγωνίστηκε με επιτυχία στον Παναιτωλικό, συμβάλλοντας στην υλοποίηση των στόχων του.

Απέδειξε στα γήπεδα ότι μπορεί να αγωνίζεται για αρκετά χρόνια ακόμα, όμως επιλογή του είναι να αποσυρθεί και είναι ο Παναιτωλικός τελευταίος σταθμός της πλούσιας καριέρας του.

Η ΠΑΕ Παναιτωλικός θέλει να τον ευχαριστήσει για την άψογη συνεργασία τη σεζόν που πέρασε. Τον επαγγελματισμό, το ήθος και την εν γένει παρουσία του στην ομάδα μας, τη συμβολή του στην υλοποίηση των στόχων. Θέλαμε να εξαντλήσει και τον δεύτερο χρόνο του συμβολαίου του, αλλά σεβόμαστε την επιλογή του και λύνουμε κοινή συναινέσει τη συνεργασία μας, ευχόμενοι κάθε καλό στη ζωή του.

Από το Αγρίνιο φυσικά και αποδέχτηκαν την απόφασή του κι έτσι προχώρησαν στην λύση του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός με θητεία σε ΠΑΣ Γιάννινα, Κάλιαρι, Μπολόνια, ΣΠΑΛ, Μπάρι, ΑΕΚ, Κοπεγχάγη και Σαμπντόρια αποχωρεί έτσι από την ενερό δράση» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του Παναιτωλικού.

 

 


Δημοσιεύτηκε ! 2024-06-27 16:28:13

Back to top button