Auto

Ο Μάριος Ηλιόπουλος και η… τρέλα του για την ταχύτητα (+video)

Η αλήθεια είναι πως η παρουσία του Μάριου Ηλιόπουλου, ο οποίος πρόσφατα αγόρασε την ΑΕΚ δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη. Οι δηλώσεις, οι συμπεριφορές του αλλά και το πάθος που τον διακρίνει για όσα κάνει αποτελούν θέμα συζήτησης στα δημοσιογραφικά γραφεία και πλέον στα… οπαδικά πηγαδάκια. Όσοι τον ξέρουν χρόνια, γνωρίζουν πως αυτός είναι ο χαρακτήρας του και ότι κάνει, το κάνει (και το έκανε από παλιά) γιατί έτσι… αισθάνεται.

Ασχολείται με τη ναυτιλία εδώ και δεκαετίες και πολλοί τον ήξεραν ως τον mister Seajets. Επιπλέον τα τελευταία… 35 χρόνια τον γνωρίζουν και από την παρουσία του στους αγώνες αυτοκινήτου. Παλαιότερα έτρεχε και σε πίστες αλλά τελικά τον κέρδισαν οι αναβάσεις. Έχει καταφέρει να σπάσει κάθε ρεκόρ που υπάρχει στους αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αναβάσεων, να κατακτήσει αμέτρητους τίτλους και να κυνηγά όπως άλλωστε ο ίδιος λέει μόνο το χρονόμετρο. Αυτός είναι και ο μεγαλύτερός του αντίπαλος και το έχει αποδείξει κάθε φορά που η αγωνιστική κόντρα με άλλον οδηγό τον βάζει στην πρίζα να σημειώσει καλύτερους χρόνους.



Το Fiesta των 650+ ίππων

Επιπλέον, τα τελευταία χρόνια είναι ο οδηγός που φέρνει τα πιο εξελιγμένα αγωνιστικά αυτοκίνητα τα οποία που κοσμούν το ελληνικό motorsport και είναι αυτά που προσελκύουν πολύ κόσμο στα βουνά.
Από τη στιγμή που ανέλαβε την ΑΕΚ η δημοτικότητά του ανέβηκε στα ύψη ενώ έχει καταφέρει να φέρει στο μηχανοκίνητο αθλητισμό και φιλάθλους του… ποδοσφαίρου.

Ο ίδιος και με το βαρύ επαγγελματικό του πρόγραμμα, ξεφεύγει από την καθημερινότητα μόνο όταν βρίσκεται πίσω από το τιμόνι του θηριώδες Ford Fiesta Rallycross των 650 και πλέον ίππων με το οποίο τρέχει. Αυτό είναι άλλωστε και το αγαπημένο του αγωνιστικό αυτοκίνητο αλλά και το πιο γρήγορο που έχει οδηγήσει.



Ο πιο γρήγορος στην ανάβαση Πορταριάς

Πριν από λίγες ημέρες έτρεξε στην ανάβαση της Πορταριάς και κατάφερε να πετύχει τον απόλυτο χρόνο ημέρας, κατακτώντας την πρώτη στην κορυφαία κατηγορία Formula Saloon. Τον συναντήσαμε και μιλήσαμε μαζί του για πολλά πράγματα. Από αγώνες αυτοκινήτου, την ΑΕΚ, το λόγο που δεν τρέχει Ράλι Ακρόπολις και πολλά άλλα.

Όπως θα διαπιστώσετε ο χαρακτήρας και η διάθεσή του είναι αυτή που κάνουν τη διαφορά, καθώς έχει και έναν ιδιαίτερο τρόπο να απαντά σε ότι τον ρωτάμε…

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-03 19:45:43

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button