Αθλητικά

Ο Λιούμπομιρ Φέισα ανακοίνωσε το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και της Μπενφίκα, Λιούμπομιρ Φέισα, ανακοίνωσε το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας, με την Παρτιζάν να αποτελεί τον τελευταίο του “σταθμό”.

Ο Λιούμπομιρ Φέισα αγωνίστηκε για μία τριετία στον Ολυμπιακό και κατέκτησε μαζί του, τρία πρωταθλήματα και δύο Κύπελλα Ελλάδας, αλλά ακόμη πιο εντυπωσιακή ήταν η πορεία του στην Μπενφίκα, με την οποία “μέτρησε” 13 τίτλους και μία σειρά από εξαιρετικές εμφανίσεις στην Ευρώπη. Στα 36 του χρόνια όμως, αποφάσισε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση και το ανακοίνωσε μέσα από μία ανάρτηση στο instagram.

Η ανάρτηση του Φέισα

Περίμενα πολύ καιρό να κάνω αυτή τη δημοσίευση. Εξακολουθώ να είναι δύσκολο για μένα να πω αντίο στο ποδόσφαιρο όσον αφορά τον αγώνα που παίζεται, αλλά είναι η κατάλληλη στιγμή να το κάνω παρόλο που πάντα φεύγω. Δεν είναι εύκολο να πεις αντίο μετά από σχεδόν 20 χρόνια καριέρας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συλλόγους, τους προέδρους, τους προπονητές με τους οποίους εξελίχθηκα και έμαθα, τους γιατρούς και όλους τους συμπαίκτες μου με τους οποίους ήταν χαρά να παίζω. Κατέληξα με 23 τίτλους, όχι άσχημα.

 Ίσως θα μπορούσα να είχα κάνει περισσότερα, ή ίσως όχι, υποτίθεται ότι θα ήταν όπως αποφάσισε ο Θεός και δεν θα άλλαζε τίποτα. Ούτε καν τα τραύματά μου, με έκαναν πιο δυνατό και με έκαναν πολεμιστή. Η δουλειά, η επιμονή, η πειθαρχία και η αγάπη με οδήγησαν να είμαι πάντα η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου. Χάιντουκ, Παρτιζάν, Ολυμπιακός, Αλ Αχλί και η αγαπημένη μου Μπενφίκα και η εθνική Σερβίας θα μείνουν για πάντα στην καρδιά μου. Ευχαριστώ όλους τους αγαπημένους μου συμπαίκτες, φίλους με τους οποίους μοιραστήκαμε νίκες και ήττες και κυρίως ευχαριστώ την οικογένειά μου που ήταν πάντα δίπλα μου στις πιο δύσκολες μέρες. Η γυναίκα μου και τα παιδιά μου ήταν πάντα δίπλα μου. Ευχαριστώ όλους τους οπαδούς που με στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια. Στους Σέρβους, Έλληνες, Σαουδάραβες και ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στους Πορτογάλους, το ποδόσφαιρο είχε μια ιδιαίτερη γοητεία για εσάς. Τα καλύτερα μου χρόνια στο ποδόσφαιρο ήταν μαζί σου. Ευχαριστώ επίσης τους συλλόγους που με ήθελαν, αλλά η ανώτερη δύναμη δεν το επέτρεψε. Ιδού το τέλος μιας αγωνιστικής καριέρας, αλλά και μια νέα αρχή στο ποδόσφαιρο, σε έναν άλλο ρόλο» .

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fejsa (@fejsa5)

Από τον Ολυμπιακό, ο Φέισα αποχώρησε με μετεγγραφή πολλών εκατομμυρίων ευρώ για την Μπενφίκα.

To άρθρο Ο Λιούμπομιρ Φέισα ανακοίνωσε το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .




Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-09 21:59:01

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button