Αθλητικά

Ο Κώστας Λάμπρου μεταξύ των υποψηφίων για τη θέση του Τερ Στέγκεν στην Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα συνέχισε το τρομερό της ξεκίνημα στην Ισπανία, “διαλύοντας” με 5-1 και τη Βιγιαρεάλ, αλλά έχασε με σοβαρό τραυματισμό τον Μαρκ Αντρέ Τερ Στέγκεν και ο Κώστας Λάμπρου εμφανίζεται μεταξύ των υποψηφίων για την αντικατάστασή του.

Ο Τερ Στέγκεν εκτιμάται ότι έχει υποστεί ρήξη χιαστών, αλλά πριν καν βγει η τελική διάγνωση, τα ισπανικά Μέσα έχουν ξεκινήσει τα θέματα για τις επόμενες κινήσεις της Μπαρτσελόνα και το όνομα του Κώστα Λάμπρου βρίσκεται στο προσκήνιο.

Η καταλανική «Mundo Deportivo» δημοσίευσε μία λίστα μεταξύ των παικτών που θα μπορούσαν να καλύψουν άμεσα το κενό του βασικού τερματοφύλακα των “μπλαουγκράνα” και σε αυτή είναι ο Κέιλορ Νάβας, ο Λόρις Κάριους, ο Τόμας Βάτσλικ, ο Γίρι Παβλένκα, αλλά και ο 33χρονος Έλληνας γκολκίπερ.

Ο Κώστας Λάμπρου έχει μεγάλη καριέρα στην Ολλανδία, ως τερματοφύλακας του Άγιαξ και της Φέγενορντ, αλλά κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά και είναι μία από τις λύσεις που θα μπορούσε να εξετάσει η Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

To άρθρο Ο Κώστας Λάμπρου μεταξύ των υποψηφίων για τη θέση του Τερ Στέγκεν στην Μπαρτσελόνα δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-23 10:50:08

Back to top button