Auto

Ο Κωστής Χατζηδάκης με τον γιό του στην AUTO ATHINA 2024

Η έκθεση αυτοκινήτου AUTO ATHINA 2024 έχει ανοίξει τις πύλες της για το κοινό και ο αριθμός των επισκεπτών της το πρώτο Σαββατοκύριακο διεξαγωγής της ήδη ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Τα εγκαίνιά της έγιναν την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου παρουσία του Υπουργού Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κωστή Χατζηδάκη και του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Χρήστου Σταϊκούρα.



Η παρουσία τους και τα λόγια τους κατά της διάρκεια της ομιλία τους, πριν κόψουν την κορδέλα των εγκαινίων, δείχνουν τόσο την υποστήριξή τους και των υπουργείων τους όσο και της ελληνικής Κυβέρνησης -κατ’ επέκταση- για τον κλάδο του αυτοκινήτου στη χώρα μας.

Ωστόσο, όπως αποδείχτηκε, αυτή δεν ήταν απλώς ακόμα μία εκδήλωση στην οποία έπρεπε να παραβρεθεί ο κ. Κωστής Χατζηδάκης. Ο Υπουργός συνόδευε σε αυτή έναν από τα σημαντικότερος ανθρώπους της ζωής του: Τον γιό του!



Ο μικρός Γιάννης, με την περιέργεια και την αγνότητα που έχει η παιδική ψυχή, ήθελε να δει από κοντά όλα τα αυτοκίνητα που βρίσκονται στην έκθεση και να μάθει όσα περισσότερα μπορούσε γι’ αυτά.

Φυσικά, ο μπαμπάς Κωστής Χατζηδάκης δεν ήταν δυνατόν να του χαλάσει χατίρι και μαζί του περιηγήθηκαν στον χώρο της έκθεσης AUTO ATHINA 2024 και είδαν τα νέα μοντέλα από κοντά.

Μάλιστα, ο Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών ανήρτησε στον λογαριασμό του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες όπου πατέρας και υιός δείχνουν να χαίρονται την επίσκεψή τους, σε μια ανθρώπινη στιγμή, πέραν από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του και το φορτωμένο πρόγραμμά του.

Ο κ. Χατζηδάκης έγραψε σχετικά: «Πήγαμε μαζί με τον Γιάννη, που είναι μεγάλος λάτρης των αυτοκινήτων, στα εγκαίνια της έκθεσης Auto Athina 2024.

»Πρόκειται για τη μεγαλύτερη έκθεση αυτοκινήτου που έχει διοργανωθεί ποτέ στην Αθήνα και θα είναι σίγουρα σημείο αναφοράς για την πόλη μας τις επόμενες ημέρες.

»Τα αυτοκίνητα που εκτίθενται είναι σίγουρα πιο ασφαλή, αλλά είναι και ακόμη πιο φιλοπεριβαλλοντικά. Καλή επιτυχία στην έκθεση!

»Ως κυβέρνηση είμαστε πάντοτε σε επαφή και με τους εκθέτες και με τον κλάδο του αυτοκινήτου συνολικότερα, μεταξύ άλλων για λόγους ασφαλείας και για λόγους περιβάλλοντος».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-06 19:23:48

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button