Showbiz

Ο Κρατερός Κατσούλης σχολιάζει τον Γιώργο Θαναηλάκη ως παρουσιαστή του… |


Στην εκπομπή “Χαμογέλα και Πάλι” μίλησε ο Κρατερός Κατσούλης το πρωινό της Κυριακής και αναφέρθηκε στο δοκιμαστικό που είχε κάνει για το Deal, στην Κατερίνα Καραβάτου αλλά και στο λόγο που δε θα παρουσίαζε ξανά πρωινό μαγκαζίνο.

“Η τηλεόραση είναι πάντα μέρος της δουλειάς μου και των προθέσεών μου” δήλωσε αρχικά ο ηθοποιός και προσέθεσε πως “Για εμένα έχει περισσότερη σημασία μία καλή συνεργασία. Γιατί αν δεν είναι καλή η συνεργασία είναι πάρα πολύ δύσκολο να είναι καλό το αποτέλεσμα”.

Στη συνέχεια μίλησε για την απόφασή του να μην παρουσιάσει ξανά πρωινή εκπομπή, υπογραμμίζοντας πως “Δε θα έκανα ξανά ένα παρόμοιο ζωντανό πρωινό, γιατί δεν μπορώ να συμμετέχω σε καμία μυθοπλασία ούτε να υπάρξω θεατρικά. Είναι τέτοια τα ωράρια και η ένταση, που δε σου αφήνει περιθώριο να κάνεις κάτι άλλο. Δεν ήθελα να αλλάξω καριέρα, το έκανα εμβόλιμα”.

Όσον αφορά το Deal, για το οποίο είχε περάσει δοκιμαστικό, και τον Γιώργο Θαναηλάκη, που τελικά θα το παρουσιάσει, ο Κρατερός Κατσούλης ανέφερε ότι “Διάλεξαν έναν εξαιρετικό δημοσιογράφο, τον οποίο εκτιμώ πολύ. Με χαρά να είμαι σε ένα παιχνίδι ή late night show. Βρήκα πολύ ενδιαφέρουσα και διαφορετική την επιλογή του Θαναηλάκη, δείχνει ότι ο σταθμός θέλει να κάνει κάτι διαφορετικό και συγκεκριμένο ταυτόχρονα. Μου ταίριαζε το Deal και αισθανόμουν άνετα με αυτό, όποτε μπορούσα το έβλεπα και το χαιρόμουν πολύ”.

Τέλος, σχετικά με την Κατερίνα Καραβάτου, ο γνωστός ηθοποιός δήλωσε ότι “Η Κατερίνα πάντα ήταν πολύ καλή στη δουλειά της, είναι μια παρουσιάστρια σταθερής αξίας. Είμαι σίγουρος ότι ό,τι αποφασίζει να κάνει, ξέρει να το κάνει με έναν ιδιαίτερο και μοναδικό τρόπο”


Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο site μας


Δημοσιεύτηκε ! 2024-06-30 14:06:00

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button