Αθλητικά

Ο Κιλιάν Εμπαπέ ενημέρωσε την Εθνική Γαλλίας ότι θα παίζει μόνο στα σημαντικά παιχνίδια

Ο Κιλιάν Εμπαπέ σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα έχει ενημερώσει την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Γαλλίας ότι θέλει να παίζει μόνο στα σημαντικά παιχνίδια των «τρικολόρ» προκειμένου να αποφύγει τυχόν τραυματισμούς.

Μπορεί ο Κιλιάν Εμπαπέ να είναι αρχηγός στην Εθνική Γαλλίας, ωστόσο ο 25χρονος super star δεν θέλει να ταλαιπωρείται από τα πολλά και συνεχόμενα ταξίδια της ομάδας.

Όπως αποκαλύπτει το «Footmercato» ο διεθνής ποδοσφαιριστής έχει ενημερώσει την ομοσπονδία της χώρας ότι θέλει να παίζει μονάχα στα σημαντικά παιχνίδια που θα δίνουν οι «τρικολόρ» μια απόφαση που αναμένεται να προκαλέσει έντονες αντιδράσεις.

Το σκεπτικό για τον Εμπαπέ είναι η μείωση των πιθανοτήτων τραυματισμού, καθώς ο 25χρονος ο οποίος από το καλοκαίρι φοράει τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να κατακτήσει τη χρυσή μπάλα στο άμεσο μέλλον.

Και σε περίπτωση που ο πρώην παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν βγάλει τραυματισμούς, τότε ο στόχος του θα είναι αρκετά δύσκολος.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο πρόσφατο International Break για τις Εθνικές ομάδες με τα παιχνίδια του Nations League, ο Κιλιάν Εμπαπέ δεν ενσωματώθηκε στην αποστολή της Γαλλίας, καθώς θέλει να αναρρώσει από ένα μικροτραυματισμό που είχε στα τέλη Σεπτεμβρίου. 

To άρθρο Ο Κιλιάν Εμπαπέ ενημέρωσε την Εθνική Γαλλίας ότι θα παίζει μόνο στα σημαντικά παιχνίδια δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-13 14:57:00

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button