Αθλητικά

Ο Κιλιάν Εμπαπέ είχε νέα δικαστική νίκη επί της Παρί Σεν Ζερμέν

Νέα «διαταγή» πληρωμής για την Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Κιλιάν Εμπαπέ δικαιώθηκε και από την επιτροπή εφέσεων της LPF.

Η κοινή επιτροπή προσφυγών κι εφέσεων της γαλλικής Λίγκας (LFP) διέταξε την Παρί Σεν Ζερμέν να πληρώσει τα 55 εκατομμύρια ευρώ -που αφορούν απλήρωτους μισθούς και μπόνους- που ζήτησε ο πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας, Κιλιάν Εμπαπέ.

Θυμίζουμε ότι η νομική επιτροπή του γαλλικού ποδοσφαίρου που είναι υπεύθυνη για την εν λόγω υπόθεση, είχε δικαιώσει τον Εμπαπέ, ενώ οι δύο πλευρές δεν έχουν καταφέρει να φτάσουν σε κάποιον συμβιβασμό

Πάντως, φαίνεται ότι δεν έχουμε δει ακόμα το τελευταίο “επεισόδιο”. Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει τη δυνατότητα να καταθέσει νέα έφεση ενώπιον της Ανώτατης Επιτροπής της γαλλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και κατόπιν μπορεί να στραφεί και στα πολιτικά δικαστήρια καθώς οι άνθρωποί της έχουν καταστήσει σαφές ότι δεν υπάρχει πρόθεση να δοθεί το συγκεκριμένο ποσό στον Κιλιάν Εμπαπέ.

Η Παρί Σεν Ζερμέν ισχυρίζεται ότι ο Κιλιάν Εμπαπέ είχε συμφωνήσει τον Αύγουστο του 2023 να παραιτηθεί από τη διεκδίκηση του συγκεκριμένου ποσού, με προφορική δέσμευση που είχε δοθεί στον πρόεδρο Νασέρ Αλ Κελαΐφι στις 3 Ιανουαρίου.

To άρθρο Ο Κιλιάν Εμπαπέ είχε νέα δικαστική νίκη επί της Παρί Σεν Ζερμέν δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-25 15:25:00

Back to top button