Αθλητικά

Ο Ισμαέλ Μπλάνκο αποσύρθηκε από το ποδόσφαιρο – Το συγκινητικό αντίο του πρώην παίκτη της ΑΕΚ

Ο Ισμαέλ Μπλάνκο μέσα από μήνυμα του στο instagram, γνωστοποίησε την απόφαση του να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια στα 41 του χρόνια, με τον Αργεντινό να συγκινεί με το αντίο του.

Τίτλους τέλους έβαλε ο Ισμαέλ Μπλάνκο στην τεράστια ποδοσφαιρική του καριέρα. Ο «Ζορό» όπως ήταν το παρατσούκλι του πήρε την απόφαση πως ήρθε η ώρα να αποχωρήσει από την ενεργό δράση, αφήνοντας πίσω του μια τεράστια ποδοσφαιρική καριέρα.

Ο Αργεντινός επιθετικός που έπαιξε στην χώρα μας σε 4 διαφορετικές ομάδες (ΑΕΚ, Αιγάλεω, Παναρκαδικός, Ιάλυσος) αγαπήθηκε ιδιαίτερα από τους Έλληνες φιλάθλους, κυρίως από εκείνους των «κιτρινόμαυρων» με τους οποίους αγωνίστηκε σε 129 παιχνίδια, σκοράροντας 55 γκολ.

Μάλιστα στην ΑΕΚ κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας το 2011, ενώ ήταν 2 συνεχόμενες σεζόν πρώτος σκόρερ στο ελληνικό πρωτάθλημα (2007/08, 2008/09).

Πέρα από την ΑΕΚ ο Μπλάνκο έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες, όπως η Λανούς, η Λέγκια Βαρσοβίας, η Μόναχο 1860 αλλά και η Ατλέτικο Τουκουμάν.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ismael Blanco (@ismael.blanco18_official)

«Από εκείνη την μακρινή Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2002 έχουν περάσει 22 χρόνια και σήμερα ήλθε η ώρα να αποχαιρετήσω αυτό το πάθος που με συνόδευε από τότε που ήμουν παιδί, δεν ήταν εύκολο αλλά νιώθω ότι ήρθε η ώρα να κλείσω αυτό το κεφάλαιο.

Έφυγα από το σπίτι μου όταν ήμουν έφηβος, πήγα μακριά από την οικογένειά μου, τους φίλους μου και τις αγάπες μου, με ένα σακίδιο γεμάτο ψευδαισθήσεις. Στην αρχή οι ημέρες ήταν πολύ δύσκολες, μου έλειψε η αγκαλιά των γονιών μου, οι στιγμές που μοιραζόμουν με τα αδέλφια και τους φίλους μου.

Αφήνοντας στην άκρη πολλά πράγματα, να μοιράζομαι οικογενειακές συγκεντρώσεις, να βγαίνω με τους φίλους μου, που μπορούσαν να πηγαίνουν σε πάρτι, να βγαίνουν τα Σαββατοκύριακα και πολλές άλλες δραστηριότητες που πραγματοποιούσαν στα ανέμελα νιάτα τους, ενώ εγώ ήμουν σε προπονήσεις, προετοιμασίες, συγκεντρώσεις, ταξίδια και φροντίδα του εαυτού μου ως επαγγελματίας και πριν ακόμα γίνω επαγγελματίας.

Υπήρχαν πολλές στιγμές που τα πράγματα δεν πήγαιναν όπως τα ήθελα, αλλά με θυσίες, επιμονή, συμπεριφορά και πάνω απ’ όλα ταπεινότητα, μακροπρόθεσμα όλη αυτή η προσπάθεια άρχισε να αποδίδει καρπούς» ήταν το μήνυμα του Μπλάνκο, στο αντίο του.

 

To άρθρο Ο Ισμαέλ Μπλάνκο αποσύρθηκε από το ποδόσφαιρο – Το συγκινητικό αντίο του πρώην παίκτη της ΑΕΚ δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .




Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-26 17:32:00

Back to top button