Αθλητικά

Ο Ιμπραΐμοβιτς αρπάχτηκε με τον Μπόμπαν για τη Μίλαν: «Όλοι δουλεύουν για μένα» – «Κανείς δεν έχει καταλάβει τον ρόλο σου»

Χαμός στον «αέρα» του «Sky Sports» πριν την αναμέτρηση της Μίλαν με τη Λίβερπουλ για την πρώτη αγωνιστική της League Phase του Champions League (1-3). «Πρωταγωνιστές» ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και ο Ζβόνιμιρ Μπόμπαν.

Πριν τη σέντρα του αγώνα της Μίλαν απέναντι στη Λίβερπουλ στο «Σαν Σίρο», ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και ο Ζβόνιμιρ Μπόμπαν εμφανίστηκαν «live» στο «Sky Sports».

Πρώτος ο Σουηδός θέλησε – με τον γνωστό του τρόπο – να βάλει στη θέση του τον Κροάτη για τα σχόλια που έχει κάνει κατά καιρούς προς το πρόσωπό του.

Στη συνέχεια ο Μπόμπαν άρχισε να αμφισβητεί ανοιχτά τον Ζλάταν για τον ρόλο του στους Ροσονέρι:

«Όταν φεύγει το λιοντάρι εμφανίζονται τα γατάκια. Όταν το λιοντάρι επιστρέφει τα γατάκια εξαφανίζονται. Όλα αυτά που λέγονται και γράφονται, πολύ χαμηλό επίπεδο… Έλειψα κάποιες μέρες λόγω προσωπικών θεμάτων αλλά επέστρεψα και είμαι εδώ για να σας εξηγήσω τον ρόλο μου αφού δεν τον καταλαβαίνετε, διάβασα ότι ούτε ο Μπόμπαν τον καταλαβαίνει…», είπε ο Σουηδός.

Για να απαντήσει από τη μεριά του ο Μπόμπαν και την ένταση να ανεβαίνει: «Βασικά κανένας δεν τον έχει καταλάβει, όχι μόνο εγώ. Ελπίζω να τον έχεις καταλάβει εσύ, γιατί κανείς δεν καταλαβαίνει ούτε τις ευθύνες σου, ούτε την επιλογή του προπονητή, ούτε τους παίκτες, ούτε το τεχνικό κομμάτι, ούτε από που προέρχεται όλο αυτό».

Ο Ιμπραΐμοβιτς κατέληξε και δεν άφησε πολλά περιθώρια συζήτησης: «Θα σου το εξηγήσω αμέσως, τότε… Εγώ κάνω κουμάντο, εγώ είμαι το αφεντικό και όλοι δουλεύουν για μένα».

To άρθρο Ο Ιμπραΐμοβιτς αρπάχτηκε με τον Μπόμπαν για τη Μίλαν: «Όλοι δουλεύουν για μένα» – «Κανείς δεν έχει καταλάβει τον ρόλο σου» δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .




Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-19 21:01:58

Back to top button