Showbiz

Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης δεν εμφανίστηκε στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου |


Μια ιδιαίτερη συνθήκη κλήθηκε να αντιμετωπίσει σήμερα η Σίσσυ Χρηστίδου και η παρέα του “Χαμογέλα και Πάλι”, αφού ο καλεσμένος τους, Ιεροκλής Μιχαηλίδης δεν έφτασε ποτέ στο στούντιο του Mega.

Η δημοφιλής παρουσιάστρια, λίγο πριν περάσει σε διαφημίσει, ενημέρωσε το τηλεοπτικό κοινό ότι η εκπομπή του Σαββάτου έμεινε χωρίς καλεσμένο. “Ακούστε τι έχει γίνει τώρα, θα σας τα εξηγήσω πιο αναλυτικά μετά τις διαφημίσεις. Έχουμε ένα θέμα με τον καλεσμένο μας. Δεν μπορεί να έρθει. Είναι καλά. για αυτό γελάω. Απλά είναι στη Μύκονο. Πάμε σε διαφημίσεις να το διαχειριστούμε” σημείωσε αρχικά.

Μετά από το διαφημιστικό διάλειμμα, ο ηθοποιός μίλησε τηλεφωνικά στον αέρα της εκπομπής, εξηγώντας το λόγο που δεν κατάφερε να βρεθεί στο “Χαμογέλα και Πάλι”. Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης ανέφερε πως “Είμαι στο αεροπλάνο που αντικατέστησε το άλλο. Μόλις προσγειωθήκαμε, μπαίνω στο λεωφορείο για να πάω στο αεροδρόμιο. Υπήρχε ένα μικρό πρόβλημα στον κινητήρα, οπότε η ασφάλεια είναι πάνω από όλα. Μας έστειλαν καινούριο ελικοφόρο. Σας έστειλα και ζητώ συγγνώμη από εσάς και τους τηλεθεατές. Προκειμένου να πέσουμε, καλύτερα που αργήσαμε” εξήγησε ο ηθοποιός.


Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο site μας


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-19 12:55:00

Back to top button