Γυναίκα

Ο Ηλίας Δρούλιας απάντησε μετά τις αντιδράσεις για την μαντινάδα στον Ηλία Κασιδιάρη – «Το χαμόγελό μου»

Μετά το σάλο που προκλήθηκε με τη μαντινάδα των Droulias Brothers για τον Ηλία Κασιδιάρη και τον Γιώργο Παπαδάκη, ο Ηλίας Δρούλιας έδωσε τη δική του απάντηση. Ο τραγουδιστής αρχικά έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και έγραψε: «Ακούγοντας όλα αυτά αυτές τις μέρες, η μόνη απάντηση που δίνω είναι… Το χαμόγελο μου».

Στη συνέχεια, ο Ηλίας Δρούλιας ανέβασε και ένα Story, γράφοντας: «Επειδή συνεχώς με ρωτάτε τι θα κάνουμε με το θέμα που έχει δημιουργηθεί κλπ. Δεν έχουμε να προσθέσουμε κάτι άλλο σε αυτά που έχουμε πει δημόσια…

Ευχαριστούμε όλους εσάς που μας αγαπάτε και μας στηρίζετε τόσα χρόνια.. Stay Tuned».

«Ηλία αδερφέ μου, λάθος κεφάλι χτύπησες. Ηλία αδελφέ μου, έπρεπε να τις έριχνες στον γερο-Παπαδάκη», είπαν οι Droulias Brothers στη μαντινάδα που αφιέρωσαν στον Ηλία Κασιδιάρη.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hlias Droulias (@hliasdroulias_)

Ο Γιώργος Παπαδάκης δεν άφησε ασχολίαστο το περιστατικό που τον αφορούσε. «Είναι μία ενέργεια που δεν θέλω να τη χαρακτηρίσω, είναι και ποινικά κολάσιμη. Προτρέπει σε βία. Στον φασισμό δεν απαντάω. Είναι τέχνη ο φασισμός αδέρφια Δρούλια; Εγώ άλλα πράγματα ξέρω για την ελευθερία στην τέχνη και διαφορετικά εισπράττω τα μηνύματα.

Εσείς φαίνεται στον αδερφό σας, γιατί έτσι τον χαρακτηρίσατε, που έχει καταδικαστεί για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, τι να πω, αν έχετε αδελφική σχέση, να τη χαίρεστε. Στον φασισμό δεν απαντάω», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Παπαδάκης.

 

To άρθρο Ο Ηλίας Δρούλιας απάντησε μετά τις αντιδράσεις για την μαντινάδα στον Ηλία Κασιδιάρη – «Το χαμόγελό μου» δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .




Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-27 20:29:00

Back to top button