Showbiz

Ο Ζαφείρης Μελάς απαντά για το φιλί στο στόμα με τον Σταμάτη Γονίδη

Τον γύρο του διαδικτύου έκανε πριν από μερικές ημέρες ένα βίντεο με το φιλί που αντάλλαξαν στο στόμα ο Ζαφείρης Μελάς και ο Σταμάτης Γονίδης.

Ο Ζαφείρης Μελάς μίλησε στην κάμερα του Πρωινού και ρωτήθηκε για το φιλί.

«Απρόβλεπτος είναι ο Σταμάτης! Ήταν ένα αυθόρμητο φιλί, που δεν νομίζω ο κόσμος να το παρεξηγήσει. Τηλεφωνηθήκαμε χθες και του είπα: “Τι έγινε ρε συ Σταμάτη; Viral γίναμε!”. Ήταν πάρα πολύ καλό, βέβαια ξαφνιάστηκα κάποια στιγμή γιατί δεν περίμενα να με φιλήσει στο στόμα», είπε αρχικά ο Ζαφείρης Μελάς.

 

@giannismaur17 #gonidis #mellas #athens #mpouzoukia ♬ πρωτότυπος ήχος – Γιαννης Μαυριδης

Στη συνέχεια, ο Ζαφείρης Μελάς πρόσθεσε: «Εγώ πίστευα ότι θα με φιλήσει στο μάγουλο, όλα καλά. Εκτός του ότι ξαφνιάστηκα, μετά που το σκεφτόμουνα έλεγα εντάξει είμαστε πολύ φίλοι κι αγαπιόμαστε πάρα πολύ».

«Ο Σταμάτης δεν είναι η πρώτη φορά που με φίλησε! Στο μαγαζί που δουλεύαμε τραγούδαγα μία μέρα και βγήκε από το καμαρίνι με τις παντόφλες και ήρθε από πίσω μου και με φίλησε πάλι», αποκάλυψε στη συνέχεια ο Ζαφείρης Μελάς.

«Σταμάτη μην το ξανακάνεις άλλη φορά, βλέπεις τι γίνεται, καταλαβαίνεις τι γίνεται. Όλα καλά Σταμάτη μου σ’ αγαπώ πολύ και το ξέρεις!», κατέληξε ο Ζαφείρης Μελάς.

 




Δημοσιεύτηκε ! 2024-04-23 10:20:07

Back to top button