Showbiz

Ο Γιώργος Μπόγρης στο τιμόνι του Exathlon; |


Τις τηλεοπτικές ανακατατάξεις σχολίασαν το μεσημέρι της Κυριακής η Ναταλία Γερμανού και η τηλεοπτική της παρέα, έπειτα από ένα βίντεο γεμάτο τηλεοπτικό ρεπορτάζ, από δηλώσεις που παραχώρησε ο Αλέξανδρος Κατσαρίδης στο “Καλύτερα δε Γίνεται”.

Αμέσως μετά την προβολή του βίντεο, ο Κωνσταντίνος Αντωνάτος διάνθισε το ρεπορτάζ σχετικά με το Exathlon και την πιθανότητα να δούμε τον Γιώργο Μπόγρη στο τιμόνι της παρουσίασης. “Ήταν εξ αρχής οι σκέψεις του ΣΚΑΪ να έχει αθλητικό πρόσημο ο άνθρωπος που θα παρουσιάσει το Exathlon, γιατί δεν είναι ακριβώς reality επιβίωσης. Είναι αγωνιστικό αλλά με έμφαση στον αθλητισμό. Σαν να βλέπεις μόνο αγωνίσματα και όλη η υπόλοιπη ζωή είναι κανονικό reality” σημείωσε αρχικά ο δημοσιογράφος.

Όσον αφορά την πιθανότητα να δούμε ως παρουσιαστή του Exathlon τον Σάκη Κατσούλη, έπειτα από το live δοκιμαστικό στον τελικό του Survivor, ο Κωνσταντίνος Αντωνάτος δήλωσε πως “Νομίζω ότι ο ΣΚΑΪ θα πρέπει να σταματήσει την ανακύκλωση των προσώπων σε αυτά τα πρότζεκτ. Τα έχουμε δει, τα έχουμε χιλιοδει, έχουν πάει παίκτες 2 και 3 φορές στα ίδια reality, έχουν νικήσει διπλές φορές, όπως ο Σάκης Κατσούλης. Εντάξει, φτάνει. Ας δούμε και έναν άλλο άνθρωπο”.


Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο site μας


Δημοσιεύτηκε ! 2024-06-30 14:58:00

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button