Γυναίκα

Ο Γιώργος Μαζωνάκης αποκαλύπτει: «Οι σχέσεις με την μητέρα μου δεν είναι όπως πριν – Ελευθερώθηκα, λυτρώθηκα»

Ο Γιώργος Μαζωνάκης μίλησε στον Alpha και στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου για την δικαστική διαμάχη με την αδελφή του Βάσω Μαζωνάκη, αλλά και τις σχέσεις με την οικογένειά του.

Αρχικά, ο γνωστός τραγουδιστής αναφερόμενος στις σχέσεις με την μητέρα του είπε: «Οι σχέσεις δεν είναι οι καλύτερες. Δεν είναι οι σχέσεις που είχα μέχρι πριν. Αυτό βέβαια αυτόματα φέρνει και μια ελευθερία στον άνθρωπο».

Στην συνέχεια, ο Γιώργος Μαζωνάκης συμπλήρωσε: «Για αυτό λέω πολλές φορές, ότι οι ελληνικές οικογένειες είναι ευχή και κατάρα με την έννοια ότι οι γονείς πολλές φορές ή οι συγγενείς που δεν τους επιλέγουμε, είναι πάνω μας και ο καθένας σκέφτεται με το ότι σε αγαπάει και το κάνει με αγάπη, αλλά αγάπη με το πώς θέλει ο άλλος να είσαι και όχι με αυτό που θες εσύ να είσαι».

Τέλος, ο γνωστός τραγουδιστής κατέληξε για τη νέα περίοδο που διανύει μετά τη ρήξη με την οικογένειά του: «Μέσα από αυτό απέκτησα και μια ελευθερία που δεν είχα δει. Μεγαλώνοντας σε ένα καθεστώς φόβου – χωρίς ο άλλος να σε φοβίζει κανονικά – αλλά υπάρχει στο υποσυνείδητο. Μέσα από αυτό ελευθερώθηκα, λυτρώθηκα», .

Δείτε το βίντεο:


Δημοσιεύτηκε ! 2024-06-29 10:00:58

Back to top button