Showbiz

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης εξομολογείται: «Με ενοχλούσε η εικόνα μου, δεν μπορούσα να δέσω ούτε τα κορδόνια μου»

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης ήταν καλεσμένος σήμερα στο πλατό της εκπομπής «Το Πρωινό» και μίλησε για τα κιλά που πήρε και έχασε τον τελευταίο καιρό, ενώ τοποθετήθηκε και για τη σάτιρα και τον Μάρκο Σεφερλή.

Αρχικά, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης είπε: «Είχα πάρει κάποια κιλά και τώρα τα έχασα. Με ενοχλούσε η εικόνα μου και δεν μπορούσα να δέσω τα κορδόνια μου. Και εκεί κατάλαβα ότι θα κάνω ζημιά στην υγεία μου και έπρεπε να αδυνατίσω. Οπότε, αδυνάτισα. Πλέον τρώω λιγότερο, προσέχω τι τρώω. Προτίμησα να φροντίσω την υγεία μου, παρά την εμφάνισή μου».

Στη συνέχεια, ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε για το χαμό που έχει γίνει τον τελευταίο καιρό με τον Μάρκο Σεφερλή: «Έχω δει πολλές φορές τον Μάρκο σε παράσταση, αλλά δεν έχω δει αυτό το τελευταίο. Στις παραστάσεις του Μάρκου έχω γελάσει και έχω περάσει πολύ ωραία.

Αν κάποιος προσεβλήθη, σαφέστατα ο Μάρκος θα ζητήσει συγγνώμη. Η σάτιρα κάνει κοινωνικό σχόλιο και η πρώτοι που το πλήρωσαν ήταν οι πολιτικοί, τα παλιά χρόνια. Τώρα έχει αλλάξει η κοινωνία, έχουν μπει καινούρια θέματα, έχουν ανοίξει πολλές πλευρές στην κοινωνία, άρα μπορεί και αυτές να σατιριστούν».


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-03 22:00:07

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button