Showbiz

Ο Αντώνης Ρέμος “σπάει” τη σιωπή του: “Δεν έχω να κρύψω τίποτα, δεν έχω να… |


Το ενδιαφέρον όλης της ελληνικής κοινωνίας έχει μονοπωλήσει το τελευταίο εικοσιτετράωρο η υπόθεση του Αντώνη Ρέμου, ο οποίος ερευνάται από την Αρχή Καταπολέμησης Εσόδων για φοροδιαφυγή.

Νωρίτερα, το απόγευμα της Παρασκευής (5/7), ο γνωστός τραγουδιστής έδωσε την αρχική του απάντηση με μια ανακοίνωση που εξέδωσαν οι δικηγόροι του, ενώ λίγη ώρα αργότερα ο ίδιος δημοσίευσε δύο βίντεο στο Instagram, στα οποία απευθύνθηκε στο κοινό του ξεκαθαρίζοντας την κατάσταση.

“Φιλαράκια μου καλησπέρα. Τα τελευταία 24ωρα αντιμετωπίζω μια ιδιαίτερη κατάσταση. Θέλω απλά να δηλώσω ότι έχω εμπιστοσύνη στους δικηγόρους μου και στις ελεγκτικές αρχές ότι όλες οι εξηγήσεις και όλα τα δικαιολογητικά θα δοθούν για να ξεκαθαριστεί και αυτή η κατάσταση” είπε αρχικά στα Instagram stories του και συνέχισε:

“Ήθελα να κάνω αυτό το βίντεο για να ενημερώσω τον κόσμο, γιατί υπάρχουν και συναυλίες που έρχονται. Τη Δευτέρα στην Αθήνα, και όλες οι υπόλοιπες που έρχονται θα γίνουν κανονικά. Νιώθω λοιπόν την υποχρέωση απέναντι στον κόσμο που με αγαπάει και που με στηρίζει, να βρεθώ μαζί του”.

Συμπλήρωσε μάλιστα πως “Από εκεί και πέρα η αλήθεια θα φανεί. Δεν έχω τίποτα να κρύψω και να φοβηθώ. Συνεχίζουμε και σας περιμένω στις συναυλίες, ειδικά Αθήνα και Θεσσαλονίκη και σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας. Σας περιμένω να τα πούμε από κοντά. Δεν φοβόμαστε τίποτα, δεν έχω να κρύψω τίποτα, δεν έχω να φοβηθώ τίποτα” κατέληξε ο Αντώνης Ρέμος.


Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο site μας


Δημοσιεύτηκε ! 2024-07-05 21:23:18

Back to top button