Αστρολογία

Ο έρωτας χτυπά την πόρτα σε αυτά τα τρία ζώδια


Θέλεις να βιώσεις και πάλι το σκίρτημα ενός νέου έρωτα; Ή μήπως σε έχουν πληγώσει οι εμπειρίες του παρελθόντος και άρχισες να αμφιβάλεις για το αν θα υπάρξει για εσένα ο κατάλληλος σύντροφος, ένα ταίρι με το οποίο θα μπορέσεις να αισθανθείς ασφάλεια και αγάπη; Τα αστρολογικά δεδομένα της περιόδου και οι πλανητικές ευθυγραμμίσεις αναμένεται να φέρουν ενδιαφέρουσες εξελίξεις στον τομέα των αισθηματικών μέσα στον Απρίλιο, τουλάχιστον για τρία ζώδια. Απαιτείται ωστόσο να πιστέψεις βαθιά μέσα σας ότι είσαι άξιος να αγαπηθείς, ώστε να ανοίξεις το δρόμο και να ζήσεις τον έρωτα της ζωής σου. Το σύμπαν προσκαλεί αυτή την περίοδο τους Κριούς, τους Ιχθύες και τους Ζυγούς να πιστέψουν στον φτερωτό θεό του έρωτα και να ετοιμαστούν για νέες περιπέτειες.
Κριοί
Αυτός ο μήνας προαναγγέλλει συναρπαστικές εξερευνήσεις στην συναισθηματική σου ζωή. Με την λίμπιντο σου σε έξαρση, το διάστημα αυτό αποτελεί την κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσεις το ταξίδι σου στον κόσμο των ερωτικών απολαύσεων. Με ανοιχτό μυαλό αγκάλιασε την διάθεση για εξερεύνηση και την ανακάλυψη του εαυτού σου, πειραματίσου και άφησε το σύμπαν να σε καθοδηγήσει σε νέες ατραπούς, αποκομίζοντας καινούργιες και συναρπαστικές εμπειρίες. Έχοντας την εύνοια αρκετών πλανητών μέσα στον μήνα, είσαι γεμάτος θετική διάθεση, ενέργεια και ορμή. Η αρμονική σχέση με τους δικούς σου ανθρώπους είναι ζωτικής σημασίας τώρα, καθώς η στήριξη τους δίνει αέρα στα πανιά σου και σε ωθεί σε νέες, σημαντικές επιτυχίες. Με τον αέρα του κατακτητή και τονισμένη αυτοπεποίθηση είσαι απλά ακαταμάχητος στους γύρω σου. Η αποφασιστικότητα και η ασφάλεια που εκπέμπεις αποτελεί ένα ισχυρό αφροδισιακό και προσελκύει το ενδιαφέρον. Παρά τις πολλές υποχρεώσεις και το βαρύ πρόγραμμα, θα πρέπει να βρεις τον χρόνο να κοινωνικοποιηθείς, ώστε να έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις τα άτομα εκείνα που θα σε ελκύσουν. Για κάποιους υπάρχει το ενδεχόμενο να ανθίσει ένας έρωτας μέσα στον χώρο της δουλειάς. Οι εξελίξεις θα είναι γρήγορες, απρόσμενες και θα απαιτήσουν να βρεις ισορροπίες ανάμεσα στην ανεξάρτητη προσωπικότητα σου και την ανάγκη συμβιβασμού που απαιτεί η κάθε σχέση, πόσο μάλλον εάν αυτή διανύει τα πρώτα της βήματα.
Ιχθύες
Τον Απρίλιο θα έχει έρθει η στιγμή να οπλιστείς με θάρρος και να κυνηγήσεις τον έρωτα σου. Επέτρεψε στην καρδιά σου να εκφραστεί, εξοστρακίζοντας τον φόβο της απόρριψης, και απόλαυσε τα μοναδικά συναισθήματα που φέρνει ένας νέος έρωτας. Άδραξε την ευκαιρία που σου δίνει το σύμπαν να βιώσεις έναν έρωτα, που όμοιό του δεν θα έχεις ξαναζήσει. Η μεταμορφωτική δύναμη του έρωτα είναι μοναδική και θα σου επιτρέψει να ανακαλύψεις κρυφά στοιχεία του χαρακτήρα σου. Θα πρέπει όμως να αντιμετωπίσεις τις φοβίες και τις ανασφάλειες σου, να ξεφύγεις από την πεπατημένη, ώστε να δώσεις την ευκαιρία στον εαυτό σου να βιώσει νέες προκλήσεις που θα φέρουν καινούργιες εμπειρίες. Καθώς θα γίνεις πιο δεκτικός στις αλλαγές, θα ανοίξεις ένα παράθυρο στην τύχη, ώστε να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σας και να ανακαλύψεις ξανά την ζωή. Μέσα στον Απρίλιο νιώθεις μια νέα ορμή για ζωή και μια αυξημένη περιέργεια για τα μυστήρια της σεξουαλικότητας και του έρωτα. Μπορεί να εκπλαγείς από την ικανότητα σου να βιώσεις μια θετική ριζική αλλαγή, τόσο για τον εαυτό σου όσο και στο πως σε αντιλαμβάνονται οι γύρω σου. Το σύμπαν αναμένεται να σου στείλει ένα άτομο που θα έχει γνήσιο ενδιαφέρον για σου και να γεμίσει την ζωή σου με τρυφερότητα και αγάπη. Αρκεί να κάνεις την σωστή επιλογή συντρόφου, αφού όλα εξαρτώνται από εσένα.
Ζυγοί
Υπάρχει η πιθανότητα να συναντήσεις ένα πραγματικά ξεχωριστό πρόσωπο μέσα στον Απρίλιο και να ξεκινήσεις ένα νέο ειδύλλιο, που ενδεχομένως να αλλάξει την ζωή σου. Πριν όμως φτάσεις στο σημείο να επενδύσεις σε ένα καινούργιο έρωτα, ίσως θα έπρεπε να αφιερώσεις λίγο περισσότερο χρόνο και ενέργεια να γνωρίσεις καλύτερα τον εαυτό σου. Αξιολόγησε όσο μπορείς πιο αντικειμενικά ποια είναι τα δυνατά σημεία του χαρακτήρα σου και ποιες είναι οι αδυναμίες σου, ώστε να καλλιεργήσεις τα πρώτα, να τα δουλέψεις τα δεύτερα. Η εμπειρίες του παρελθόντος θα μπορούσαν να αποτελέσουν μια πολύ χρήσιμη πυξίδα, η οποία θα σου δείξει τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσεις. Δες την ζωή σου από μια νέα οπτική, ώστε να ανοίξεις νέους δρόμους στην αισθηματική σου ζωή, που δεν έχεις εξερευνήσει μέχρι στιγμής. Και μην ξεχνάς πως η ψυχολογία παίζει ένα πολύ σημαντικό ρόλο στην διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος. Η θετική στάση ζωής δεν μπορεί παρά να προσελκύσει θετικές αντιδράσεις από τους γύρω σου. Είσαι άτομο που εκπέμπεις μια μαγνητική γοητεία και μια σταθερότητα στις σχέσεις, κάτι που δεν περνάει απαρατήρητο από τα άτομα με τα οποία έρχεσαι σε επαφή. Αν ανοίξεις το μυαλό και την καρδιά σου μπορεί να γίνουν θαύματα και να νιώσεις έναν αέρα ανανέωσης, γιατί αυτή είναι η δύναμη του έρωτα. Μας αναγεννά από τις στάχτες μας και δίνει νέα πνοή και νόημα στην ζωή μας.
Κεντρική Φωτογραφία: iStock


Εχει Δημοσιευθεί :2024-04-19 19:16:18

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button