Αθλητικά

Ο Έρικ Τεν Χάαγκ υπέγραψε νέο διετές συμβόλαιο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Το συμβόλαιό του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέχρι τον Ιούνιο του 2026 επέκτεινε ο Έρικ Τεν Χάαγκ, όπως ανακοίνωσε η ομάδα της Premier League.

Ο Ερικ Τεν Χαγκ θα μείνει οριστικά και τα επόμενα χρόνια στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Κόντρα στη φημολογία των τελευταίων μηνών και στη γκρίνια των οπαδών- ο Ολλανδός προπονητής υπέγραψε τη διετή επέκταση του συμβολαίου του.

Η Γιουνάιτεντ είχε μία μέτρια σεζόν, καθώς κατετάγη στην 8η θέση της Premier League, αλλά έσωσε τη χρονιά και ο Τεν Χαγκ τη δουλειά του επικρατώντας επί της πρωταθλήτριας, Σίτι, με 2-1 στον τελικό του κυπέλλου.

Ο 54χρονος τεχνικός είχε συμβόλαιο με την ομάδα του Μάντσεστερ μέχρι το καλοκαίρι του 2025 και υπέγραψε τη διετή επέκταση του σήμερα, λίγο πριν την έναρξη της προετοιμασίας στις ΗΠΑ.

“Είμαι πολύ ευχαριστημένος που ήρθαμε σε συμφωνία με τη διοίκηση για να συνεχίσουμε να δουλεύουμε παρέα. Κοιτώντας πίσω στα τελευταία δύο χρόνια, μπορούμε να είμαστε περήφανοι για τα δύο τρόπαια που κατακτήσαμε και υπάρχουν πολλά παραδείγματα προόδου από εκεί που βρισκόματαν όταν ανέλαβα την ομάδα”, ανέφερε αρχικά ο Ολλανδός προπονητής.

“Παρόλα αυτά, πρέπει να είναι ξεκάθαρο ότι χρειάζεται να δουλέψουμε περισσότερο για να επιστρέψουμε στα επίπεδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, διεκδικότας πολλούς εγχώριους και ευρωπαϊκούς τίτλους”, πρόσθεσε.

“Με δύο τρόπαια τις δύο τελευταίες σεζόν, ο Έρικ ενίσχυσε το ρεκόρ του ως ένας από τους πιο σταθερά επιτυχημένους προπονητές στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο”, δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής της Γιουνάιτεντ, Νταν Άσγουορθ και υπογράμμισε: “Αυτή η ομάδα παικτών και το επιτελείο, έχουν δείξει ότι είναι ικανοί να ανταγωνιστούν και να κερδίσουν σε κορυφαίο επίπεδο. Τώρα πρέπει να το κάνουμε με μεγαλύτερη συνέπεια”.

To άρθρο Ο Έρικ Τεν Χάαγκ υπέγραψε νέο διετές συμβόλαιο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-07-04 13:35:38

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button