Showbiz

Ο Άρης Σοϊλέδης ξεκαθαρίζει για τη σχέση του με τον Κώστα Φραγκολιά: “Ο… |


Στην κάμερα του “Χαμογέλα και Πάλι” και τη ρεπόρτερ Τέρψη Μαντζουράτου έκαναν δηλώσει ο Άρης Σοϊλέδης και Μαριλίνα Κυπαρίσση, αποκαλύπτοντας ότι δε θα ήταν αρνητικοί στο να αναλάβουν μια τηλεοπτική εκπομπή αλλά και πως ο γάμος δεν είναι στα άμεσα σχέδιά τους.

“Λείπαμε τόσο καιρό, ήμασταν τρεις μήνες στην Μύκονο για δουλειά. Πήγαμε και ένα μήνα διακοπές στη Λήμνο που κατάγεται η Μαριλίνα κι επιστρέψαμε τώρα” είπε αρχικά ο Άρης Σοϊλέδης με την σύντροφό το να συμπληρώνει:”Δεν έχω ζήσει το να με κυνηγάνε οι κάμερες για την προσωπική μου ζωή. Στην αρχή ήταν σοκαριστικό αλλά πλέον μου είναι αδιάφορο”.

Στη συνέχεια, ο πρώην παίκτης του Survivor δήλωσε ότι”Δεν ασχολούμαστε με τα σχόλια για την σχέση μας, όλοι μπορούν να λένε ό,τι θέλουν, δημοκρατία έχουμε. Αν μας έκαναν πρόταση για τηλεόραση και μας άρεσε θα το κάναμε. Έχει κλείσει ο κύκλος του Survivor για μένα, έχει τελειώσει”.

Τέλος, ο πρώην ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε στην ψυχραμένη σχέση του με τον Κώστα Φραγκολιά, τονίζοντας ότι “Δεν ξέρω γιατί δεν μιλάμε. Με είχε πάρει δυο φορές, το είδα αργά και δεν τον πήρα τηλέφωνο γιατί ξέρω ότι ξυπνάει πρωί για δουλειά. Πολλές φορές έχουμε πάρει τηλέφωνα ο ένας τον άλλο και δεν το έχουμε σηκώσει, δεν σημαίνει ότι δεν θα μιλάμε. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του. Δεν έχω σκεφτεί αν θα κάνω το πρώτο βήμα, δεν θα πω ότι δε θα το κάνω. Αν προκύψει οτιδήποτε μπορεί να ξαναμιλήσουμε. Δεν έχω κάτι με τον Κώστα”.

Σχετικά με το ενδεχόμενο ενός γάμου σχολίασαν πως “Είναι πολύ νωρίς ακόμα. Όταν ξεκινάς μια σχέση, πάντα το σκέφτεσαι ιδανικά αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμα”.


Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο site μας


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-06 14:28:00

Back to top button