Showbiz

Οργισμένο ξέσπασμα της Γεσθημανής στο Survivor: “Τρέμω από τα νεύρα μου και… |


Στις κατηγορίες της Γεωργίας, ότι η ομάδα της την άφησε χωρίς φαγητό και κρατούν απόμακρη στάση προ την ίδια, απάντησε η Γεσθημανή, λίγο πριν την έναρξη του αποψινού αγώνα ασυλίας, με την παίκτρια των “Κίτρινων” να ξεσπά.

Η Υπαξιωμετικός Ειδικών Δυνάμεων ξεκίνησε να λέει σε αυστηρό τόνο πως “Όπως είπα και το πρωί, είμαι ένας άνθρωπος που δίνω ευκαιρίες στους ανθρώπους. Κρατάμε αυτό. Είμαι ένας άνθρωπος που έχω αδερφή με αναπηρία και ξέρω να χειρίζομαι αυτές τις καταστάσεις και λίγο διαφορετικές συμπεριφορές. Τα κρατάμε αυτά τα δύο; Πήρε άπειρες ευκαιρίες από εμένα η Γεωργία και για ακόμα μια φορά προσπαθεί να με κάνει να βγω εκτός εαυτού. Ένας άνθρωπος που μόνιμα θυματοποιείται”.

Με ανεβασμένη την ένταση, η παίκτια των “Κίτρινων” τόνισε ότι “Όλοι έχουμε πρόβλημα λόγω της προσαρμογής μας μια εβδομάδα στο νησί. Με πολλά πράγματα. Δεν κλαιγόμαστε! Προσπαθούμε να προσαρμοστούμε. Θυματοποιείται λες και επίτηδες το κάναμε όλοι, να μην φάει η Γεωργία. Αν είναι δυνατόν. Φτάνει! Θέλω την ηρεμία μου. Είναι το μοναδικό πράγμα που μου χαλάει την ηρεμία μου. Αρκετά! Δε θέλω καμία επαφή με αυτόν τον άνθρωπο. Και μόνο ότι μπαίνει στη διαδικασία αυτή, πάλι με επηρεάζει. Και πριν πάμε σε αγώνισμα τρέμω από τα νεύρα μου και από αυτά που λέει. Αν είναι δυνατόν! Αν υπάρχει Θεός βλέπει αν αφήνουμε μια ολόκληρη ομάδα, έναν άνθρωπο, να μην τρώει. Αν είναι δυνατόν”.


Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο site μας


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-20 22:12:51

Back to top button