Γυναίκα

Οργή για τις εικόνες από το σπίτι του George Baldock – «Αναλαμβάνω την ευθύνη» λέει ο Λιάγκας

Σφοδρές είναι οι αντιδράσεις που έχουν προκληθεί μετά το ρεπορτάζ της πρωινής εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα που αφορούσε τον αιφνίδιο θάνατο του 31χρονου αμυντικού του Παναθηναϊκού, George Baldock.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, ο θάνατος του 31χρονου οφείλεται σε «πνιγμό εντός ύδατος», ενώ πλέον αναμένονται και οι τοξικολογικές εξετάσεις για να υπάρξει μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για τον ξαφνικό θάνατο του ποδοσφαιριστή.

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρθηκε στην αξία του ακινήτου στο οποίο διέμενε ο ποδοσφαιριστής, αλλά και στη θέα του, ενώ κατά την διάρκεια σύνδεσης με άλλον δημοσιογράφο της εκπομπής προβλήθηκε και κάρτα στην οποία αναφερόταν πόσα τετραγωνικά είναι το σπίτι στη Γλυφάδα, το κόστος ενοικίασης και πόσα μπάνια διαθέτει.

Στα social media υπήρξε οργή και θυμός για τον τρόπο που διαχειρίστηκαν το εν λόγω θέμα, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τον Γιώργο Λέντζα.

«Το να παρουσιάζεις ένα ρεπορτάζ για το πολυτελές σπίτι που διέμενε ένας επαγγελματίας αθλητής, την ώρα που ακόμη δεν έχουν δοθεί απαντήσεις για το θάνατό του, δεν είναι απλώς έλλειψη δημοσιογραφικής ηθικής και δεοντολογίας, αλλά ευθεία προσβολή νεκρού.

Το χειρότερο, δε, είναι ότι αποσκοπεί στα βαθύτερα και χειρότερα ένστικτα ενός κοινού που απολαμβάνει αφειδώς τον πόνο του άλλου, μη μπορώντας να αντέξει την κατάρρευση και τη μιζέρια της ίδιας του της ύπαρξης. Μια βόλτα στα social media –βλέπε Μαρινέλλα, Μπάλντοκ- θα σας πείσει», έγραψε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λέντζας.

«Αναλαμβάνω την ευθύνη», λέει ο Γιώργος Λιάγκας

Ο παρουσιαστής, μετά από τις αντιδράσεις έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram όπου ανέφερε ότι αντιλαμβάνεται το λάθος και αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη.

«Μπροστά στο θάνατο ενός νέου ανθρώπου, συντριβόμαστε όλοι. Οι υπερβολικές αναλύσεις του ρεπορτάζ, για στοιχεία που αφορούσαν στο σπίτι ήταν τελείως περιττές. Αντιλαμβάνομαι το λάθος, αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη και κατανοώ απόλυτα τις αντιδράσεις» έγραψε ο Γιώργος Λιάγκας.


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-11 08:33:28

Back to top button