Αθλητικά

Ορίστηκε το ματς της Τούμπας για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League

Ο ΠΑΟΚ μπήκε σε… ευρωπαϊκό μήνα, μιας και στα τέλη Ιουλίου θα δώσει τους αγώνες του, για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο ΠΑΟΚ θα τεθεί αντιμέτωπος με μία εκ των Μπόρατς Μπάνια Λούκα (Βοσνία Ερζεγοβίνη) και Εγνάτιαα (Αλβανία) στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της UEFA, ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στην Τούμπα στις 24 Ιουλίου και ώρα 20:30 και η ρεβάνς, μια εβδομάδα μετά, στο φινάλε του μήνα (η ακρινής ημερομηνία του επαναληπτικού θα γίνει γνωστή τις επόμενες ημέρες).

Να αναφέρουμε ακόμα ότι η Εγνάτια δήλωσε να δώσει τον εντός έδρας αγώνα κόντρα στην Μπάνια Λούκα, στο τοπικό γήπεδο στο Ελμπασάν, αφού η φυσική της έδρα στο Ρογκόζινε είναι χωρητικότητας 4.000 θεατών και δεν πληροί τις προϋποθέσεις της UEFA.

Έτσι, εάν η Εγνάτια περάσει στον δεύτερο γύρο του Champions League, θα “μονομαχήσει” με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο του Ελμπασάν, που είναι χωρητικότητας 13.000 θεατών. Υπενθυμίζεται ότι οι Θεσσαλονικείς δεν θα έχουν τη στήριξη των φίλων τους εξαιτίας της τιμωρίας από την UEFA για το παιχνίδι με την Κλαμπ Μπριζ, την περσινή χρονιά.


Δημοσιεύτηκε ! 2024-07-01 15:14:19

Back to top button