Showbiz

Ορέστης Χαλκιάς: “Ερωτεύτηκα πάρα πολύ για πρώτη φορά στη ζωή μου” |


Τον Ορέστη Χαλκιά υποδέχτηκαν στο “Στούντιο 4” η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος.

Ο δημοφιλής πρωταγωνιστής του “Maestro” παραχώρησε μία συνέντευξη στους παρουσιαστές της ΕΡΤ, κατά τη διάρκεια της οποίας αναφέρθηκε στο τέλος της σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Για μένα το τέλος έχει μία κάθαρση σίγουρα, για τον ρόλο μου εννοώ. Υπάρχει μία αποδοχή και ένα επόμενο βήμα. Δεν μπορεί να είναι ακριβώς γλυκό το συναίσθημα που σου αφήνει το τέλος, γιατί έχει προηγηθεί όλο αυτό που έχει προηγηθεί. Αλλά, υπάρχει μία αισιοδοξία. Η σειρά τελειώνει – τελειώνει. Δεν ξέρω του Χριστόφορου, εμείς πάντα θα θέλαμε κι΄άλλο” δήλωσε.

Πώς ήταν οι τελευταίες ημέρες γυρίσματος; Ο ίδιος απάντησε πάνω σε αυτό: “Εγώ τον ντουγρουτζά τον έπαθα στο νησί, στους Παξούς, όταν κάναμε εκεί το τελευταίο γύρισμα, το τελευταίο επίσημο γύρισμα ήταν στην Αθήνα, ήταν ένα μικρό γύρισμα. Στο νησί κλαίγαμε όλοι“.

Ο Ορέστης Χαλκιάς φαίνεται πως δεν θέλει να μοιράζεται πράγματα για την προσωπική του ζωή: “Η ιδιωτική μου ζωή πραγματικά δεν αφορά κανέναν άστους να ζουν στο παραμύθι. ότι “τι είναι αυτός; Τι κάνει; Δεν ξέρουμε”. Ο κόσμος έχει την περιέργεια να μάθει και αυτό είναι ωραίο. Όταν ξέρουν τα πάντα για σένα, δεν έχει ενδιαφέρον. Άστους να φαντασούν τι κάνω“.

Σε άλλο σημείο, ο ίδιος περιέγραψε τον εαυτό του ως έφηβο, λέγοντας πως ήταν “ζιζάνιο”. Η πραγματική ενηλικίωση, όπως μοιράστηκε, ήρθε στη δραματική σχολή: “Στη εφηβεία περνάμε από ένα στάδιο που τα αμφισβητούμε όλα, νομίζουμε ότι είμαστε κάποιοι. Το θέατρο ήταν στη ζωή αλλά έπρεπε να μπω στη δραματική σχολή για να καταλάβω τι αξίζει ο άνθρωπος, τα συναισθήματα. Ερωτεύτηκα και πρώτη φορά πάρα πολύ στη ζωή μου τότε. Ενηλικιώθηκα με το που μπήκα στη σχολή“.


Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο site μας


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-20 17:00:00

Back to top button