Αθλητικά

Ολυμπιακός – Πρίμορατς 20-19: Νίκη στα πέναλτι για τους Πειραιώτες στην πρεμιέρα του Champions League του πόλο ανδρών

Ο Ολυμπιακός χρειάστηκε τη διαδικασία των πέναλτι για να “λυγίσει” την Πρίμορατς Κότορ και να πάρει τη νίκη με 20-19 (12-12 στην κανονική διάρκεια) στην πρεμιέρα του τετάρτου ομίλου του Champions League στο πόλο ανδρών.

Με ένα… χαλαρό ξεκίνημα στο ματς, ο Ολυμπιακός επέτρεψε στην Πρίμορατς Κότορ να βρει ρυθμό και δεν κατάφερε σε κανένα σημείο του αγώνα, να πάρει σημαντικό προβάδισμα και να “τελειώσει” την υπόθεση νίκη. Οι Μαυροβούνιοι έμειναν έτσι μέχρι τέλους κοντά στο σκορ και έστειλαν το ματς στα πέναλτι, με το 12-12 στη λήξη της κανονικής διάρκειας του αγώνα.

Εκεί πάντως, οι Πειραιώτες έφθασαν στο 8-7 και πήραν τη νίκη στην πρεμιέρα του ομίλου τους στο Champions League του πόλο ανδρών, χάνοντας όμως και ένα βαθμό, εξαιτίας της επικράτησής τους στη διαδικασία των πέναλτι.

Τα οκτάλεπτα: 3-4, 5-3, 2-2, 2-3 Στα πέναλτι: 8-7

Οι συνθέσεις και τα γκολ

Ολυμπιακός (Χέρβο Κόλιανιν): Ζερδεβάς, Λόντσαρ, Γκίλλας, Γενηδουνιάς 5, Φουντούλης 4, Γούβης, Πούρος 1, Μπούσλιε 1, Δήμου 4, Κάκαρης 3, Νικολαϊδης, Παπαναστασίου 2, Τζωρτζάτος
Πρίμορατς Κότορ (Βιέκοσλαβ Πάσκοβιτς): Μασάρο, Μπργκούλιαν, Σ. Τσέτκοβιτς 4, Σουσιασβίλι 3, Μρσιτς 1, Μούρισιτς, Μάτκοβιτς 3, Πέροφ, Βίτσο 1, Μπρκιτς 3, Π. Τσέτκοβιτς 1, Στανόγεβιτς 3, Ντ. Τσέτκοβιτς

To άρθρο Ολυμπιακός – Πρίμορατς 20-19: Νίκη στα πέναλτι για τους Πειραιώτες στην πρεμιέρα του Champions League του πόλο ανδρών δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-09 20:59:45

Back to top button