Αθλητικά

Ολυμπιακός: Με Γιαζίτζι, αλλά χωρίς Ορτέγκα, Πιρόλα και Μουζακίτη κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης

Ο Ολυμπιακός έκανε γνωστή την αποστολή με τους ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν στην Τρίπολη για τον αγώνα απέναντι στον Αστέρα, με τον Γιουσούφ Γιαζίτζι να βρίσκεται στις επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Εκτός έμειναν Ορτέτγα, Πιρόλα και Μουζακίτη.

Με απουσίες θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός τον Αστέρα Τρίπολης για την 9η αγωνιστική της Super League (27/10/24, 17:00) καθώς οι Πειραιώτες δεν θα έχουν στη διάθεση τους για το παιχνίδι τους Ορτέτγα, Πιρόλα, Μουζακίτη, Ντόη και Βέλντε.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ωστόσο πήρε μαζί του το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας Γιουσούφ Γιαζίτζι, ο οποίος αναμένεται να κάνει την πρώτη του επίσημη συμμετοχή με τα «ερυθρόλευκα».

Η αποστολή του Ολυμπιακού

Πασχαλάκης, Μπότης, Τζολάκης, Μπιανκόν, Κάρμο, Κοστίνια, Ροντινέι, Ρέτσος, Αποστολόπουλος, Στάμενιτς, Μαρτίνς, Γκαρσία, Γουίλιαν, Τσικίνιο, Ολιβέιρα, Εσε, Γιαζιτζί, Ελ Κααμπί, Γιάρεμτσουκ, Μασούρας, Κωστούλας.

 

To άρθρο Ολυμπιακός: Με Γιαζίτζι, αλλά χωρίς Ορτέγκα, Πιρόλα και Μουζακίτη κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-26 19:29:00

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button