Αθλητικά

Ολυμπιακός – Λεβαδειακός: «Προθέρμανση» στο Φάληρο πριν από τη Μάλμε

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ουραγό Λεβαδειακό, στο ματς με το οποίο ξεκινάει το πρόγραμμα της Κυριακής για την 8η αγωνιστική της Super League (16:00, site σήμερα.gr, Cosmote Sport 1) και θέλει να κάνει ένα καλό… ζέσταμα, ενόψει του αγώνα με τη Μάλμε.

Με μοναδικό στόχο τη νίκη, που υπό προϋποθέσεις μπορεί να τον ανεβάσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στο “Καραϊσκάκης” τον ουραγό της Super League, Λεβαδειακό.

Ο Ολυμπιακός έχει αυτή τη στιγμή 14 βαθμούς και βρίσκεται στο -2 από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ. Ο αγώνας των Πειραιωτών θα προηγηθεί του ντέρμπι του “δικεφάλου του Βορρά” στην έδρα της ΑΕΚ (έχει και αυτή 14 βαθμούς). Αυτό σημαίνει ότι οι ερυθρόλευκοι μπορούν να βγουν ωφελημένοι από μια πιθανή ισοπαλία στο “μεγάλο” ματς της OPAP Arena.

Στην επιστροφή του στην αγωνιστική δράση, μετά τη διακοπή για το Nations League, ο Ολυμπιακός ψάχνει το “τρίποντο’”που θα του δώσει και την κατάλληλη ψυχολογία, ενόψει της επερχόμενης αναμέτρησης με τη Μάλμε στη Σουηδία, για την 3η αγωνιστική της League Phase του Europa League. Απ’ την άλλη, ο Λεβαδειακός έχει μαζέψει μόλις 4 βαθμούς μετά από 7 αγωνιστικές και προσπαθεί να “ξεκολλήσει” από τον πάτο του βαθμολογικού πίνακα.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν θα έχει στη διάθεσή του τόσο τους Μάρτινς, Γουίλιαν (προφυλάσσονται για να έτσι ώστε να είναι πανέτοιμοι κόντρα στη Μάλμε) και Γιαζίτσι. Επιπλέον, εκτός έμεινε και ο Πασχαλάκης, όπως επίσης οι νεαροί Μπακούλας και Παπακανέλλος. Από την άλλη, σε αποστολή της ομάδας για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν συμπεριλήφθηκε ο Ανδρούτσος.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Κωστή και των τραυματιών, Μπάλτσι και Εραμούσπε, ενώ είδε τους Γκροφ και Βήχο να επιστρέφουν και να μπαίνουν στην αποστολή που ταξίδεψε στον Πειραιά.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

Ολυμπιακός: Τζολάκης – Κοστίνια, Κάρμο, Ρέτσος, Ορτέγκα – Έσε, Μουζακίτης – Ροντινέι, Τσικίνιο, Βέλντε – Ελ Κααμπί

Λεβαδειακός: Γκροφ – Τσάπρας, Παπαδόπουλος, Λιάγκας, Μορέιρα – Τσόκαϊ, Λαμαράνα, Μεχία – Ζίνι, Γιαννιώτας, Ρόμο

Διαιτητής: Τσιμεντερίδης

Βοηθοί: Μπαλιάκας, Φωτόπουλος

4ος: Ζαμπαλάς

VAR: Τσακαλίδης

AVAR: Μεϊντάνας

To άρθρο Ολυμπιακός – Λεβαδειακός: «Προθέρμανση» στο Φάληρο πριν από τη Μάλμε δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-20 10:21:00

Back to top button