Αθλητικά

Ολυμπιακός: Κατατέθηκαν οι μελέτες για το νέο κολυμβητήριο στο ΣΕΦ

“Είναι ένα όνειρο όλης της Ολυμπιακής οικογένειας, όλων των φιλάθλων μας και των αθλητών του υγρού στίβου” ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Μιχάλης Κουντούρης, αναφερόμενος στην κίνηση των ερυθρόλευκων, για το νέο κολυμβητήριο στο ΣΕΦ.

Σύμφωνα και με την ενημέρωση που υπήρξε από πλευράς “ερυθρόλευκων”, κατατέθηκε την Παρασκευή (28.06.2024), στην αρμόδια Τεχνική Υπηρεσία του ΣΕΦ, η σχετική προμελέτη για την κατασκευή του Κ.ΥΔ.Α.Π. (Κέντρου Υδάτινου Αθλητισμού και Πολιτισμού).

Τηρώντας πιστά το χρονοδιάγραμμα και τους όρους της σύμβασης και του διαγωνισμού, εκτός από την προμελέτη κατασκευής του Κ.ΥΔ.Α.Π., ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. κατέθεσε και τη μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων (Μ.Π.Ε.), τη μελέτη διαμόρφωσης του περιβάλλοντα χώρου και τη μελέτη συνοδών τεχνικών και συγκοινωνιακών έργων.

Όπως αναφέρεται ακόμα “… η ολοκλήρωση της κατασκευής του ΚΥΔΑΠ, μετά τη σημερινή ολοκλήρωση της Α φάσης, θα ολοκληρωθεί ως ακολούθως:

Β) Εκπόνηση υποστηρικτικών μελετών, εντός 12 μηνών,

Γ) Εκπόνηση οριστικής μελέτης του έργου, εντός 12 μηνών από τη σύνταξη της προμελέτης και των υποστηρικτικών μελετών,

Δ) Τεύχη δημοπράτησης του έργου και συμπλήρωση φακέλου έργου με όλα τα απαιτούμενα στοιχεία, εντός 12 μηνών.

Το Κέντρο Υδάτινου Αθλητισμού και Πολιτισμού θα περιλαμβάνει τουλάχιστον δύο κλειστές πισίνες (μία Ολυμπιακών διαστάσεων 50μ., μία βοηθητική), βοηθητική δεξαμενή, συνεδριακό κέντρο και λοιπούς βοηθητικούς χώρους” αναφέρεται ακόμα από τους Πειραιώτες.”.

Κουντούρης: “Κάναμε ένα ακόμα βήμα”

Δήλωση για τη συγκεκριμένη εξέλιξη έκανε ο προέδρου του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., Μιχάλης Κουντούρης: “Σήμερα κάναμε ένα ακόμα βήμα για την δημιουργία του υπερσύγχρονου κολυμβητηρίου. Δουλέψαμε πολύ, εδώ και πολύ καιρό, κάναμε μεγάλο αγώνα και συνεχίζουμε. Σήμερα καταθέσαμε τις μελέτες και τα σχέδια για ένα αθλητικό κόσμημα για τον Ολυμπιακό και την Ελλάδα, για ένα έργο πνοής για τον Πειραιά και την ευρύτερη περιοχή. Προχωράμε, βήμα-βήμα, προς την επίτευξη αυτού του μεγάλου και καθόλου εύκολου στόχου. Είναι ένα όνειρο όλης της Ολυμπιακής οικογένειας, όλων των φιλάθλων μας και των αθλητών του υγρού στίβου”.

To άρθρο Ολυμπιακός: Κατατέθηκαν οι μελέτες για το νέο κολυμβητήριο στο ΣΕΦ δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-06-28 15:38:52

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button