Αθλητικά

Ολυμπιακός: Θλάση ο Φαλ, αιμάτωμα ο Φουρνιέ

Νέα αγωνιστικά προβλήματα προέκυψαν στην ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού. Ο Μουσταφά Φαλ υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, που έδειξε πως έχει υποστεί θλάση προσθίου βραχιονίου μυός δεξιά και θα απέχει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας για 7-10 μέρες.

Ο Γάλλος σέντερ αναμένεται να χάσει τις δύο τελευταίες αγωνιστικές της κανονικής περιόδου, με την Άλμπα στο Βερολίνο και τη Μακάμπι στο ΣΕΦ, αλλά θα είναι έτοιμος για τα playoffs.

Παράλληλα, ο Εβάν Φουρνιέ έχει αιμάτωμα στον έσω πλάγιο σύνδεσμο της δεξιάς ποδοκνημικής με διάταση αυτού, χωρίς ρήξη. Η συμμετοχή του στο παιχνίδι με την Άλμπα είναι εξαιρετικά αμφίβολή.

Εν τω μεταξύ, είναι πιθανό να επιστρέψουν οι Μιλουτίνοφ και Βιλντόσα, ενώ εκτός παραμένουν οι Γουόκαπ και Έβανς.


Δημοσιεύτηκε ! 2025-03-31 15:06:00

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button