Αθλητικά

Ολυμπιακός: Δημοσίευμα της «As» τοποθετεί τη Θύρα 7 ανάμεσα στους δέκα πιο επικίνδυνους οργανωμένους οπαδούς της Ευρώπης

Η ισπανική «As» έκανε ένα αφιέρωμα αναφορικά με τους πιο βίαιους οπαδούς ποδοσφαιρικών ομάδων στην Ευρώπη, με τους οργανωμένους του Ολυμπιακού την Θύρα7 να βρίσκεται μέσα στην πρώτη 10αδα.

«Aυτοί είναι οι πιο επικίνδυνοι φανατικοί οπαδοί στην Ευρώπη» είναι ο τίτλος του αφιερώματος της ισπανικής εφημερίδας «Αs», με αφορμή τα όσα έγιναν στο ντέρμπι Ατλέτικο Μαδρίτης – Ρεάλ Μαδρίτης και την διακοπή που υπήρξε στο «Metropolitano».

Στην λίστα της As συμπεριλαμβάνεται και τη «θύρα 7» του Ολυμπιακού, στην οποία οι Ισπανοί κάνουν ξεχωριστή αναφορά.

«Πρόκειται για ένα γκρουπ διαφορετικών ομάδων οπαδών του Ολυμπιακού.

Είναι ακροδεξιά στοιχεία και η UEFA έχει επιβάλει διάφορες κυρώσεις για συνθήματα με ρατσιστικό περιεχόμενο. Τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό είναι ένα πραγματικό πεδίο μάχης» αναφέρει το αφιέρωμα.

Τους τελευταίους μήνες, οι συγκρούσεις μεταξύ των ultras σε αγώνες ευρωπαϊκών διοργανώσεων δεν έχουν σταματήσει να επαναλαμβάνονται.

Είναι συγκεντρωμένοι στα πιο εμβληματικά σημεία των πόλεων για να τα μετατρέψουν σε πεδία μάχης. Καταστρέφουν τα πάντα στο πέρασμά τους και η αστυνομία δεν μπορεί να ανταπεξέλθει» σημειώνει η «As» η οποία στην πρώτη 1οαδα δεν έχει κάποια άλλη ελληνική ομάδα.

Οι πιο βίαιοι οργανωμένοι οπαδοί σύμφωνα με την «Αs»

Λέγκια Βαρσοβίας-Teddy Boys 95
Ερυθρός Αστέρας-Delije
Φενέρμπαχτσε- Fenerbahce ultras
Λάτσιο-Ultras Lazio
Σπαρταςκ Μόσχας- Fatria
Ολυμπιακός-Θύρα 7
Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης-Landskrona
Ντιναμό Ζάγκρεμπ-Bad Blue Boys
Μαρσέιγ-Comando 84
Άϊντραχτ Φρανκφούρτης-Ultras Frankfurt

To άρθρο Ολυμπιακός: Δημοσίευμα της «As» τοποθετεί τη Θύρα 7 ανάμεσα στους δέκα πιο επικίνδυνους οργανωμένους οπαδούς της Ευρώπης δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-01 21:34:59

Back to top button