Αθλητικά

Ολυμπιακός – Ατρόμητος: Χωρίς Μασούρα η αποστολή των Πειραιωτών

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Ατρόμητο (29/09/24, 18:00) τον Ατρόμητο, με τον Γιώργο Μασούρα να μένει ξανά εκτός αποστολής για τους Πειραιώτες. Στη διάθεση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ οι Χαράλαμπρος Κωστούλας, Χρήστος Μουζακίτης.

Ο Ολυμπιακός θέλει να επιστρέψει στις νίκες, με τους «ερυθρολεύκους» οι οποίοι έχουν 1 ισοπαλία και 1 ήττα στην Super League τα τελευταία παιχνίδια, να αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο σε ένα αγώνα με αρκετές δυσκολίες για την ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Ο Ισπανός προπονητής για ένα ακόμη παιχνίδι δεν θα έχει στην διάθεση του τον Γιώργο Μασούρα, με τον διεθνή Έλληνα εξτρεμ να μένει εκτός αποστολής, περιορίζοντας αρκετά τις επιλογές του για το δεξί άκρο της επίθεσης. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Χαράλαμπρος Κωστούλας και ο Χρήστος Μουζακίτης βρίσκονται στην διάθεση του 63χρονου, ο οποίος δεν αποκλείεται να τους δώσει χρόνο συμμετοχής, ανάλογα με την έκβαση του σκορ.

Η αποστολή του Ολυμπιακού

Πασχαλάκης, Τζολάκης, Αναγνωστόπουλος, Ορτέγκα, Κάρμο, Κοστίνια, Ρόντινεϊ, Ρέτσος, Αποστολόπουλος, Ντόη, Στάμενιτς, Βέλντε, Γκαρθία, Γουίλιαν, Τσικίνιο, Ολιβέιρα, Έσε, Μουζακίτης, Ελ Κααμπί, Γιάρεμτσουκ, Κωστούλας.

Από την αποστολή του Ολυμπιακού απουσιάζουν και οι Ζέλσον Μάρτινς, Πιρόλα, Μπιανκόν.

To άρθρο Ολυμπιακός – Ατρόμητος: Χωρίς Μασούρα η αποστολή των Πειραιωτών δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .




Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-28 14:48:13

Back to top button