Αθλητικά

Ολοκληρώθηκε το 6ο Τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» με νίκη της Παρτιζάν

Ο Παναθηναϊκός των πολλών προβλημάτων δεν τα κατάφερε κόντρα στην Παρτιζάν, γνωρίζοντας την ήττα με 75-64 και δείχνοντας ότι έχει δρόμο ακόμα μπροστά του για να βγάλει στο παρκέ τον πραγματικό του εαυτό. 

Σε μια υπέροχη βραδιά που θα μνημονεύεται για πολλά πολλά χρόνια η ΚΑΕ Παναθηναϊκός τίμησε με τον καλύτερο και εντυπωσιακότερο τρόπο τη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου. Τέσσερις σπουδαίες ομάδες βρέθηκαν στο Καλλιμάρμαρο για να δώσουν το δικό τους… χειροκρότημα στον κορυφαία παράγοντα της ιστορίας του “τριφυλλιού”.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι “πράσινοι” δεν μπόρεσαν να υπερκεράσουν τα πολλά προβλήματα που είχαν να διαχειριστούν (απόντες Μπράουν και Καλαϊτζάκης, ενώ έμειναν εκτός στο δεύτερο μέρος Σλούκας, Λεσόρ και Αντετοκούνμπο) και γνώρισαν την ήττα από την καλύτερη και με μεγαλύτερη ενέργεια Παρτιζάν με 75-64.

Πρώτος σκόρερ για τον Παναθηναϊκό ο Κέντρικ Ναν με 16 πόντους, ενώ 11 είχε ο Τζέριαν Γκραντ.

Ο Παναθηναϊκός δεν μπήκε καθόλου καλά στο παιχνίδι με τους παίκτες του “τριφυλλιού” να μοιάζουν επηρεασμένοι από την όλη ατμόσφαιρα και τον χώρο του Καλλιμάρμαρου. Αυτό είναι κάτι που η Παρτιζάν δεν το άφησε να περάσει ανεκμετάλλευτο και με τον Ταϊρίκ Τζοόυνς κυρίαρχο κάτω από τις δύο ρακέτες, πήρε προβάδισμα με 0-6, ενώ την ίδια ώρα ο Ματίας Λεσόρ είχε χρεωθεί με 3 προσωπικά φάουλ. 20 δεύτερα αργότερα ο Παπαπέτρου… έσπασε το ρόδι, με τον Τζόουνς όμως να “χτυπάει” ξανά και με εντυπωσιακό κάρφωμα να κάνει το 2-8, με τη συμπλήρωση πέντε λεπτών αγώνα.

Οι “πράσινοι” ήταν ιδιαιτέρως άστοχοι και παράλληλα δε μπορούσαν να βρουν ρυθμό στην άμυνα τους. Ο Ντέιβις είχε πάρει τη σκυτάλη του σκοραρίσματος για την ομάδα του Ομπράντοβιτς, με τον Ουάσινγκτον με τρίποντο να κάνει το 5-11 και η διαφορά να φτάνει και τους 9, 6-15, δύο λεπτά πριν το το τέλος της περιόδου. Το δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με 8-15 και είναι χαρακτηριστικό ότι οι παίκτες του Εργκίν Αταμάν είχαν μόλις ένα εύστοχο εντός πεδιάς σουτ.

Τα Δεκάλεπτα: 8-15, 27-36, 43-57, 64-75




Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-22 00:12:19

Back to top button