Ελλάδα

Ολοκληρώθηκε η ΕΔΕ για τους αστυνομικούς του τμήματος των Αγίων Αναργύρων

Ολοκληρώθηκε η έρευνα της ΕΛΑΣ για τις πειθαρχικές ευθύνες των αστυνομικών που ήταν στο αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων και της δολοφονίας της 28χρονης Κυριακής.

Την Παρασκευή μάλιστα αναμένεται να παραδοθεί στα χέρια στου Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής. Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν διαπιστωθεί οι ευθύνες ου κάθε αστυνομικού με πιο βαριές να πέφτουν οι ευθύνες τόσο στον σκοπό του τμήματος , όσο και στην επόπτη που επίσης βρισκόταν επίσης στο Αστυνομικό Τμήμα της Αγίων Αναργύρων. Ευθύνες όμως διαπιστώνουν στον πειθαρχικό έλεγχο και για τους υπόλοιπους αστυνομικούς

Το πόρισμα της ΕΔΕ για τις πειθαρχικές ευθύνες έχει μεγάλη σημασία καθώς θα ενσωματωθεί στη μεγάλη έρευνα που κάνουν οι αδιάφθοροι της ΕΛ.ΑΣ. μετά μάλιστα από εισαγγελική παραγγελία και την εντολή να διερευνηθούν ποινικές ευθύνες από τους αστυνομικούς . Πληροφορίες μάλιστα του CNN Greece αναφέρουν ότι ήδη οι αδιάφθοροι της ΕΛΑΣ έχουν συγκεντρώσει όλο το υλικό που είχε ζητήσει ο δικαστικός λειτουργός και μένει μόνο το πόρισμα του πειθαρχικού ελέγχου για να διαβιβάσουν τα στοιχεία στον εισαγγελέα ο οποίος και θα αποφασίσει για την περαιτέρω διαχείριση των ποινικών ευθυνών, αν κρίνει ότι προκύπτουν.




Δημοσιεύτηκε ! 2024-05-08 13:56:35

Back to top button