Auto

Ολοκαίνουργια σασί Toyota Corolla AE86 πωλούνται στο Alibaba

Toyota Corolla AE86, ένα όνομα θρύλος που αγαπήθηκε όσο λίγα μοντέλα. Το λεγόμενο Hachi-Roku, πισωκίνητο και καλοζυγισμένο. Τότε που οι επιδόσεις περνούσαν σε δεύτερη μοίρα και μετρούσε η απόλαυση, η αίσθηση και βέβαια, η πλαγιολίσθηση.

Τώρα, ολοκαίνουργια σασί από Toyota Corolla AE86 πωλούνται προς $9.500 (€8.500) στο Alibaba, από την Jiangsu Aodun Automobile Industry Company. Πρόκειται για κινεζική εταιρεία που αποτελεί προμηθευτή της FAW-GM. Ναι, της κοινοπραξίας μεταξύ της General Motors και της FAW, της δεύτερης μεγαλύτερης αυτοκινητοβιομηχανίας της Κίνας. Δεν φτιάχνει μόνο Hachi-Roku, αλλά πολλά ακόμα καλούδια. Από καπό με αεραγωγούς για Dodge Charger μέχρι πάνελ αμαξώματος για το κλασικό χίπικο βανάκι της VW. Πουλάει ακόμη και πλήρη αμαξώματα για το Toyota Land Cruiser της σειράς 40.

Ποιος θα μας το έλεγε ότι η Κίνα θα «έλυνε» τα χέρια στους ντριφτάδες;

Οι φωτογραφίες της αγγελίας δείχνουν ένα ολόκληρο χάτσμπακ αμάξωμα της Corolla AE86, έτοιμο να του φορέσετε τα μηχανικά μέρη από ένα γνήσιο Hachi-Roku ή από όποιο άλλο μοντέλο θέλετε.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Toyota Corolla AE86, φονέας γιγάντων με 200 ίππους, ρίχνει μισό δευτερόλεπτο στην πίστα Tsukuba στο πολύ Nissan GT-R Nismo

Κι αν κανείς έχει αμφιβολίες για την ποιότητα της κατασκευής, άραγε ένα γνήσιο αμάξωμα με καταπόνηση 40+ ετών θα είναι σε καλύτερη κατάσταση; Άλλο είναι το μεγάλο πρόβλημα σε αυτές τις περιπτώσεις: Ότι δεν μπορείς να βγάλεις νόμιμα άδεια κυκλοφορίας. Ακόμα κι αν έχεις κάποιο τρακαρισμένο Hachi-Roku, πώς θα αποκτήσει το κινεζικό αμάξωμα τον γνήσιο αριθμό πλαισίου;

Corolla AE86

Θα μπορούσε ενδεχομένως να αποτελέσει μια σωστή βάση για ένα αυτοκίνητο πίστας ή για ένα εκθεσιακό μοντέλο που δεν υποχρεούται να φέρει πινακίδες κυκλοφορίας. Αν λοιπόν σου καλοφαίνεται η περίπτωση, μάθε ότι υπάρχει μία ακόμα μικρή δυσκολία.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 300+ Toyota Corolla AE86 συγκεντρώθηκαν στην Ιαπωνία

Ναι μεν η τιμή των €8.500 ακούγεται δελεαστική, αλλά η ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας αφορά πέντε τεμάχια. Δεν αρκεί λοιπόν να ορέγεσαι εσύ ένα Hachi-Roku του κουτιού, πρέπει να βρεις άλλους τέσσερις ομοϊδεάτες και να αγοράστε ομαδικά. 

 




Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-26 19:31:28

Back to top button