Σχέσεις

Οι 4 πιο εύκολες στάσεις στο σεξ, που δεν είναι καθόλου βαρετές

Δεν χρειάζεται να κάνεις πολύπλοκα πράγματα για να περάσεις καλά

Σε μία μακροχρόνια σχέση, το σεξ μπορεί να γίνει βαρετό ή προβλέψιμο. Ξέρεις πολύ καλά τον άλλο, τι του αρέσει, ποιος κάνει συνήθως την πρώτη κίνηση.

Παρόλα αυτά, δεν χρειάζεται να κάνεις τεράστιες αλλαγές προκειμένου να βελτιώσεις την ερωτική ζωή σου. Το βασικό είναι να κάνετε σεξ που αρέσει και στους δύο, να υπάρχει χημεία και ανοιχτή επικοινωνία για το τι λειτουργεί και τι όχι. Οι στάσεις, πάντως, που ακολουθούν είναι εγγυημένες, πανεύκολες, αλλά καθόλου βαρετές.

Cowgirl

Σαν να λέμε, γυναίκα από πάνω. Είναι ίσως η δεύτερη κλασική μετά το ιεραποστολικό, αλλά είναι πάντα καλή επιλογή, επειδή ο έλεγχος βρίσκεται σε εσένα. Ο ρυθμός, η τριβή και οι κινήσεις που θα κάνεις. Επίσης, το eye contact σε φέρνει πιο κοντά με τον σύντροφό σου.

Πρόσωπο με πρόσωπο

Το ενδιαφέρον αυτής της στάσης είναι ότι ναι μεν είναι περιπετειώδης, γιατί είστε στα όρθια στην άκρη του κρεβατιού ή του καναπέ, αλλά εσύ γυρίζεις το κεφάλι και είστε πρόσωπο με πρόσωπο. Απλό, τρυφερό αλλά και ταυτόχρονα καυτό.

Αμοιβαία αυτοικανοποίηση

Όπως έχουμε ξαναπεί, δεν χρειάζεται να υπάρχει διείσδυση για να θεωρηθεί σεξ. Όλα έχουν να κάνουν με την απόλαυση, που θα οδηγήσει σε οργασμό. Τα προκαταρκτικά, ειδικά όταν γίνονται ο ένας στον άλλο, είναι απολαυστικά, χαλαρωτικά και σε αφήνουν να πάρεις τον χρόνο σου.

Doggy style

Κλασικά και αγαπημένα. Όταν ακούς τη συγκεκριμένη στάση, μην σκέφτεσαι μόνο τον κλασικό τρόπο. Μπορείς να στηρίζεσαι σε χέρια και γόνατα, αλλά μπορείς και να είσαι ξαπλωμένη μπρούμυτα εντελώς, ή σκυμμένη κόντρα στον πάγκο της κουζίνας. Φαντασία να υπάρχει και όλα γίνονται.


Δημοσιεύθηκε
2023-01-18 17:42:00

Back to top button