Σχέσεις

Οι 3 στάσεις που διεγείρουν καλύτερα την κλειτορίδα

Το καλό σεξ δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο

Η κλειτορίδα παίζει εξαιρετικά σημαντικό ρόλο στη διέγερση μίας γυναίκας (και οποιουδήποτε ατόμου έχει γυναικεία γεννητικά όργανα). Δεν είναι ένα μαγικό κουμπί που απλώς πατάς και ο οργασμός έρχεται, ως δια μαγείας, καθώς η ευχαρίστηση είναι καθαρά υποκειμενικό ζήτημα. Για το 95% των γυναικών, όμως, θεωρείται απαραίτητη τον οργασμό.

Φυσικά και το κλειδί για αμοιβαία απόλαυση, είναι η επικοινωνία μεταξύ των ερωτικών συντρόφων. Ωστόσο, υπάρχουν μερικές στάσεις που επηρεάζουν περισσότερο το συγκεκριμένο σημείο, τόσο λόγω της θέσης των σωμάτων όσο και εξαιτίας της ελευθερίας κινήσεων που έχουν τα χέρια. Παρακάτω, λοιπόν, θα βρεις εκείνες που απλά και εύκολα διεγείρουν την κλειτορίδα και θα σου θυμίσουν ότι το καλό σεξ, δεν είναι ούτε δύσκολο, ούτε περίπλοκο.

Το κουτάλι

Κουτάλι ή spooning, πες το όπως θέλεις – το θέμα είναι να το κάνεις σωστά. Είναι τρυφερό και σέξι ταυτόχρονα, συνδυασμός που δεν χάνει. Είστε κι οι δύο ξαπλωμένοι στο πλάι: η γυναίκα μπροστά κι ο άνδρας αγκαλιάζει από πίσω.

Καθιστοί

Πρόσεξε, είστε καθιστοί αλλά κοιτάζεστε. Είτε στον καναπέ, είτε στον πάγκο της κουζίνας – οπουδήποτε. Δεν έχει σημασία ποιος θα είναι από πάνω, σημασία έχει ότι όποιος είναι από κάτω, έχει πλήρη ελευθερία κινήσεων στα χέρια και μπορεί να ασχοληθεί με την κλειτορίδα όπως της αξίζει.

Ο σκύλος

Doggy/σκύλος/ «στα τέσσερα» – πες την κι αυτήν όπως θέλεις. Δεν είναι τυχαίο, πάντως, που είναι αγαπημένη ανδρών και γυναικών, τόσο αυτή, όσο κι οι παραλλαγές της.


Δημοσιεύθηκε
2023-07-07 08:50:00

Back to top button