Σχέσεις

Οι 3 μεγαλύτεροι μύθοι του TikTok γύρω από το σεξ και την υγιεινή – Ξέχασέ τους

Μην πιστεύεις όσα βλέπεις

Το TikTok έχει και τα καλά του, γιατί ο καθένας μπορεί να μοιραστεί την προσωπική του εμπειρία, να νιώσει λιγότερο μόνος, να μάς μάθει μερικές γρήγορες και έξυπνες συνταγές για να μαγειρέψουμε, μάς προτείνει μαγαζιά που δεν έχουμε πάει κλπ. Υπάρχει όμως και η κακή πλευρά που κάνει τάσεις επικίνδυνα πράγματα.

Ναι στο σεξ που περιλαμβάνει απενοχοποίηση, ναι στο σεξ που κάνει focus στον γυναικείο οργασμό και την ενδυνάμωση αλλά σίγουρα όχι σε επικίνδυνα γιατροσόφια, που σε προτρέπουν να βάλει πράγματα στο αιδοίο σου. Και είναι τα εξής.

Σκόρδο για μυκητίαση

Είναι προφανές ότι μόνο τα φάρμακα σε σώζουν από οποιαδήποτε λοίμωξη συμβαίνει στο σώμα σου. Μπορεί να μεγαλώσαμε σε μία εποχή όπου ήταν οκ να δοκιμάζεις χαμομήλι ή μαγιά στις μυκητιάσεις, αλλά καλύτερα να τα αποφεύγουμε όλα αυτά. Ειδικά αν μάς λένε να τοποθετήσουμε μία σκελίδα σκόρδο μέσα στον κόλπο μας.

@favour_sucre #fypシ #fypoooooo #trending #tiktoknigeria🇳🇬 #healthyliving #yeastinfection #nursesoftiktok ♬ Finesse – Pheelz & BNXN

Η καφεΐνη απογειώνει τους οργασμούς σου

Η καφεΐνη είναι καλή για να μάς κρατά ξύπνιους, αλλά ακόμα και αυτό θέλει ισορροπία. Σε καμία περίπτωση όμως δεν αυξάνει την κυκλοφορία στους ιστούς, και ειδικά στα γεννητικά όργανα. Γενικά, πιες καφέ με μέτρο και μην τον συνδέεις με το σεξ.

Κοκτέιλ που αλλάζουν τη γεύση του αιδοίου

Να ξεκινήσουμε με το βασικό. Με την απενοχοποίηση της μυρωδιάς ή της γεύσης του αιδοίου, λες και είναι κάτι κακό που χρειάζεται συνέχεια παρέμβαση. Ο κόλπος αυτοκαθαρίζεται, για αυτό και δεν πρέπει να χρησιμοποιούμε αρωματικά αφρόλουτρα στην περιοχή. Και σίγουρα δεν υπάρχουν επιστημονικά τεκμήρια που να μάς λένε ότι οι χυμοί και τα φρούτα αλλάζουν τη γεύση. Τουλάχιστον όχι αισθητά. Αποδέξου το σώμα σου.


Δημοσιεύθηκε
2023-07-30 14:30:00

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button