Auto

Οι τιμές των DFSK στην Ελλάδα – Ντεμπούτο στην AUTO ATHINA 2024

Τα SUV της DFSK ξεχωρίζουν από την ελκυστική σχεδίασή τους, την ευρυχωρία και τον πλήρη εξοπλισμό τους, ενώ συνοδεύονται από εγγύηση 7 ετών, γεγονός που τα καθιστά ιδανική επιλογή για την ελληνική αγορά.

DFSK E5

Το DFSK E5 είναι το κορυφαίο μοντέλο της γκάμας, προσφέροντας άφθονο εσωτερικό χώρο και στάνταρ 7θέσια διάταξη. Το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό του είναι το προηγμένο plug-in hybrid σύστημα, το οποίο διαθέτει έναν ηλεκτροκινητήρα 177 ίππων, που εξασφαλίζει αμιγώς ηλεκτρική αυτονομία 70 χιλιομέτρων.



Παράλληλα, ο κινητήρας βενζίνης 1,5 λίτρων και 102 ίππων προσφέρει συνδυασμένη απόδοση και επιδόσεις που εντυπωσιάζουν, όπως τα 0-100 km/h σε μόλις 7,4 δευτερόλεπτα. Με πλούσιο εξοπλισμό, το E5 προσφέρει ανέσεις όπως κλιματιζόμενα δερμάτινα καθίσματα, πανοραμική ανοιγόμενη ηλιοροφή και μια οθόνη multimedia 12,3 ιντσών, ενώ διαθέτει και συστήματα ενεργητικής ασφάλειας.

DFSK 600

Το DFSK 600 απευθύνεται σε όσους χρειάζονται έναν ευρύχωρο και ευέλικτο οικογενειακό χώρο. Με μήκος 4,72 μέτρα και 7θέσια καμπίνα, το SUV αυτό διαθέτει κινητήρα 1.5 turbo 177 ίππων και αυτόματο κιβώτιο, προσφέροντας έναν εξαιρετικό συνδυασμό απόδοσης και πρακτικότητας.



Είναι ιδανικό για οικογένειες με πολυπληθή μέλη ή για όσους έχουν αυξημένες ανάγκες μετακίνησης, ενώ διατίθεται σε ανταγωνιστική τιμή.

DFSK 500

Το πιο προσιτό μοντέλο της DFSK είναι το DFSK 500, ένα C-SUV με μήκος 4,38 μέτρα, το οποίο είναι εξοπλισμένο με κινητήρα βενζίνης 1.5 λίτρων και αυτόματο κιβώτιο. Με τιμή που ξεκινά από 20.700 €, το DFSK 500 προσφέρει μια εξαιρετική λύση για όσους αναζητούν ένα οικογενειακό αυτοκίνητο με πλήρη εξοπλισμό και άριστη σχέση τιμής-απόδοσης. Επίσης, συνοδεύεται από 7ετή εγγύηση ή 150.000 χιλιόμετρα, προσφέροντας ακόμα περισσότερη σιγουριά.



Η DFSK αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα από το Spanos Group, ενώ τα αυτοκίνητά της είναι διαθέσιμα σε πολλές πόλεις της χώρας, προσφέροντας έτσι ευρεία υποστήριξη και πρόσβαση για τους πελάτες της. Δείτε παρακάτω τις αναλυτικές τιμές.



ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-03 09:45:00

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button