Σχέσεις

Οι στάσεις που πρέπει να δοκιμάσεις στις φετινές διακοπές

Η σωστή στιγμή για πειραματισμούς

Η ρουτίνα, η καθημερινότητα και το άγχος δεν σε αφήνουν να χαρείς το σεξ όπως θα ήθελες. Όταν δεν έχεις την ενέργεια να δοκιμάσεις νέα πράγματα, είναι λογικό να μένεις σε αυτά που ήδη ξέρεις.

Για αυτό υπάρχουν οι καλοκαιρινές διακοπές. Για να χαλαρώνεις, να βγαίνεις από το comfort zone σου και να δοκιμάζεις αυτά που μέχρι τότε υπάρχουν μόνο στο μυαλό σου. Αν οι διακοπές κοντοζυγώνουν, ή αν βρίσκεσαι ήδη εκεί, μην ντραπείς να θέσεις σε εφαρμογή τις εξής στάσεις.

Στην καρέκλα

Όλο και κάποια καρέκλα θα υπάρχει στο δωμάτιο που μένεις. Πάρε την πρωτοβουλία, βάλε τον σύντροφό σου να καθίσει και ανάλαβε δράση. Το πρώτο βήμα θα μπορούσε να είναι ένα στριπτίζ. Το στοματικό σεξ εδώ είναι ό,τι πρέπει, ειδικά αν καλύψετε τα μάτια σας με ένα μαντίλι.

Ιεραποστολικό (αλλά με sex toy)

Το ιεραποστολικό είναι η πιο κλασική και παραδοσιακή στάση, επομένως ας το πάμε ένα βήμα παραπέρα με τη χρήση ενός ερωτικού βοηθήματος. Ένα που θα χρησιμοποιείς εσύ ή εκείνος τη στιγμή της διείσδυσης.

Στα όρθια

Άσε τη φαντασία σου να καλπάσει. Στα όρθια ενώ στέκεστε μπροστά σε καθρέφτη, στα όρθια στην ντουζιέρα. Ενδείκνυται για γρήγορο αλλά απολαυστικό σεξ.


Δημοσιεύθηκε
2023-07-26 16:00:00

Back to top button