Showbiz

Οι παίκτες του Tempting Fortune στήνουν στον τοίχο την Ιωάννα για τη… |


Έντονο προβληματισμό έχει προκαλέσει η συμπεριφορά της Ιωάννας που βρίσκεται διαρκώς στη μέση από τις δύο ομάδες που έχουν δημιουργηθεί στο Tempting Fortune, με τους παίκτες να την κατηγορούν ότι μεταφέρει πληροφορίες από το ένα στρατόπεδο στο άλλο.

Η Ιωάννα είχε ένα ξέσπασμα κατά τη διάρκεια του πειρασμού, σχετικά με το πρωινό που τους προσφέρθηκε, με τους διαγωνιζόμενους να μην μπορούν να εξηγήσουν τη συμπεριφορά της. Στη συνέχεια, θέλοντας να ξεκαθαρίσουν τι ακριβώς συμβαίνει με την παίκτρια, έγινε μια εκτενής συζήτηση για τον τρόπο που λειτουργεί στο παιχνίδι. Το πρώτο θέμα που έθιξε η Ιωάννα ήταν σχετικά με το μαγείρεμα του φαγητού, στο οποίο ήθελε να διαχωρίσει τη μερίδα της. “Δεν καταλαβαίνω γιατί είχε τέτοια έκρηξη, ενώ έφαγε παραπάνω, γιατί έδωσα την μερίδα μου” σημείωσε ωστόσο η Όλγα.

Επιπλέον, η Ειρήνη σημείωσε ότι δεν μπορεί να εμπιστευτεί ένα άτομο που διαρκώς αλλάζει ομάδα και μεταφέρει πληροφορίες, με την οποία κάνει παρέα. Η Ιωάννα απάντησε πως δεν κάνει παρέα με ομάδες αλλά με ανθρώπους που ταιριάζει. “Είπα εξαρχής ότι θα επιλέξω ανθρώπους που νιώθω καλύτερα. Δεν κάνω παρέα με όλους μεμονωμένα ή με τους άλλους μεμονωμένα”. Η Αλεξάνδρα όμως τόνισε ότι η Ιωάννα έλεγε μπροστά σε όλους του παίκτες, πληροφορίες για τα άτομα που ισχυρίζεται πως είναι κοντά της.

Σε θέση άμυνας και απευθυνόμενη στον Γιάννη και την Όλγα, η διαγωνιζόμενη τόνισε: “Γενικά έχω τα τέτοια να λέω ναι είμαι άδικη, είμαι λάθος. Όταν είπα την άποψή μου, την έλεγα σε ανθρώπους που με νοιάζονταν. Τα παιδιά από την πρώτη μέρα νοιάζονταν αν είμαι καλά ή αν δεν είμαι. Έχω εξηγήσει γιατί ήρθα και μίλησα σε εσάς” σημείωσε σε έντονο ύφος η Ιωάννα.


Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο site μας


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-18 22:15:00

Back to top button