Πολιτική

«Οι εξηγήσεις που κρίθηκαν επαρκείς ως καλοπροαίρετος, εύχομαι να είναι και ειλικρινείς»

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Θάνος Πλεύρης στη συζήτηση επί της πρότασης δυσπιστίας δείχνει φωτογραφία από τα επεισόδια στο Σύνταγμα μετά το συλλαλητήριο της 5ης Μαρτίου για τα Τέμπη / EUROKINISSI / Δήμητρα Κούτρα




Κατακόρυφα έχει ανέβει το πολιτικό θερμόμετρο μόλις λίγα 24ωρα μετά τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης. Με μία ανάρτησή του στο Χ ο Θάνος Πλεύρης σχολιάζει τις εξηγήσεις του νέου υφυπουργού Περιβάλλοντος κι Ενέργειας Νίκου Τσάφου σχετικά με παλαιότερη αναφορά του στα κατεχόμενα, η οποία έχει προκαλέσει μεγάλο σάλο.

Ο Θάνος Πλεύρης αφήνει σαφείς αιχμές για τις εξηγήσεις του Νίκου Τσάφου, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «κρίθηκαν επαρκείς ως καλοπροαίρετος, εύχομαι να είναι και ειλικρινείς».

Επισημαίνει δε πως η αναφορά στα κατεχόμενα ως «δήθεν τουρκική δημοκρατία βορείου Κύπρου» είναι προσβλητική για την Πατρίδα μας, τον ελληνισμό, τους νεκρούς και τους αγνοούμενους.

Πιο αναλυτικά, η ανάρτηση του κ. Πλεύρη έχει ως εξής:

«Η αναφορά στα κατεχόμενα ως δήθεν «τουρκική δημοκρατία βορείου Κύπρου» είναι προσβλητική για την Πατρίδα μας, τον ελληνισμό, τους νεκρούς μας και τους αγνοούμενους και μας πληγώνει.

Οι εξηγήσεις που κρίθηκαν επαρκείς ως καλοπροαίρετος εύχομαι να είναι και ειλικρινείς».


. Νewsit.gr στο F και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας




Δημοσιεύτηκε ! 2025-03-17 16:20:00

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button