Αστρολογία

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (26 Αυγούστου έως 1 Σεπτεμβρίου 2024)


Πώς θα είναι η εβδομάδα; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;
Κριός
Αυτή την εβδομάδα, η επιθυμία σου για επιτυχία ενισχύεται, καθώς ο Άρης βρίσκεται στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να διεκδικήσεις τη θέση σου στη δουλειά ή να ξεκινήσεις ένα νέο επαγγελματικό εγχείρημα. Ωστόσο, οι εντάσεις μπορεί να αυξηθούν, ειδικά με ανώτερους ή συναδέλφους. Προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να επικεντρωθείς σε λύσεις αντί για αντιπαραθέσεις. Στον τομέα των προσωπικών σχέσεων, ίσως χρειαστεί να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στους αγαπημένους σου, καθώς η καριέρα σου μπορεί να απορροφά όλη την ενέργεια σου.
Ταύρος
Η εβδομάδα αυτή φέρνει ευκαιρίες για προσωπική ανάπτυξη και επέκταση των οριζόντων σου. Ο Δίας στον τομέα της πνευματικότητας και της ανώτερης μάθησης σου, ενθαρρύνει να αναζητήσεις νέες γνώσεις, να εμπλακείς σε εκπαιδευτικά προγράμματα ή να σχεδιάσεις ένα ταξίδι. Η διεύρυνση των εμπειριών σου θα σου προσφέρει νέες προοπτικές και ίσως σε φέρει σε επαφή με άτομα που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου. Στα ερωτικά, μπορεί να αισθανθείς την ανάγκη για περισσότερη ελευθερία και περιπέτεια.
Δίδυμοι
Η επικοινωνία είναι το κλειδί αυτή την εβδομάδα, καθώς ο Ερμής επηρεάζει το ζώδιο σου. Μπορεί να βρεις ευκαιρίες για να εκφράσεις τις απόψεις σου ή να ξεκινήσεις νέες συζητήσεις που θα οδηγήσουν σε σημαντικές εξελίξεις. Ωστόσο, πρόσεξε τις λεπτομέρειες, ιδιαίτερα σε νομικά ζητήματα ή συμφωνίες. Στην προσωπική σου ζωή, μπορεί να χρειαστεί να επανεξετάσεις κάποιες σχέσεις που δεν εξυπηρετούν πλέον το καλό σου και δε σου προσφέρουν ηρεμία. Αξιολόγησε τα πράγματα με ψυχραιμία και λάβε αποφάσεις με βάση τη λογική και όχι το συναίσθημα.
Καρκίνος
Η εβδομάδα αυτή σε καλεί να εστιάσεις το ενδιαφέρον σου στις σχέσεις σου. Ο Ήλιος φωτίζει τον τομέα των συνεργασιών σου, φέρνοντας στο προσκήνιο θέματα που πρέπει να επιλυθούν με τους συνεργάτες ή τους αγαπημένους σου. Είναι καλή περίοδος για να διευκρινίσεις, να λύσεις παρεξηγήσεις και να ενισχύσεις τη συνεργασία με τους γύρω σου. Αν είσαι σε σχέση, αυτή είναι μια κατάλληλη στιγμή για να εμβαθύνεις τη σύνδεση με το σύντροφο σου ή να κάνετε σχέδια για το μέλλον. Στον επαγγελματικό τομέα, δώσε προσοχή σε συμφωνίες και συμβόλαια.
Λέων
Η υγεία και η ευεξία σου βρίσκονται στο επίκεντρο αυτή την εβδομάδα. Με τον Ήλιο και τον Άρη να ενεργοποιούν τον τομέα της καθημερινότητας, είναι μια καλή στιγμή να οργανώσεις το πρόγραμμά σου και να βελτιώσεις τις συνήθειές σου. Εάν έχεις παραμελήσει την άσκηση ή τη διατροφή σου, τώρα είναι η ευκαιρία να επανέλθεις σε μια υγιή ρουτίνα. Στα επαγγελματικά, η περίοδος αυτή μπορεί να φέρει περισσότερη δουλειά, αλλά με σωστό σχεδιασμό θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις στις προκλήσεις. Ωστόσο μην ξεχνάς ότι ο ερωτικός σύντροφο σου χρειάζεται την επιβεβαίωση του γι’ αυτό μην τον παραμελείς. Εάν είσαι μόνος, μπορεί να βρεις ρομαντισμό σε καθημερινές καταστάσεις ή μέσω ατόμων που συναντιέστε συχνά σε δραστηριότητες ευεξίας.
Παρθένος
Η δημιουργικότητα και ο ρομαντισμός είναι τα κύρια θέματα αυτής της εβδομάδας. Με τον Ήλιο στον τομέα της απόλαυσης και της διασκέδασης, θα έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με δραστηριότητες που σε γεμίζουν χαρά. Αυτό είναι ένα εξαιρετικό διάστημα για να εκφραστείς δημιουργικά, είτε μέσα από τη δουλειά σου είτε μέσω των χόμπι. Στην ερωτική σου ζωή, οι πλανήτες σε ενθαρρύνουν να αφεθείς στο παιχνίδι του έρωτα και να απολαύσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου. Εάν είσαι μόνος μπορεί να κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία που υπόσχεται πολλά.
Ζυγός
Η εβδομάδα αυτή σε προτρέπει να εστιάσεις το ενδιαφέρον σου στο σπίτι και την οικογένεια. Μπορεί να αισθανθείς την ανάγκη για περισσότερη αρμονία στο χώρο σου ή να θελήσεις να κάνεις αλλαγές που θα βελτιώσουν την καθημερινότητά σου. Οι συζητήσεις με συγγενείς και αγαπημένα πρόσωπα μπορεί να φέρουν στο φως θέματα που χρειάζονται επίλυση. Στα επαγγελματικά, δώσε προσοχή σε ευκαιρίες που μπορεί να προκύψουν ξαφνικά. Οι επιλογές που θα κάνεις τώρα θα επηρεάσουν το μέλλον σου. Η Αφροδίτη ενισχύει την ερωτική σου ζωή είτε βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση είτε είσαι μόνος.
Σκορπιός
Η επικοινωνία και οι μετακινήσεις βρίσκονται στο προσκήνιο. Αυτή είναι μια καλή περίοδος για να κάνεις συζητήσεις, να κλείσεις συμφωνίες ή να εξερευνήσεις νέες ιδέες και εγχειρήματα. Ο Ερμής σε βοηθά να εκφραστείς με σαφήνεια και να πετύχεις τους στόχους σου. Στα προσωπικά σου, οι συζητήσεις με φίλους ή την οικογένεια μπορεί να είναι αποκαλυπτικές. Ίσως να κάνεις μια σύντομη απόδραση που θα σε αναζωογονήσει. Μια συναισθηματική – ερωτική εξομολόγηση στον σύντροφο σου θα σας φέρει πιο κοντά. Εάν είσαι μόνος, δώσε την ευκαιρία σε νέες γνωριμίες να σε πλησιάσουν!
Τοξότης
Τα οικονομικά σου είναι στο επίκεντρο αυτή την εβδομάδα. Είναι μια καλή στιγμή να οργανώσεις τα έσοδα και τα έξοδά σου και να προγραμματίσεις τον προϋπολογισμό σου. Ο Δίας σε βοηθά να εντοπίσεις νέες πηγές εισοδήματος ή να βελτιώσεις τις υπάρχουσες. Στον ερωτικό τομέα, μπορεί να προκύψουν θέματα που σχετίζονται με την ασφάλεια και την αμοιβαιότητα. Δώσε έμφαση στην ενίσχυση της εμπιστοσύνης στη σχέση σου κι αν είσαι μόνος, εκμεταλλεύσου κάθε κοινωνική πρόσκληση και πρόκληση και κάνε νέες γνωριμίες. Ο έρωτας έρχεται από εκεί που δεν το περιμένεις.
Αιγόκερως 
Αυτή η εβδομάδα σε ενθαρρύνει να επικεντρωθείς στους στόχους και τις φιλοδοξίες σου. Με τον Ήλιο και τον Άρη να επηρεάζουν τον τομέα της προσωπικής σου ανάπτυξης, θα νιώσεις την ανάγκη να θέσεις νέους στόχους ή να επαναπροσδιορίσεις τις προτεραιότητές σου. Οι σχέσεις με φίλους και συνεργάτες θα παίξουν σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις σου. Είναι μια καλή στιγμή να δικτυωθείς και να αναζητήσεις υποστήριξη για τα σχέδιά σου. Η ερωτική σου ζωή αποκτά ενδιαφέρον καθώς τα συναισθήματα αναθερμαίνονται. Εάν είσαι μόνος, μην αποκλείεις μια νέα γνωριμία να δώσει χρώμα και άρωμα στην καθημερινότητα σου.
Υδροχόος
Ο τομέας της καριέρας και της δημόσιας εικόνας σου ενεργοποιείται έντονα αυτή την εβδομάδα. Είναι η κατάλληλη στιγμή να αναλάβεις πρωτοβουλίες και να προωθήσεις τα επαγγελματικά σου σχέδια. Εκμεταλλεύσου τις ικανότητες και δεξιότητες σου στο έπακρο. Η υποστήριξη από ανώτερους ή συναδέλφους θα είναι σημαντική, αλλά πρέπει να είσαι προσεκτικός στις αποφάσεις σου. Κινήσου με βάση τα δικά σου οικονομικά συμφέροντα. Στην προσωπική σου ζωή, ίσως χρειαστεί να εξισορροπήσεις τις επαγγελματικές απαιτήσεις με τις ανάγκες της οικογένειας ή του αγαπημένου σου.
Ιχθύες
Η εβδομάδα αυτή φέρνει έμφαση στη διεύρυνση των πνευματικών σου οριζόντων. Μπορεί να εμπλακείς σε θέματα εκπαίδευσης, ταξιδιών ή φιλοσοφίας. Ο Δίας σε ενθαρρύνει να δεις τη ζωή με νέα ματιά και να εξερευνήσεις νέα μονοπάτια. Στην προσωπική σου ζωή, ίσως νιώσεις την ανάγκη για βαθύτερη σύνδεση με τους αγαπημένους και το σύντροφο σου. Είναι η κατάλληλη η στιγμή να μοιραστείς τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου με τους άλλους. Εάν είσαι μόνος, ίσως να νιώσεις μια αναστάτωση με μια παλιά ιστορία ή άτομο που επανέρχεται στη ζωή σου.
Κεντρική φωτογραφία: iStock


Εχει Δημοσιευθεί :2024-08-24 17:23:00

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button