Αστρολογία

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (25 έως 31 Μαρτίου 2024)


Πώς θα είναι η εβδομάδα; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;
Κριός
Είσαι σε θέση αυτή τη βδομάδα να κερδίσεις τους κρυφούς εχθρούς, αλλά και οποιαδήποτε νομική υπόθεση. Επίσης θα δραστηριοποιηθείς σε κάποιες κοινωνικές ομάδες που προσπαθούν να φέρουν θετικές αλλαγές στην κοινωνία. Η επέκταση του δικτύου σου φαίνεται να είναι στην απόλυτη προτεραιότητα σου. Στα επαγγελματικά θα μπορέσεις να βρεις λύσεις σε κάθε πρόβλημα που έχεις μέσα από νέες και δημιουργικές ιδέες. Αυτό θα σε κάνει πιο δημοφιλή με αποτέλεσμα την ανάπτυξη της καριέρας και σταδιοδρομίας σου. Μπορεί επίσης να βρεις ευκαιρίες που θα βελτιώσουν την κατάσταση των οικονομικών σου. Η προσωπική σου ζωή θα είναι επίσης εξαιρετική. Η στοργή και η κατανόηση είναι τα μαγικά φίλτρα που θα βελτιώσουν τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εάν είσαι μόνη, μια παλιά αγάπη επανέρχεται ή μια παλιά φιλία μετατρέπεται σε έρωτα.
Ταύρος
Οι έξυπνες κινήσεις και ο τέλειος συγχρονισμός αυτή τη βδομάδα θα ενισχύσουν τη θέση σου. Μπορεί ωστόσο να ξεκινήσει με κάποιες μπερδεμένες καταστάσεις, επομένως μη ρισκάρεις τις πρώτες μέρες, μην απογοητεύεσαι και κυρίως μη χάνεις την πίστη στον εαυτό σου. Είναι προτιμότερο να συμβουλευτείς ένα ειδικό ή ανθρώπους που εμπιστεύεσαι προκειμένου να πάρεις τις σωστές αποφάσεις όταν αυτό κρίνεις πως είναι απαραίτητο. Μια νέα συμφωνία δεν αποκλείεται να τονώσει τα οικονομικά σου. Θα πετύχεις πιο εύκολα τους στόχους σου συνεργαζόμενη με τους άλλους, πράγμα που σημαίνει πως πρέπει να διατηρήσεις τις σχέσεις με συναδέλφους και ανώτερους σου σε μια ισορροπία πάση θυσία. Μοιράσου τα συναισθήματα, τις ανάγκες αλλά και τις όποιες ανασφάλειες σου με τον αγαπημένο σου. Εάν είσαι μόνη, νέες γνωριμίες θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις το παρελθόν και να αναγνωρίσεις τα προσόντα σου.
Δίδυμοι
Ώρα να απολαύσεις τα αποτελέσματα τον προσπαθειών σου και να περάσεις στο προσκήνιο. Είσαι φιλόδοξη, εργάζεσαι σκληρά, θέλεις ανεξαρτησία και εξουσία, πράγμα που σημαίνει ότι θέλεις να είσαι το αφεντικό του εαυτού σου. Ωστόσο είναι πιθανή η σύγκρουση με συναδέλφους, προϊσταμένους ή αφεντικά που μπορεί να αισθάνονται ότι απειλούνται από εσένα. Σε κάθε περίπτωση καλό θα ήταν να διατηρήσεις ήρεμα τα πνεύματα και να μην κλονίσεις σημαντικές για εσένα σχέσεις. Εν τω μεταξύ ο Ήλιος και ο Άρης σε κάνει πιο δημοφιλής από τους άλλους, πράγμα που σημαίνει ότι η κοινωνικότητα σου ανεβαίνει και μπορεί να ευνοήσει τους στόχους σου. Προσπάθησε να ενσωματώσεις την ενέργεια σου με τους ανθρώπους γύρω σου και κυρίως με τους αγαπημένους σου γιατί αυτό θα καταφέρει να σε κάνει πραγματικά ευτυχισμένη. Εάν είσαι μόνη συναισθηματικά- ερωτικά εκμεταλλεύσου στο έπακρο αυτή την περίοδο.
Καρκίνος
Αυτή η εβδομάδα είναι αρκετά σημαντική για σένα καθώς φέρνει αλλαγές. Αυτό το διάστημα θα ασχοληθείς περισσότερο με οικογενειακά θέματα, θέλοντας να δώσεις λύσεις σε αυτά που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό. Τα συναισθήματα σου βρίσκονται στο αποκορύφωμα τους αν και θα θελήσεις να κινηθείς λίγο μυστικά. Μπορεί να κάνεις επενδύσεις στα εργασιακά που θα σε ωφελήσουν μακροπρόθεσμα. Θα κάνεις νέες επαφές και θα γνωρίσεις νέα άτομα που θα είναι χρήσιμα για τα σχέδια και τους στόχους σου. Η συμμετοχή σε οποιαδήποτε έρευνα ή εργασία θα σε κρατήσει ενθουσιασμένη. Νιώθεις παθιασμένη με την ερωτική σου ζωή και θα απολαύσεις ρομαντικές στιγμές με τον αγαπημένο σου. θα έρθετε πιο κοντά ο ένας στον άλλον και η σχέση σας θα γίνει πιο ισχυρή. Εάν είσαι μόνη, είναι καιρός να αποδείξεις στον εαυτό σου πως τα λάθη του παρελθόντος σου έγιναν μάθημα. Γι’ αυτό και οι απαιτήσεις σου ανεβαίνουν. Αναζητάς περισσότερες πηγές εσόδων και φαίνεται να τα καταφέρνεις.
Λέων
Αυτή τη βδομάδα υπάρχει απαίτηση να είσαι πιο προσεκτική στις κινήσεις και αποφάσεις, κυρίως αν αυτές αφορούν τα οικονομικά σου. Επίσης, μη δίνεις υποσχέσεις ξαφνικά και αυθόρμητα καθώς θα είναι δύσκολο να τις τηρήσεις. Θα θελήσεις να μοιραστείς τις σκέψεις και ιδέες σου στα εργασιακά, καθώς νιώθεις την ανάγκη να δεις τα πράγματα από την οπτική γωνία ενός άλλου ατόμου έτσι ώστε να διατηρήσεις τις ισορροπίες σου, αλλά και να βεβαιωθείς για τις αποφάσεις και κινήσεις σου. Απέφυγε το να δημιουργήσεις λογομαχίες για ασήμαντα θέματα τόσο με τον ερωτικό σύντροφο σου, αλλά και συνεργάτες. Η αλαζονεία σου μπορεί να επηρεάσει το κύρος σου. Εάν έχεις οποιαδήποτε αμφιβολία σε σχέση με μια πρόσφατη ερωτική γνωριμία, δώσε χρόνο στον εαυτό σου και μη βιαστείς να δεσμευτείς. Η οικονομική σου κατάσταση δείχνει σημάδια ανάκαμψης.
Παρθένος
Αυτή η βδομάδα θα φέρει ανάπτυξη στα θέματα καριέρας και αλλαγές στο πρόγραμμα εργασίας. Θα αναδειχτείς σαν ηγέτης και θα βιώσεις πολύ ενθουσιασμό και ενέργεια. Μπορεί να λάβεις αναγνώριση για την προηγούμενη δουλειά σου και θα δημιουργηθεί μια αισιόδοξη ατμόσφαιρα στα επαγγελματικά. Απλά απέφυγε το να είσαι πεισματάρα και δείξε περισσότερη διαλλακτικότητα στην επικοινωνία. Αν δεν μπορείς να αφιερώσεις πολύ χρόνο στον αγαπημένο σου φρόντισε τουλάχιστον να είναι ουσιαστικός. Εάν είσαι μόνη, γίνεσαι έντονα διεκδικητική με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Μπορεί επίσης να προσελκύσεις κάποιον που είναι ισχυρός και αυτό το άτομο μπορεί να ταράξει τα πράγματα ή να προωθήσει κάποια ψυχολογική αυτό – διερεύνηση μέσα σου.
Ζυγός
Αυτή η βδομάδα θα φέρει μια υπέροχη προσωπική ζωή και ευκαιρίες για να επιδοθείς σε ένα νέο χόμπι. Έχεις την τάση να διασκεδάζεις και να βλέπεις τα πάντα με ανοιχτή καρδιά. Η αβεβαιότητα θα μειωθεί στα εργασιακά και ο Ερμής θα σου δώσει την ευκαιρία να σκεφτείς και να αναθεωρήσεις τις προοπτικές καριέρας σου. Έχεις ενθαρρυντικές ευκαιρίες μπροστά σου που όμως θα αποδώσουν μακροπρόθεσμα. Απέφυγε το να πάρεις βιαστικές αποφάσεις σχετικά με σημαντικές οικονομικές εμπλοκές. Μπορεί να υπάρξουν αντικρουόμενες απόψεις με συναδέλφους όμως θα πρέπει να προσπαθήσεις να διατηρήσεις τις ισορροπίες. Προσπαθήστε να βάζετε κοινές προτεραιότητες με τον αγαπημένο σου προσθέτοντας χαρά στην καθημερινότητας σας. Εάν είσαι μόνη, οι νέες γνωριμίες και το φλερτ σου ανεβάζουν τη διάθεση σου, χωρίς όμως να σε εμπνέουν ιδιαίτερα.
Σκορπιός
Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας μπορεί να νιώσεις αβέβαιη για τη σωστή κατεύθυνση που πρέπει να ακολουθήσεις. Έτσι η πρόοδος σου στην καριέρα μπορεί να επηρεαστεί. Ωστόσο αν ακολουθήσεις μικρές έξυπνες κινήσεις που ήδη έχεις στο μυαλό σου, μπορείς να διατηρήσεις τις ισορροπίες σου. Σταθερή βελτίωση στα οικονομικά σε ενθαρρύνει και ίσως σε παρασύρει σε αγορές. Μπορεί να σκεφτείς να διακοσμήσεις το σπίτι σου ή να αγοράσεις κάποια είδη πολυτελείας. Οικογένεια και προσωπική ανάπτυξη χρειάζονται χρόνο, γι’ αυτό εξοικονόμησε χρόνο γι’ αυτούς που αγαπάς. Υπό την επιρροή της Αφροδίτης είναι πιθανό να επιθυμήσεις περισσότερη αγάπη, ρομαντισμό και οικειότητα. Γι’ αυτό η σχέση με τον αγαπημένο σου παίρνει τα πάνω της. Εάν είσαι μόνη, αποδέξου τις προκλήσεις και φρόντισε να περάσεις καλά φλερτάροντας και γνωρίζοντας νέους ανθρώπους.
Τοξότης
Αυτή τη βδομάδα η συνδυασμένη επίδραση του Άρη και του Δία θα σου δώσει μερικές καλές ευκαιρίες γι ανάπτυξη. Ωστόσο όσο προχωρά η βδομάδα μπορεί να νιώσεις μια πίεση ευθυνών. Η περίοδος στα εργασιακά θα σε ενθαρρύνει να δημιουργήσεις γερά θεμέλια έστω και αν χρειάζονται χρόνο. Ο Ερμής υποδηλώνει μια τάση για εσωστρέφεια και περισυλλογή, επομένως μπορεί να μην είσαι σε θέση να κάνεις τις σωστές ενέργειες την κατάλληλη στιγμή σχετικά με τα θέματα που αφορούν τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Προσπάθησε όμως να μην του δημιουργήσεις την εντύπωση αδιαφορίας. Εάν είσαι μόνη, μην αποκλείεις το ενδεχόμενο μιας νέας γνωριμίας που προκύπτει μέσα απ’ το φιλικό σου περιβάλλον. Τα έξοδα μπορεί να ξεπεράσουν τις εκτιμήσεις σου.
Αιγόκερως
Στις αρχές αυτής της εβδομάδας ενδέχεται να μην υπάρχει ομαλή λειτουργία στις καθημερινές σου δραστηριότητες. Να είσαι προσεκτική λοιπόν σε ότι αναλαμβάνεις ή πρέπει να διεκπεραιώσεις. Ωστόσο, καθώς οι μέρες κυλούν συναντάς θετικά αποτελέσματα και εκβάσεις κυρίως στα εργασιακά. Η Αφροδίτη είναι πιθανό να σε βοηθήσει να κάνεις κάποιες καλές οικονομικές συμφωνίες που είναι πιθανό να προσθέσουν δύναμη στην οικονομική σου κατάσταση. Ίσως απαιτηθεί να εντείνεις τις προσπάθειες σου και να αποδείξεις τα ταλέντα σου, καθώς μπορεί να υπάρξει σκληρή αντίσταση και ανταγωνισμός που πρέπει να αντιμετωπίσεις. Μπορεί επίσης να υπάρξει κάποιο άγχος και αναταραχές στην προσωπική σου ζωή και σχέση. Περιόρισε τον εγωισμό και ασχολήσου με αγαπημένα πρόσωπα, αλλά και με τον ερωτικό σύντροφο σου. Εάν είσαι μόνη, εμπιστεύσου πρώτα τον εαυτό σου και μετά τους άλλους.
Υδροχόος
Ο αντίκτυπος του Ερμή αυτή τη βδομάδα προμηνύει σημαντικές αλλαγές στο προφίλ της καριέρας σου. Εάν δεν είσαι ευχαριστημένη με τη δουλειά, αυτή μπορεί να είναι η κατάλληλη στιγμή για να αναζητήσεις κάτι καινούριο. Ο Κρόνος μπορεί να δοκιμάσει τα οικονομικά και τα επενδυτικά σχέδια σου. Η ροή των χρημάτων δεν είναι τόσο ισχυρή και οι επενδύσεις μπορεί να μην είναι τόσο κερδοφόρες. Μερικά περίπλοκα οικονομικά θέματα μπορεί να επανέλθουν στην επιφάνεια. Ωστόσο η επίδραση των αστεριών δημιουργεί φωτεινές συνθήκες για ακαδημαϊκή ανάπτυξη και αύξηση των γνώσεων σου. Στην προσωπική σου ζωή θα χρειαστεί να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή στα πράγματα. Θα πρέπει να προσπαθήσεις να θέσεις προβλήματα και να τα λύσεις μέσα από θετικές συζητήσεις. Εάν είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ όμως μην ξεκινήσεις μια νέα σχέση.
Ιχθύες
Αυτή τη βδομάδα θα υπάρξει αρκετή πίεση κυρίως στα εργασιακά, γι’ αυτό οπλίσου με υπομονή και ένα καλό προγραμματισμό. Απέφυγε τις βιαστικές αποφάσεις σε επαγγελματικό επίπεδο και αν χρειαστεί συγκράτησε τον ενθουσιασμό σου. Η διαύγεια της σκέψης σου είναι περιορισμένη οπότε καλό θα ήταν να μην αναβάλεις νέα έργα και υποχρεώσεις. Ωστόσο η επίδραση του Δία σε παρακινεί να καταβάλλεις περισσότερη προσπάθεια για να κερδίσεις χρήματα, προκειμένου να κάνεις τη ζωή σου πιο άνετη και ασφαλή. Η Αφροδίτη φέρνει σταθερότητα στις σχέσεις σου και οι φίλοι σου παρέχουν την υποστήριξη τους. Ο Άρης στο δικό σου ζώδιο θα τονώσει τη σωματική σου ενέργεια και τον ενθουσιασμό για ζωή. Έτσι αν είσαι μόνη, η κοινωνικότητα και η ενέργεια σου δεν περνά από πουθενά απαρατήρητη.
Εδώ μπορείς να μαθαίνεις καθημερινά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σου!Κεντρική φωτογραφία: @xeniaadonts


Εχει Δημοσιευθεί :2024-03-23 17:22:00

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button