Αστρολογία

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (23 με 29 Οκτωβρίου 2023)


Πώς θα είναι η εβδομάδα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;
Κριός
Η βδομάδα ξεκινά με το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού και τη Σελήνη στον Υδροχόο. Κλείνει επίσης, με τη Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιο του Ταύρου που επηρεάζει τον τομέα των οικονομικών σου. Η προσπάθεια και η υπευθυνότητα σου στα εργασιακά ήρθε η ώρα να αξιολογηθούν και να εκτιμηθούν ανάλογα, γι’ αυτό και δεν αποκλείεται μέσα στη βδομάδα να δεχτείς νέες ενδιαφέρουσες προτάσεις. Κάνε τις σωστές επιλογές και διαπραγματεύσου τους όρους και τους κανόνες, μιας και ο λόγος σου είναι ισχυρός. Το προηγούμενο διάστημα δεν είχες ούτε το χρόνο, ούτε και τη διάθεση να ασχοληθείς ιδιαίτερα με τον αγαπημένο σου, όμως τώρα η Αφροδίτη σου δημιουργεί την ανάγκη για περισσότερη τρυφερότητα. Εσύ που είσαι μόνη, επιτέλους η ερωτική σου ζωή αρχίζει να αποκτά ενδιαφέρον. Νέες γνωριμίες σου ξυπνούν και σου υπενθυμίζουν την ανάγκη της συντροφικότητας.
Ταύρος
Ενδιαφέρον φαίνεται να έχει η βδομάδα σου, καθώς κλείνει με την Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιο σου. Διανύεις μια ίσως από τις σημαντικότερες περιόδους στη ζωή σου. Χρησιμοποίησε αυτή την περίοδο για να απελευθερωθείς από το παρελθόν και διεκδίκησε οτιδήποτε σε κάνει ευτυχισμένη ειδικά όταν πρόκειται για σχέσεις. Θα παρακολουθήσεις ξαφνικά ένα προηγούμενο κεφάλαιο της ζωής σου να ξεθωριάζει μπροστά στα μάτια σου, καθώς προχωράς σε μια εντελώς νέα εποχή. Το κλίμα γύρω σου σε βάζει στη διαδικασία να κρίνεις και να αποφασίσεις το ποιους τομείς της ζωής σου θα βάλεις σε προτεραιότητα και πως θα κινήσεις τα νήματα προκειμένου να οδηγηθείς στην επιτυχία. Η ροή των εξελίξεων στα εργασιακά φαίνεται να σε αιφνιδιάζει ευχάριστα, μιας και τα αποτελέσματα των ενεργειών σου αρχίζουν να διαφαίνονται. Παρά τις καθυστερήσεις το κλίμα είναι αισιόδοξο.
Δίδυμοι
Η βδομάδα και οι όψεις της σε βοηθούν να βρεις τις ισορροπίες και την αρμονία στη ζωή σου, τις σχέσεις και την καθημερινότητα σου. Μην αμελείς να φροντίζεις το σώμα σου και επανέφερε τώρα που είναι ευκολότερο, τις διατροφικές σου συνήθειες. Γενικότερα κάνε πράγματα που θα ενισχύσουν την αυτοπεποίθηση σου. Η δημιουργικότητα σου ανεβαίνει στα εργασιακά, καθώς και η αποφασιστικότητα σου. Υποθέσεις που είχες βάλει στο συρτάρι και πιθανά φοβόσουν να πιστέψεις ήρθε καιρός να τις επανεξετάσεις και να τις προωθήσεις. Τώρα η ερωτική σου ζωή γίνεται εξαιρετικά σημαντική για σένα και σε συνδυασμό με τα συναισθήματα και την αφοσίωση του συντρόφου σου, μπορούν να παρθούν αποφάσεις μιας συγκατοίκησης , ή και μιας δέσμευσης. Εσύ που είσαι μόνη, μια ανατροπή ή και μια απογοήτευση που συνδέεται μια νέα γνωριμία, αντιμετώπισε τη με χιούμορ και μην απογοητεύεσαι.
Καρκίνος
Ώρα να φροντίσεις τον εαυτό σου. Αρκετά πιέστηκες τις προηγούμενες εβδομάδες και τώρα ήρθε η στιγμή να χαλαρώσεις, μιας και πολλά πράγματα λόγω των συνθηκών δεν περνούν απ’ το δικό σου χέρι. Ξεκίνα τη βδομάδα σου λοιπόν με χαμόγελο μιας και δε γίνεται αλλιώς και αποφασισμένη να μην επιτρέψεις σε κανέναν και τίποτα να ανατρέψει τα σχέδια σου και κυρίως να σου χαλάσει τη διάθεση. Οι διπλωματικές ικανότητες σου καιρός να αξιοποιηθούν στα εργασιακά, μιας και οι επόμενες μέρες φέρνουν νέες ευκαιρίες και εξελίξεις στον τομέα της καριέρας σου. Η ευγένεια και η γοητεία σου προσθέτουν ένα άλλο χρώμα και ποιότητα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου. Αφιέρωσε του χρόνο και κάλυψε τα κενά των προηγούμενων ημερών. Εσύ που είσαι μόνη, πρόσεξε τα νέα φλερτ και τις νέες γνωριμίες που ναι μεν μπορεί να σου υπόσχονται πολλά, όμως δεν είναι σε θέση να τα τηρήσουν.
Λέων
Ξεκίνησε τη βδομάδα σου αισιόδοξα μιας και οι επόμενες μέρες κρύβουν και φέρνουν εκπλήξεις, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Οι κόποι και θυσίες σου επιτέλους πιάνουν τόπο και οι εξελίξεις επιβραβεύουν τις επιλογές σου. Κάποιες στιγμές μπορεί να σε αιφνιδιάσουν καταστάσεις και γεγονότα στα εργασιακά, που αν τις αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία και ρεαλισμό θα διαπιστώσεις πως τελικά νιώθεις τόσο ασφαλής και σίγουρη για τον εαυτό σου, που τίποτα δεν μπορεί να κλονίσει τις ισορροπίες σου. Ήρθε η ώρα να ακουστείς, καθώς η Σεληνιακή έκλειψη στα τέλη της εβδομάδας, πυροδοτεί τον τομέα των εργασιακών και την καριέρα σου κάτι που σημαίνει ότι μια επιβράβευση, μια νέα προσφορά εργασίας ή μια δημοσιότητα μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα. Πρόσεξε και απέφυγε τις λεκτικές ακρότητες με τον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, πρόσφατες γνωριμίες ή μια παλιά σχέση που έχει διακοπεί πρόσφατα και που μπορεί να σε έχει κουράσει με τη στασιμότητα και την αναποφασιστικότητα , αρχίζουν να εξελίσσονται και να δικαιώνουν την επιμονή αλλά και τη διαίσθηση σου.
Παρθένος
Η προσοχή σου επικεντρώνετε περισσότερα σε οικονομικά θέματα αυτή τη βδομάδα, κυρίως σ’ αυτά που σχετίζονται με τράπεζες και ασφαλιστικούς οργανισμούς. Καιρός να τα βάλεις σε μια τάξη. Διαχειρίσου τις όποιες διαπραγματεύσεις με ψυχραιμία και μη χάνεις τον έλεγχο αν αντιμετωπίσεις κάποιες μικρές δυσκολίες. Έχεις τη στήριξη ανώτερων σου στα εργασιακά, έστω κι αν δε στο δείχνουν. Σε εμπιστεύονται, γι’ αυτό τόλμησε να θέσεις και να προτείνεις τις αλλαγές που έχεις κατά νου σε εφαρμογή. Τα πράγματα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου έχουν πάρει το δρόμο τους. Περνάτε αρκετό χρόνο μαζί και μάλιστα ουσιαστικό. Εσύ που είσαι μόνη, προετοιμάσου για συναρπαστικές περιπέτειες και γνωριμίες. Βέβαια καλό θα ήταν, να συγκρατήσεις τον ενθουσιασμό και την ανάγκη σου για συντροφικότητα.
Ζυγός
Επιστράτευσε αυτή τη βδομάδα όλη τη διπλωματία σου , επέκτεινε και διατήρησε κάθε είδους σημαντικής σχέσης σου. Η ανάγκη να επιβάλλεις τους κανόνες σου και η ανάγκη των άλλων τις δικές τους, μόνο συγκρουσιακές σχέσεις θα μπορούσαν να δημιουργήσουν στα εργασιακά. Τουλάχιστον εσύ μη μπλέκεις σε τέτοια παιχνίδια και φρόντισε να εξυπηρετήσεις τα δικά σου συμφέροντα και να τα πηγαίνεις με όλους καλά. Δεν υπάρχει καλύτερη περίοδος για να πάρεις τις αποφάσεις στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου, μιας και λόγω των συνθηκών έχουν αποδειχθεί και ξεκαθαρίσει πολλά πράγματα. Βελτίωσε την ατμόσφαιρα της καθημερινότητας και εμπιστεύσου τον περισσότερο. Εσύ που είσαι μόνη, μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα, αλλά ούτε και να απογοητευτείς. Νέες γνωριμίες χρειάζονται το χρόνο τους, γι’ αυτό συγκράτησε την ανυπομονησία σου.
Σκορπιός
Αυτή τη βδομάδα ο Ήλιος μετακινείται στο δικό σου ζώδιο και σε κάνει το επόμενο διάστημα πρωταγωνίστρια. Μια έντονη και κομβική στιγμή γύρω από τις συνεργασίες ξεκινά και τώρα μπορείς να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για να εξελιχθείς στο επόμενο επίπεδο. Εάν αναζητάς τον κατάλληλο επιχειρηματικό συνεργάτη τώρα είναι η ώρα να δράσεις. Έτσι τα όνειρα σου θα διαπιστώσεις πως είναι εφικτά. Προσπάθησε να αποφύγεις τα ερωτικά καβγαδάκια με το σύντροφο σου, τις ζήλιες και τις αντιπαραθέσεις. Φρόντισε να του εξασφαλίσεις μια ήρεμη, γεμάτη ρομαντισμό και πάθος ατμόσφαιρα. Αν είσαι μόνη, προμηνύονται πολλά ευχάριστα για τη συναισθηματική σου ζωή. Προετοιμάσου ψυχολογικά και πάρε τα πάνω σου τώρα που έχεις περισσότερο προσωπικό χρόνο στη διάθεση σου.
Τοξότης
Δημιουργικές και ομαδικές προσπάθειες αποσπούν το ενδιαφέρον σου περισσότερο από κάθε άλλη φορά κι έτσι αυτή τη βδομάδα αποφασίζεις να μοιραστείς τις ιδέες, τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σου. Είναι μια ευκαιρία να αποκαταστήσεις φιλικές και οικογενειακές σχέσεις, που το τελευταίο διάστημα σε έκαναν να νιώθεις λίγες ενοχές. Η χαμηλή προσωρινά αυτοπεποίθηση σου στα εργασιακά σε κρατά στο παρασκήνιο. Εμπιστεύσου τον εαυτό σου και βγες μπροστά. Έχεις την ικανότητα να πείθεις και να γοητεύεις ταυτόχρονα. Είναι στο χέρι σου να δημιουργήσεις τις προϋποθέσεις ασφάλειας και σιγουριάς στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου. Αρκεί να του υπενθυμίσεις με πράξεις τα όσα αισθάνεσαι. Εσύ που είσαι μόνη, σκέψου εάν το παρελθόν αξίζει τον κόπο να του αφιερώνεις τόσο χρόνο και ενέργεια.
Αιγόκερως
Συγκράτησε τις επαναστατικές διαθέσεις σου και προσπάθησε με διπλωματικό τρόπο να φέρεις τα πράγματα στο σημείο που εξυπηρετούν τα δικά σου σχέδια και ικανοποιούν τις ανάγκες σου. Νέες δραστηριότητες και νέα καθήκοντα στα εργασιακά ανεβάζουν την αδρεναλίνη σου και φέρνουν δυνατότητες σου στην επιφάνεια, που ούτε και εσύ η ίδια δε φανταζόσουν ότι διέθετες. Ενίσχυσε την κοινωνικότητα σου και κάνε γνωριμίες μέσα απ’ τις οποίες θα βοηθηθείς στο να διευρύνεις τους ορίζοντες σου. Ξέφυγε απ’ τα συντηρητικά όρια σου και απελευθερώσου στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου είτε στο λόγο, είτε στο ερωτικό σας κρεβάτι. Ένας παθιασμένος έρωτας φαίνεται να εισβάλλει στη ζωή σου εάν είσαι μόνη. Εμπιστεύσου τη διαίσθηση σου και κάνε ένα ξεκαθάρισμα στα άτομα που περικλείουν την καθημερινότητα σου.
Υδροχόος
Ετοιμάσου αυτή τη βδομάδα να νιώσεις όλα τα συναισθήματα, καθώς ξεκινά με τη Σελήνη στο δικό σου ζώδιο. Η Σεληνιακή έκλειψη στα τέλη της εβδομάδας θα μπορούσε να φέρει μια μεγάλη αλλαγή στην οικιακή ζωή σου, το σπίτι και την οικογένεια. Ένα δυνατό τέλος μπορεί τώρα να είναι πιο κοντά, όπως μια μετακόμιση, μια ανακαίνιση ή η απόφαση για πλήρη αναδόμηση. Όσο κι αν σε πιέζουν και απαιτούν από σένα πράγματα στα εργασιακά, κράτησε μια διαλλακτική στάση απέναντι σε συναδέλφους ή ανώτερους σου και προσπάθησε να συμβιβαστείς με κάποιες καταστάσεις. Αν είσαι σε σχέση απέφυγε τις σκληρές ή απόλυτες δηλώσεις αυτή τη βδομάδα και παρά τις αντιρρήσεις και την καταπίεση που νιώθεις, προσπάθησε να διατηρήσεις ήρεμους και χαμηλούς τους τόνους. Εάν είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ, τις νέες γνωριμίες αλλά προστάτευσε την καρδιά και τα συναισθήματα σου.
Ιχθύες
Προσπάθησε να περιορίσεις την ανάγκη εξουσίας και μην προσπαθείς να επιβληθείς στους άλλους. Είτε πρόκειται για άτομα του οικείου περιβάλλοντος, είτε του εργασιακού μάθε να ακούς και να περιμένεις την κατάλληλη στιγμή για να παρουσιάσεις τις ιδέες και απόψεις σου. Καιρός να κατασταλάξεις σε ποιο ώριμες αποφάσεις στα εργασιακά. Η πορεία της καριέρας σου βρίσκεται σε μια κρίσιμη καμπή και δεν επιτρέπει λάθη και κακές εκτιμήσεις. Τα δύσκολα πέρασαν στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου και ήρθε καιρός να απολαύσεις τη συναισθηματική σταθερότητα και ασφάλεια που χρειάζεσαι. Ανανέωσε τη σχέση σου και πρόσθεσε φαντασία κυρίως στο ερωτικό σας κρεβάτι. Εσύ που είσαι μόνη, οι επιθυμίες και οι συναισθηματικές σου ανάγκες αλλάζουν μέρα – μέρα. Ήρθε ο καιρός να αναγνωρίσεις, να εκτιμήσεις τις αξίες σου και να διεκδικήσεις αυτά που σου αξίζουν.


Εχει Δημοσιευθεί :2023-10-23 09:02:00

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button