Αστρολογία

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (9 με 15 Οκτωβρίου 2023)


Πώς θα είναι η εβδομάδα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;
Κριός
Η βδομάδα ξεκινά δυναμικά  βελτιώνοντας την επικοινωνιακή σου ικανότητα. Είναι ευκαιρία λοιπόν να ασχοληθείς και να βελτιώσεις τις σχέσεις σου. Αρκετά απαιτητικό είναι το κλίμα στα εργασιακά όμως με λίγη περισσότερη οργάνωση θα καταφέρεις όχι απλά να ανταπεξέλθεις, αλλά να ανακαλύψεις και προσωπικές έξτρα ικανότητες σου. Στα τέλη της εβδομάδας και συγκεκριμένα το Σάββατο 14/10, πραγματοποιείται η εκθαμβωτική έκλειψη Ηλίου το φαινόμενο του δακτυλίου της φωτιάς, γι’ αυτό προετοιμάσου να μπεις σε μια νέα εποχή σχέσεων.  Εάν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση μια ξαφνική απόφαση σε φέρνει πιο κοντά με τον αγαπημένο σου.  Εάν είσαι μόνη,  μην αποκλείεις το ενδεχόμενο να βρεις μια αδελφή ψυχή που να έχει μακροπρόθεσμες  δυνατότητες  τώρα ή τους επόμενους μήνες.
Ταύρος
Το ξεκίνημα της εβδομάδας  φέρνει στο προσκήνιο τον τομέα των οικονομικών σου. Ίσως αναθεωρήσεις λίγο τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα χρήματα σου κι έτσι να καταφέρεις να απαλλαγείς από πολλά άγχη.  Ο Ερμής από τη νέα του θέση, διευκολύνει εργασιακές υποθέσεις σου και σου δίνει την ευκαιρία να προωθήσεις τα σχέδια σου ή να επιδείξεις τις ικανότητες σου. Η αποκατάσταση της επικοινωνίας  σου δίνει τη δυνατότητα να διαπραγματευτείς νέους όρους και προτάσεις στα εργασιακά.  Τέλος, η Ηλιακή έκλειψη του Σαββάτου,  φέρνει νέα ξεκινήματα σε πολλούς τομείς της ζωής σου. Είτε αυτό είναι ένα νέο ξεκίνημα στη δουλειά, ένα έργο ορόσημο ή μια ρουτίνα.  Επίσης είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ξεκινήσεις ένα νέο πρόγραμμα σωματικής υγείας, φυσικής κατάστασης, διατροφής ή άσκησης.  Ενίσχυσε το πάθος στη σχέση με τον αγαπημένο σου κι αν είσαι μόνη, κάνε τις σωστές επιλογές και μην αναλώνεσαι σε αδιέξοδες ή παρελθοντικές καταστάσεις.
Δίδυμοι
Η βδομάδα ξεκινά δυναμικά και σε καλεί να βάλεις σε μια τάξη στις διαπροσωπικές σχέσεις σου. Είναι καιρός να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα σου και να κρατήσεις στη ζωή σου ότι πραγματικά αξίζει τη γενναιοδωρία σου. Ο κυβερνήτης σου Ερμής  διευκολύνει  τις επαγγελματικές σου δραστηριότητες και διαπραγματεύσεις . Στις αρχές της εβδομάδας, ίσως το κλίμα στα εργασιακά να είναι ιδιαίτερα απαιτητικό και θα χρειαστεί να δείξεις διαλλακτικότητα και υπομονή. Όσο όμως οι μέρες κυλούν το κλίμα αποκαθιστάτε.  Η Ηλιακή έκλειψη του Σαββάτου, φέρνει ένα τράνταγμα πάθους για σένα γύρω από το ρομαντισμό, την αληθινή αγάπη, τα χόμπι , τη γονιμότητα ή τη δημιουργικότητα σου.  Προσθέστε περισσότερη κοινωνικότητα με τον ερωτικό σύντροφο σου στη σχέση σας που θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από τη ρουτίνα. Εάν είσαι μόνη, άνοιξε τις πόρτες της καρδιάς σου και προετοίμασε τη για νέες χτυποκάρδια.
Καρκίνος
Η βδομάδα ξεκινά με αρκετή ένταση με ένα σκληρό τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα που θα σε φέρει σε επαφή με τις βαθύτερες ανάγκες σου. Αξιολόγησε σωστά τις καταστάσεις και μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις.  Φρόντισε να προσθέσεις στην καθημερινότητα σου δραστηριότητες που σε χαλαρώνουν και σου δίνουν τη δυνατότητα να σκεφτείς ψύχραιμα, κυρίως σε εργασιακά θέματα που από αυτά θα εξαρτηθεί και η εξέλιξη της καριέρας σου.  θέματα οικογένεια και σπιτιού έρχονται στην επιφάνεια με την Ηλιακή έκλειψη του Σαββάτου στο ζώδιο του Ζυγού.  Μια ανάσα φρέσκου αέρα θα μπορούσε να σε ωθήσει να μετακομίσεις, να ανακαινίσεις ή να διακοσμήσεις ξανά. Η προσοχή σου στρέφεται επίσης σε οικογενειακά θέματα όπου θα χρειαστεί να παρέμβεις ή να βοηθήσεις.  Η συναισθηματική – ερωτική σου ζωή ανανεώνεται και σου επιφυλάσσει εκπλήξεις.
Λέων
Η βδομάδα αν και ξεκινά λίγο δύσκολα και περίπλοκα, αυξάνει την κοινωνικότητα σου  δίνοντας σου την ευκαιρία να γνωρίσεις νέους ανθρώπους που έχουν τη δυνατότητα να σε βοηθήσουν να διευρύνεις τους ορίζοντες σου. Ωστόσο καλό θα ήταν να είσαι λίγο πιο προσεκτική με τη διαχείριση των χρημάτων σου. Η επικοινωνία με συναδέλφους στα εργασιακά βελτιώνεται και η ομαδικότητα αποδίδει καλύτερα. Μην ξεχνάς να φροντίζεις τον εαυτό σου χαρίζοντας του φροντίδα και ξεκούραση. Η Ηλιακή έκλειψη του Σαββάτου, προκαλεί ένα στροβιλισμό  σκέψεων και ιδεών.  Τώρα μπορείς να κάνεις το ντεμπούτο σου σε μια σημαντική πρωτοβουλία συγγραφής, ομιλίας ή διαφήμισης ή να κλειδώσεις μια σημαντική προσπάθεια που θα δώσει μακροπρόθεσμα καρπούς. Μια συναισθηματική εσωτερική τρικυμία μπορεί να δημιουργήσει σκαμπανεβάσματα στην ερωτική σου ζωή.
Παρθένος
Μην αποκλείεις μια ενδιαφέρουσα πρόταση αυτή τη βδομάδα, που θα ανοίξει νέους δρόμους μπροστά σου. Ωστόσο καλό θα ήταν να είσαι επιφυλακτική και να αποφύγεις τον ενθουσιασμό και τις δεσμεύσεις.  Η Ηλιακή έκλειψη του Σαββάτου στο ζώδιο του Ζυγού, επηρεάζει τον τομέα των οικονομικών σου.  Μπορεί ξαφνικά να μπορέσεις να εξοικονομήσεις χρήματα λόγω μιας αύξησης ή νέας προσφοράς εργασίας.  Ωστόσο εάν μια δουλειά ή μια ροή εισοδήματος τελειώνει αυτή την περίοδο, χρησιμοποίησε το σαν ευκαιρία για να αξιολογήσεις την κατάσταση των οικονομικών σου και να αναζητήσεις νέες πηγές εσόδων. Έχεις μπροστά σου μια έντονα ερωτική εβδομάδα που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς. Μπορείς να διεκδικήσεις με άνεση το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και να το κατακτήσεις εάν είσαι μόνη. Εάν διατηρείς μια μόνιμη σχέση έχεις την ευχέρεια να περάσεις ουσιαστικό χρόνο με τον αγαπημένο σου.  
Ζυγός
Θετικά ξεκινάς τη βδομάδα με τον Ήλιο, αλλά και την Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο σου στις 14 του μήνα. Πιστεύεις περισσότερο στον εαυτό σου και τις ικανότητες σου κι έτσι όχι μόνο θέτεις πιο ψηλά τον πήχη των προσδοκιών σου, αλλά καταφέρνεις και να τις  επιτύχεις.   Αυτή η έκλειψη σηματοδοτεί μια εντελώς νέα εποχή στη ζωή σου. Ξαφνικά νέα ξεκινήματα και ευκαιρίες σε προκαλούν και σε ενθαρρύνουν να πάρεις τα ρίσκα σου.  Αυτή η περίοδος ίσως να είναι και η πιο σημαντική για σένα, δίνοντας σου την ευκαιρία να είσαι πιο ξεκάθαρη για το τι θέλεις, να χαράξεις ή να ξεκινήσεις το επόμενο κεφάλαιο στη μοίρα σου.  Μια ένταση ωστόσο στη σχέση με τον αγαπημένο σου καλό θα ήταν να τη αποφύγεις, χρησιμοποιώντας την έμφυτη διαλλακτικότητα σου . Εάν είσαι μόνη, διαχειρίσου με τακτ και διακριτικότητα το φλερτ και μη βγάζεις εύκολα και γρήγορα συμπεράσματα.
Σκορπιός
Βάζοντας τα πράγματα και τις υποχρεώσεις της εβδομάδας σου σε μια σειρά, θα καταφέρεις να αξιοποιήσεις κάθε ευκαιρία που σου δίνεται  και να ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο παρουσιάζεται στο δρόμο σου. Η ατμόσφαιρα στα εργασιακά γίνεται πιο διευκρινιστική, ήπια, ευνοϊκή και ευχάριστη.  Η Ηλιακή έκλειψη της εβδομάδας, σου δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείς περισσότερο με τον εαυτό σου, την ψυχική σου υγεία και ισορροπία.  Σκέψου το να συνδεθείς με έναν θεραπευτή, έναν σύμβουλο ή έναν ειδικό για να σου δώσει συμβουλές για το πως να εξορθολογήσεις τη ζωή σου και να γίνεις πιο ευτυχισμένη και πιο αποτελεσματική.  Μπορείς να εκφράσεις τα συναισθήματα αλλά και τις όποιες ανησυχίες σου στον ερωτικό σύντροφο σου. Εάν είσαι μόνη, ξεκαθάρισε τις ανάγκες και τα θέλω σου έτσι ώστε να αποφύγεις λανθασμένες επιλογές.
Τοξότης
Ξεκινάς ευχάριστα και δημιουργικά τη βδομάδα σου παρά τις δυσκολίες της χάρη στην έμφυτη αισιοδοξία σου. Ωστόσο δείξε μια επιφυλακτικότητα προτού κάνεις δηλώσεις ή πάρεις αποφάσεις.    Εύκολα μπορείς να ανταπεξέλθεις στις απαιτήσεις των εργασιακών σου καθηκόντων και να αποβάλλεις το άγχος. Προς το τέλος της εβδομάδας, η επιρροή της Ηλιακής έκλειψης προμηνύει μια λαμπερή νέα αρχή.  Αυτή η έκλειψη θα μπορούσε να ξεκλειδώσει μια πόρτα σε μια από τις ελπίδες και τα όνειρα της καρδιάς σου.  Μπορείς να επεκτείνεις το δίκτυο σου, να συμμετάσχεις σε κοινότητες που σε αγαπούν και σε υποστηρίζουν, ή ακόμα να γνωρίσεις μια πλατωνική αδελφή ψυχή.  Μάθε τι σου δίνει χαρά και κυνήγησε το! Η σχέση με τον αγαπημένο ανακτά τις ισορροπίες σταδιακά και ίσως θελήσεις να παρθούν κάποιες αποφάσεις ως προς την εξέλιξη της σχέσης σας.  Εάν είσαι μόνη, νέες γνωριμίες λειτουργούν θεραπευτικά και σε βοηθούν να απαλλαγείς από τις ερινύες του παρελθόντος.
Αιγόκερως
Η  Ηλιακή έκλειψη  στο τέλος της εβδομάδας επηρεάζει τον τομέα των εργασιακών σου και φέρνει ευκαιρίες, που θα σου δώσουν τη δυνατότητα να προωθήσεις τα σχέδια σου και να θέσεις σε εφαρμογή τις ήδη υπάρχουσες στρατηγικές σου. Ουσιαστικά ανοίγει την πόρτα σε θέματα που αφορούν την καριέρα, τις φιλοδοξίες και τη δημόσια αναγνώριση.  Μια ευκαιρία να ανέβεις τη σκάλα πιθανά να έχει τη μορφή μιας επιβράβευσης, προαγωγής, νέας προσφοράς εργασίας ή δημοσιότητας.   Ευχάριστες αλλαγές στην καθημερινότητα με τον αγαπημένο σου θα ανανεώσουν το κλίμα και την ατμόσφαιρα μεταξύ σας. Κάντε κοινά σχέδια και μοιραστείτε επιθυμίες και όνειρα. Εάν είσαι μόνη, ασχολήσου με νέες γνωριμίες που αξίζουν πραγματικά τον κόπο και μην αναλώνεσαι άσκοπα.
Υδροχόος
Η βδομάδα ξεκινά με αρκετά διλλήματα και δυσκολίες, όμως καταφέρνεις να ακολουθήσεις το πρόγραμμα σου και να διατηρήσεις τις ισορροπίες σου. Η θετική σου διάθεση βοηθά στο να εντοπίζεις ευκολότερα τις ευκαιρίες και να τις αξιοποιήσεις  στο έπακρο. Αν και απαιτητικές οι συνθήκες στα εργασιακά καταφέρνεις να ανταπεξέλθεις ικανοποιητικά. Η Ηλιακή έκλειψη του Σαββάτου, σε βοηθά να βγεις από τη ζώνη άνεσης σου και να δεις τι άλλο υπάρχει εκεί έξω.  Αν ασχολείσαι με τα μέσα ενημέρωσης, τις εκδόσεις ή τις διεθνείς επιχειρήσεις, κάτι φρέσκο και ολοκαίνουργιο σε περιμένει. Θέλεις να διασκεδάσεις και να ασχοληθείς με ευχάριστες και δημιουργικές δραστηριότητες κι αυτός είναι ένας τρόπος να βελτιώσεις τη σχέση με τον αγαπημένο σου,  εάν φυσικά τον συμπεριλάβεις σ’ αυτές. Εάν είσαι μόνη, νέες γνωριμίες πολλά υποσχόμενες ανεβάζουν την αυτοπεποίθηση σου και σε κάνουν ελκυστικότερη.
Ιχθύες
Σπίτι και οικογένεια έρχονται στο προσκήνιο αυτή τη βδομάδα. Θέματα ακίνητης περιουσίας, μιας ανακαίνισης ή μιας μετακόμισης, πιθανά να σε απασχολήσουν. Αν και τα επαγγελματικά δεν συμπεριλαμβάνονται στην προτεραιότητα σου,  κάποιες υποθέσεις σε θέλουν  σε εγρήγορση και ετοιμότητα. Η Ηλιακή έκλειψη στις 14, υποδηλώνει ότι ήρθε η στιγμή για μια νέα αρχή.  Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για αυτό που αποφασίζεις να μοιράζεσαι να δώσεις και να λάβεις.  Εάν είσαι σε σταθερό έδαφος πιθανότατα να θελήσεις να εμβαθύνεις τις σχέσεις σου.  Ένα άλλο ενδεχόμενο είναι το να επηρεαστείς από το άκουσμα ειδήσεων για ένα καλό διακανονισμό , πληρωμή, υποτροφία  ή κληρονομιά.  Ο ερωτικός σύντροφος σου διατίθεται να σε ακούσει και να σου συμπαρασταθεί αρκεί κι εσύ να είσαι ειλικρινής και ανοιχτή απέναντι του. Εάν είσαι μόνη,  λάβε δράση και πάρε αποφάσεις. Σε κάθε περίπτωση μην αφήνεις αδιέξοδες καταστάσεις να σε κρατούν δέσμια.
Φωτογραφία: @vikyandthekid


Εχει Δημοσιευθεί :2023-10-07 17:22:00

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button