Αστρολογία

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (2 με 8 Οκτωβρίου 2023)


Πώς θα είναι η εβδομάδα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;
Κριός
Η βδομάδα ξεκινά με το καλωσόρισμα  του νέου μήνα, που σαφώς φαίνεται ευνοϊκότερος, πιο δυναμικός, αισιόδοξος και δραστήριος. Ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Ζυγού και οι επικοινωνίες στρέφονται περισσότερο γύρω από τον τομέα των σχέσεων και συνεργασιών.  Έτσι θα έχεις τη δυνατότητα να κατευθύνεις τις συζητήσεις στα εργασιακά, να προβάλεις τα σχέδια και τις ιδέες σου και να καταφέρεις να πείσεις για αυτά.  Ο Ερμής από τη νέα του θέση διευκολύνει τις διαπραγματεύσεις  και τις νέες συμφωνίες. Διατήρησε τους τόνους χαμηλούς  στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου και μην αφήνεις τη ζήλια και το πάθος να δημιουργούν προβλήματα.  Εσύ που είσαι μόνη, εισπράττεις το θαυμασμό και το ενδιαφέρον των άλλων, καθώς η γοητεία σου ενισχύεται.
Ταύρος
Η επικοινωνία λειτουργεί βοηθητικά  στις υποθέσεις και υποχρεώσεις της εβδομάδας, καθώς ο  Ερμής περνά στο ζώδιο του Ζυγού. Νοιάζεσαι περισσότερο για τις λεπτομέρειες, γίνεσαι πιο παραγωγική και οι πιο στενές σχέσεις με συναδέλφους και συνεργάτες εξυπηρετούν τα σχέδια σου. Φρόντισε να απαλλαγείς από εκκρεμότητες. Δεν αποκλείεται να προκύψουν κάποιες προτάσεις που θα νιώσεις να σε βγάζουν λίγο έξω απ’ τα νερά σου όμως δε θα πρέπει να δειλιάσεις να τις αναλάβεις. Μη στερείς χρόνο απ’ τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου έστω κι αν χρειαστεί αν καταπιεστείς λιγάκι. Είναι σημαντικές για σένα οι συναισθηματικές ισορροπίες. Εσύ που είσαι μόνη, αν επιδιώκεις μια επανασύνδεση ή μια προσέγγιση σε ένα νέο άτομο μπορείς να το κάνεις ευκολότερα καθώς η αυτοπεποίθηση σου ανεβαίνει.
Δίδυμοι
Ο κυβερνήτης σου αυτή τη βδομάδα περνά στο ζώδιο του Ζυγού και φαίνεται να φεύγει ένα μεγάλο βάρος από πάνω σου. Η ευφράδεια λόγου αλλά και η διαπραγματευτική σου ικανότητα φέρνουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Κάποιες συζητήσεις επανέρχονται στα εργασιακά, καθώς και νέες προτάσεις διαπραγματεύονται ευκολότερα.  Το δεύτερο μισό της εβδομάδας σαφέστερα είναι ιδανικότερο για νέες συμφωνίες, νέα καθήκοντα ή και δεσμεύσεις. Αποκατέστησε το κλίμα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου και κάλυψε τα κενά του προηγούμενου διαστήματος. Η διασκέδαση είναι σημαντική, καθώς βοηθά το μυαλό να απαλλαγεί από περίπλοκες σκέψεις και τη ρουτίνα. Εσύ που είσαι μόνη, τελικά φαίνεται πως έχεις αδικήσει μια νέα γνωριμία που αρχίζει να εξελίσσεται πολύ πιο θετικά.
Καρκίνος
Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού αυτή τη βδομάδα, φαίνεται να βάζει λίγο τα πράγματα στη θέση τους.  Η επικοινωνία είναι ένας σημαντικός παράγοντας στα εργασιακά,   γι’ αυτό και καταλαβαίνεις πως η βδομάδα σου θα είναι ευκολότερη απ’ τις προηγούμενες. Βέβαια καλό θα ήταν να μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις που αφορούν τα μελλοντικά σχέδια και τις φιλοδοξίες σου και να κινήσεις τα σχέδια σου με ένα βήμα τη φορά.  Επικέντρωσε το ενδιαφέρον σου στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου,  την οικογένεια αλλά και τους ανθρώπους που αισθάνεσαι οικειότητα και εμπιστοσύνη. Εσύ που είσαι μόνη, το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει αρχίζει σιγά – σιγά να εκδηλώνεται και αυτό αποκαθιστά την αυτοπεποίθηση σου.
Λέων
Οι  συνθήκες στην επικοινωνία της καθημερινότητας διευκολύνονται, οι ρυθμοί ανεβαίνουν και ευχάριστες επαφές κατά τη διάρκεια της εβδομάδας ανεβάζουν τη διάθεση σου.  Η κοινωνικότητα σου ενισχύεται και δεν αποκλείεται να δεχτείς νέες προτάσεις στα εργασιακά. Νέες γνώσεις και νέα ταλέντα θα κάνουν ξεχωριστές τις μέρες που ακολουθούν. Οι συμφωνίες που θα πέσουν στο τραπέζι μπορεί να φαίνονται δελεαστικές, ωστόσο θα πρέπει να κάνεις τις σωστές επιλογές.  Υποχρεώσεις καθημερινότητας μπορείς να τις μοιραστείς με τον ερωτικό σύντροφο σου, μιας και διατίθεται να σε ακολουθήσει και να σε στηρίξει. Κάτι που θα σας φέρει πιο κοντά.  Εσύ που είσαι μόνη, μια γνωριμία που ήδη έχει γίνει και πιθανά να σε έχει απογοητεύσει στην αρχή, επανέρχεται με εντελώς διαφορετικές προθέσεις.
Παρθένος
Η διάθεση σου ανεβαίνει, καθώς  τα όνειρα και οι φιλοδοξίες σου επανέρχονται με το νέο μήνα και τον Ερμή να περνά στο ζώδιο του Ζυγού αυτή τη βδομάδα.  Μπορείς να διαπραγματευτείς καλύτερους οικονομικούς όρους είτε  σε νέες προτάσεις και συζητήσεις στα εργασιακά, είτε πρόκειται για ρυθμίσεις χρεών και υποχρεώσεων. Τις μέρες που ακολουθούν προσπάθησε να  δεις τι σε ωφελεί και τι σε βαραίνει και κάνε τα ξεκαθαρίσματα σου, αφήνοντας πίσω σου ότι πια δεν εξυπηρετεί τα σχέδια σου.  Πάρε πρωτοβουλίες και κάλυψε τα κενά που δημιουργήθηκαν στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου το προηγούμενο διάστημα. Πρόσθεσε χρώμα στην καθημερινότητα σας με νέες κοινωνικές δραστηριότητες.  Εσύ που είσαι μόνη, η αυτοπεποίθηση σου ανεβαίνει και μπορείς να καταστρώσεις τη στρατηγική σου, για το πως θα κατακτήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει χωρίς να δείξεις τις αδυναμίες σου.
Ζυγός
Είναι σημαντική για τις υποθέσεις σου η είσοδος του Ερμή αυτή τη βδομάδα στο ζώδιο σου. Ξεκινά ένα διάστημα για σένα που καταφέρνεις με μεγαλύτερη ευκολία να εξισορροπήσεις τις καταστάσεις, να σκεφτείς με περισσότερη διαύγεια τα συμφέροντα σου και ίσως να δεις και την άλλη πλευρά του νομίσματος.  Οι συνθήκες που επικρατούν στον εργασιακό χώρο σου είναι ευνοϊκότερες και χάρη της προνοητικότητας σου καταφέρνεις να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου, που δεν είναι και λίγες. Όσο κυλούν οι μέρες της εβδομάδας τόσο και πιο κοντά έρχεσαι με τον ερωτικό σύντροφο σου κι αν καταφέρεις να μετριάσεις  τα προσωπικά άγχη σου και να εστιάσεις σ’ αυτόν τόσο καλύτερα θα πάνε τα πράγματα μεταξύ σας. Εσύ που είσαι μόνη, υποστήριξε τις επιλογές σου και μη ρίχνεις τα στάνταρ σου επειδή σε έχει κουράσει η εργένικη ζωή.
Σκορπιός
Ευκαιρία αυτή τη βδομάδα να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα σου,  τόσο των επιλογών όσο κι των ανθρώπων που σε περιβάλλουν.  Καιρός να κρατήσεις στη ζωή σου και δίπλα σου αυτά που πραγματικά αξίζουν τον κόπο. Έχεις αρχίσει να κατανοείς ότι μπαίνεις σε μια περίοδο κατά την οποία θα πρέπει οι χειρισμοί σου να είναι προσεκτικοί και λεπτοί. Ο τομέας της εργασίας γίνεται η προτεραιότητα σου και θα πρέπει να διαχειριστείς προσεκτικά νέες συμφωνίες και προτάσεις που φαίνεται να έχουν καθοριστικό χαρακτήρα.  Οι συζητήσεις με τον ερωτικό σύντροφο σου φέρουν τα αποτελέσματα και τη βελτίωση στη σχέση σας, αρκεί αν είστε ειλικρινείς ο ένας με τον άλλον και κυρίως με τον ίδιο σας τον εαυτό. Εσύ που είσαι μόνη, μη βιαστείς να χαρίσεις την καρδιά σου και κυρίως μην επηρεάζεσαι από τρίτα πρόσωπα.
Τοξότης
Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού είναι το ευτυχές γεγονός της εβδομάδας, καθώς η επικοινωνία  βελτιώνεται    και το τοπίο ξεκαθαρίζει. Η εκφραστικότητα, η κοινωνική σου ζωή, αλλά και η επιθυμία σου να αποκαταστήσεις τις φιλικές, αλλά και επαγγελματικές σχέσεις σου θα είναι στο απόλυτο επίκεντρο σου. Είναι σημαντικό να δουλέψεις λιγάκι τις σχέσεις σου με συναδέλφους μιας και η βοήθεια, η ανταλλαγή ιδεών και υποχρεώσεων θα σε διευκολύνει να ανταπεξέλθεις σε ένα ομολογουμένως βαρύ εργασιακό πρόγραμμα.  Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις με τον αγαπημένο σου είναι τις συζητήσεις που αφορούν το πιθανά κοινό πορτοφόλι σας. Οι συνθήκες γενικότερα που αφορούν τα οικονομικά απαιτούν προσοχή. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία που θα προκύψει μέσα απ’ το οικείο σου περιβάλλον σε κάνει να αισιοδοξείς και σε γεμίζει ενέργεια.
Αιγόκερως
Αισιόδοξα παρά τις συνθήκες που γενικότερα επικρατούν ξεκινάς τη νέα εβδομάδα σου. Με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού αυτή τη βδομάδα έχεις την ευκαιρία να διευθετήσεις υποθέσεις σου που βρίσκονταν σε στασιμότητα, να ολοκληρώσεις συζητήσεις και να προχωρήσεις ανεμπόδιστα σε νέες συμφωνίες. Επαφές, συναντήσεις, αλλά και διαπραγματεύσεις θα ανοίξουν ένα νέο κύκλο στην εργασία σου, που αυτό το μήνα έχει καλύτερες προοπτικές.  Θέσε σε εφαρμογή τις στρατηγικές σου και αποκατέστησε τις σχέσεις με συναδέλφους προκειμένου να εξασφαλίσεις ένα ομαλό και ήρεμο κλίμα στην καθημερινότητα σου.   Επινόησε νέες δραστηριότητες και πρόσθεσε τες στο πρόγραμμα με τον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, ένα πρόσωπο που πιθανά έχεις ήδη γνωρίσει,  αρχίζει να εκδηλώνει το ερωτικό ενδιαφέρον του και κάνει την καρδιά σου να χτυπά λίγο πιο δυνατά.
Υδροχόος
Αυτή τη βδομάδα έχεις τη δυνατότητα και την ευκαιρία να αποκαταστήσεις τις σχέσεις σου με τους άλλους,  κυρίως αυτούς που προέρχονται μέσα απ’ το φιλικό σου περιβάλλον. Επαφές που πιθανά προέρχονται από το εξωτερικό, το να ξεκινήσεις νέες δραστηριότητες φαίνεται να σε συναρπάζουν.  Τα επαγγελματικά και οι στόχοι σου αποσπούν το μεγαλύτερο μέρος  του ενδιαφέροντος σου, καθώς έχεις την ανάγκη να εξασφαλίσεις ένα καλύτερο μέλλον ή μια σιγουριά. Η στήριξη που λαμβάνεις από ανώτερους σου αλλά και η αναγνώριση των προσπαθειών σου σε γεμίζει ενέργεια. Ο ερωτικός σύντροφος σου χρειάζεται το ενδιαφέρον σου, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να εξασφαλίσεις ουσιαστικό χρόνο γι’ αυτόν. Να τον ακούσεις και να τον πείσεις για τα βαθιά συναισθήματα που νιώθεις γι’ αυτόν.  Εσύ που είσαι μόνη, μέσα απ’ το ευρύτερο περιβάλλον σου προβλέπονται ενδιαφέρουσες γνωριμίες.
Ιχθύες
Έχεις τη διάθεση να ασχοληθείς με τις εκκρεμότητες των υποθέσεων σου αυτή τη βδομάδα και η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού, λειτουργεί βοηθητικά για τις επιδιώξεις σου. Ο νέος μήνας ξεκινά δυναμικά και υπόσχεται πολλά. Διαπραγματεύσου έξυπνα νέες εργασιακές προτάσεις ή προκλήσεις και δράσε δυναμικά. Μπορείς να εκφράσεις τις ιδέες σου αφού πρώτα πιστέψεις εσύ η ίδια σ’ αυτές. Το γενικότερο κλίμα που επικρατεί γύρω σου δίνει νέα ερεθίσματα. Ευκαιρία να βελτιώσεις τη σχέση με τον αγαπημένο σου και να μοιραστείτε σκέψεις, επιθυμίες αλλά και υποχρεώσεις. Έτσι θα νιώσετε ξανά κοντά και ενωμένοι σαν μια γροθιά. Εσύ που είσαι μόνη, οι προθέσεις ενός παρελθοντικού ή πλατωνικού έρωτα ξεκαθαρίζουν κι έτσι μπορείς ευκολότερα να πάρεις τις αποφάσεις σου.
Κεντρική φωτογραφία: @tezza.barton


Εχει Δημοσιευθεί :2023-09-30 17:22:00

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button