Αστρολογία

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (19 έως 25 Ιουνίου 2023)


Πώς θα είναι η εβδομάδα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;
ΚριόςΤα επαγγελματικά και τα κοσμικά θέματα γίνονται επίκεντρο αυτήν την εβδομάδα, η οποία προβλέπεται κοπιαστική, γενναιόδωρη αλλά και ενδιαφέρουσα. Σημαντικό είναι να μάθεις να δίνεις περισσότερη έμφαση στις λεπτομέρειες, οι οποίες θα σου δώσουν την ολοκληρωμένη εικόνα αυτών που επιδιώκεις, αλλά και τις πληροφορίες που χρειάζεσαι στα επαγγελματικά. Μπορεί να χρειαστεί να εργαστείς περισσότερο, το αποτέλεσμα όμως σε ανταμείβει. Να είσαι ανοιχτή σε νέες ιδέες αλλά πειραματίσου με σύνεση και μην ενθουσιάζεσαι μόνο απ’ τα όσα σου τάζουν και σου υπόσχονται. Η διάθεση σου είναι λίγο άστατη, μιας και η αλήθεια είναι πως έχεις πολλά στο κεφάλι σου. Αυτό όμως δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση πως πρέπει να αμελείς τον σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, πες ναι στο νέο και άσε το παλιό να φύγει. Ενίσχυσε την κοινωνικότητα σου και επίτρεψε να μπούνε νέοι άνθρωποι στη ζωή σου.
ΤαύροςΑυτήν τη βδομάδα αναζητάς την έμπνευση και το κάτι νέο που θα δώσει ενδιαφέρον στην καθημερινότητα σου. Αν ήταν στο χέρι σου θα ήθελες να τα αλλάξεις όλα, όμως δεν την έχεις αυτή τη δυνατότητα. Βάλε ένα πρόγραμμα και ξεκίνα τις αλλαγές με βαθμό προτεραιότητας και αναγκαιότητας για σένα. Απόφυγε τις υπεραισιόδοξες εκτιμήσεις και τις βιαστικές ενέργειες στα εργασιακά. Κράτα τα σταθερά και τα κεκτημένα σου, λάβε υπόψη σου τις πληροφορίες που σου δίνονται και μάθε να περιμένεις την κατάλληλη στιγμή για να δράσεις. Βρες τρόπους, ξέκλεψε χρόνο και περιποιήσου τον εαυτό σου. Λάβε μέρος σε κοινωνικές εκδηλώσεις και να είσαι βέβαιη πως σε αυτούς τους χώρους σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις. Η εβδομάδα έχει τις ευκαιρίες της. Εσύ που βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση απόφυγε τα παιχνίδια ανταγωνιστικότητας με τον σύντροφο σου και βάλε φρένο στην καχυποψία σου. Τον κατηγορείς για πράγματα που δεν ευθύνεται.
ΔίδυμοιΜε ευχάριστες εξελίξεις σε οικογενειακό επίπεδο ξεκινά η εβδομάδα σου, μιας και πολύ καιρό τώρα προσπαθείς να θέσεις κάποιες αλλαγές σε εφαρμογή. Μην δεσμεύεσαι και μην δίνεις υποσχέσεις στα εργασιακά που θα είναι δύσκολο να τηρήσεις. Μπορεί να σε ενθουσιάζουν νέα ερεθίσματα και προτάσεις, όμως θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτική με τα λεγόμενα και τις επιλογές σου. Προστάτευσε δοκιμασμένες σχέσεις και συνεργασίες και μην επηρεάζεσαι απ’ τα όσα συμβαίνουν γύρω σου. Εσύ και ο σύντροφος σου έχετε τη δυνατότητα να κάνετε καινούρια πράγματα, να προσθέσετε ενδιαφέρον στην καθημερινότητα σας, να διασκεδάσετε και να έρθετε πιο κοντά από κάθε άλλη φορά. Μην εκπλαγείς αν κάνεις μια γνωριμία σε έναν χώρο που ούτε φαντάζεσαι και μάλιστα σε στιγμή που είσαι και εντελώς αφηρημένη. Βρες πρακτικές λύσεις σε οικονομικά θέματα σου και ασχολήσου με γραφειοκρατικές εκκρεμότητες.
ΚαρκίνοςΣημαντικές αποφάσεις που αφορούν στο μέλλον των εργασιακών σου καλείσαι να πάρεις αυτήν τη βδομάδα, γι’ αυτό φρόντισε να προετοιμαστείς για να μη βρεθείς προ εκπλήξεων. Ο Ήλιος περνά στο δικό σου ζώδιο στις 21/6 και μέρα με τη μέρα η αυτοπεποίθηση σου ανεβαίνει. Έτσι θα καταφέρεις να απεγκλωβιστείς από δυσάρεστες παρελθοντικές, συναισθηματικές αλλά και επαγγελματικές καταστάσεις. Να κοιτάξεις μπροστά και να ανακτήσεις την εμπιστοσύνη τόσο στον εαυτό σου, όσο και στους άλλους. Εσύ που βρίσκεσαι σε μόνιμη σχέση μην αφήνεις το μυαλό σου να φτιάχνει σενάρια επιστημονικής φαντασίας εις βάρος του αγαπημένου σου. Εμπιστεύσου τον για να μπορέσει η σχέση σας να πάει ένα βήμα παρακάτω. Εάν είσαι μόνη, ξεκινά ένα διάστημα ιδιαίτερα ευνοϊκό και ενθαρρυντικό για σένα, γι’ αυτό να είσαι προετοιμασμένη για όλα.
ΛέωνΤα οικονομικά σου θα είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου αυτήν τη βδομάδα. Θέλεις να βάλεις τα πράγματα σε μια σειρά και ταυτόχρονα να αναζητήσεις νέες πηγές εσόδων. Μπορεί να μην τα καταφέρεις αυτήν τη βδομάδα, μπορείς όμως να δρομολογήσεις τα πράγματα και να βρεις τις λύσεις που χρειάζεσαι. Δίνεις ώθηση στα εργασιακά σχέδια σου, όμως πρόσεξε να μην υποσχεθείς πράγματα που είναι πάνω απ’ τις δυνάμεις σου. Σε κάθε περίπτωση όμως οι προσπάθειες σου αναγνωρίζονται κι αυτό το εισπράττεις. Εξαιρετική είναι η ατμόσφαιρα στη σχέση με τον σύντροφο σου σχεδόν όλη τη βδομάδα, εκτός από κάποιες μικρές στιγμές έντασης που μπορούν εύκολα να αποφευχθούν. Εσύ που είσαι μόνη, αυτήν τη βδομάδα θα διαπιστώσεις πως έχει αλλάξει ο τρόπος σκέψης σου καθώς και οι απαιτήσεις σου. Η αυτοπεποίθηση σου ωστόσο σε κάνει ακαταμάχητη και οι θαυμαστές σου αυξάνονται.
ΠαρθένοςΤο ενδιαφέρον σου εστιάζεται στα επαγγελματικά. Με την ευχέρεια του λόγου που διαθέτεις και την εύνοια που λαμβάνεις από τα άστρα, μπορείς να κατακτήσεις τα πάντα. Νέες επαγγελματικές προτάσεις να τις προσαρμόσεις στα μέτρα σου, να βοηθήσεις συνεργάτες δείχνοντας τα ταλέντα σου και να αυξήσεις τις γνώσεις σου. Η επιτυχία στα συναισθηματικά σου είναι δεδομένη, μιας και λάμπεις ολόκληρη. Αν και κουρασμένη, έχεις τη δυνατότητα να καθηλώσεις τους πάντες. Η εξωστρέφεια σου σε κάνει να μην αρνείσαι καμία πρόταση και καμία νέα γνωριμία. Οπότε η επιλογή είναι δική σου και μπορείς να βρεις εύκολα τον άνθρωπο που θα θελήσεις να μοιραστείς μοναδικές στιγμές και όχι μόνο. Εσύ τώρα που βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση και έχεις βρει τον άνθρωπο σου, σταμάτα να είσαι τόσο επικριτική και αυστηρή μαζί του. Ασχολήσου με τον σύντροφο σου και δείξε του την τρυφερή και ερωτική πλευρά σου.
ΖυγόςΓεμάτη ενδιαφέρουσες στιγμές φαίνεται να είναι η εβδομάδα σου. Οι έντονοι ρυθμοί της ζωής σου συνεχίζονται, όμως οι εξελίξεις δεν σου επιτρέπουν να νιώσεις κούραση ούτε και απογοήτευση φυσικά. Έντονο παρασκήνιο φαίνεται να υπάρχει στον εργασιακό σου χώρο. Προσπάθησε να μην εμπλακείς σε αυτό, μιας και κάποιοι προσπαθούν να σε παγιδεύσουν ή να σε εκμεταλλευτούν. Απόφυγε τις αλλαγές μέχρι να ξεκαθαρίσει λίγο το πεδίο και να ενημερωθείς και για την παραμικρή λεπτομέρεια. Θέλεις να ερωτευτείς και να περάσεις όμορφα το καλοκαίρι σου, γι’ αυτό και ανοίγεσαι απέναντι σε νέες γνωριμίες. Εσύ τώρα που βρίσκεσαι σε μόνιμη σχέση, πάρε πρωτοβουλίες και πρόσθεσε το σασπένς που χρειάζεται η συνταγή της ευτυχίας. Απελευθερώσου συναισθηματικά και καλού κακού πρόσεχε και τους πειρασμούς που μπερδεύονται στα πόδια σου και μπορεί να φέρουν τα πάνω κάτω. Κάποια έξοδα αυξάνονται, καθώς πιθανά να χρειαστεί να δαπανήσεις έξτρα χρήματα για το σπίτι.
ΣκορπιόςΣτόχος σου αυτήν τη βδομάδα είναι να εντυπωσιάσεις, να επιδείξετε τις ικανότητες και τα ταλέντα σου, να γίνεις περισσότερο δημοφιλής και να θέσεις υψηλότερα τον πήχη των προσδοκιών σου. Έτσι μπαίνουν καινούρια άτομα στη ζωή σου και μάλιστα σημαντικά, που θα πιστέψουν σε σένα και θα στηρίξουν τα μακροπρόθεσμα σχέδια σου. Η τύχη είναι με το μέρος σου και ευνοεί τα επαγγελματικά σχέδια σου. Ποτέ δεν είναι αργά για να κάνεις μια προσπάθεια να αναζωπυρώσεις το πάθος στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου. Πάρε πρωτοβουλίες, προετοίμασε του εκπλήξεις και δείξτε όλο το ερωτικό ταμπεραμέντο που κρύβεις μέσα σου. Εσύ τώρα που είσαι μόνη διεύρυνε την κοινωνικότητα σου, πάρε μέρος σε εκδηλώσεις, γιατί κάπου εκεί φαίνεται να σκοντάφτεις σε ενδιαφέρουσες φυσιογνωμίες.
ΤοξότηςΑν και αρκετά κουρασμένη από τους έντονους ρυθμούς, την καθημερινότητα και τα απρόβλεπτα γεγονότα του προηγούμενου διαστήματος, είσαι έτοιμη να αντιμετωπίσεις και τις πιο δύσκολες προκλήσεις αυτήν τη βδομάδα. Οι θετικές όψεις και η επιρροή ακόμα της νέα Σελήνης, θα σε βοηθήσουν να αποδείξεις τις πραγματικές σου αξίες στα εργασιακά. Είσαι διατεθειμένη να δουλεύεις μέρα νύχτα προκειμένου να φτάσεις στον στόχο σου και να αποδείξεις τι πραγματικά μπορείς να κάνεις. Η θεά του έρωτα Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα, σου εξασφαλίζει ένα εξαιρετικό διάστημα και ένα καλοκαίρι γεμάτο εμπειρίες, πάθος και ρομαντισμό. Να θυμάσαι πως όσο πιο εκφραστική γίνεσαι απέναντι στον αγαπημένο σου τόσο περισσότερο δοτικός γίνεται και εκείνος. Εάν είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ και τη δυναμική της κοινωνικότητα σου.
ΑιγόκεροςΟργάνωσε από νωρίς το πρόγραμμα της εβδομάδας σου προκειμένου να αποφύγεις το άγχος των υποχρεώσεων σου, που δεν είναι και λίγες. Απ’ την άλλη η συνέπεια στα όσα αναλαμβάνεις είναι πολύ σημαντική, καθώς ανοίγεται μπροστά σου μια περίοδος ευκαιριών. Προώθησε με μεγαλύτερη ευκολία αυτήν τη βδομάδα τα σχέδια σου στα εργασιακά και κυρίως νέες σου συνεργασίες που ίσως σχετίζονται με το εξωτερικό. Ο έρωτας είναι πολύ σημαντικός για σένα αυτήν τη βδομάδα, γι’ αυτό και αποφασίζεις να αλλάξεις συνήθειες. Να προσθέσεις νέες δραστηριότητες στην καθημερινότητα σου και να διευρύνεις την κοινωνικότητα σου. Επιτέλους ήρθε η ώρα να βγεις απ’ το καβούκι σου και να γνωρίσεις το άλλο σου μισό. Εσύ που βρίσκεσαι ήδη σε μια μόνιμη σχέση, αναθεώρησε λίγο τον τρόπο συμπεριφοράς σου απέναντι στον αγαπημένο σου και μην φοβηθείς να του δείξεις και την ευάλωτη πλευρά σου.
ΥδροχόοςΟργάνωσε με προσοχή και μυστικότητα τα σχέδια σου και μην εμπιστεύεσαι ανθρώπους που το παρελθόν έχει δείξει πως πρέπει να μάθεις να είσαι λίγο πιο επιφυλακτική απέναντι στους άλλους. Μπορεί να επιζητάς μια αλλαγή στα επαγγελματικά, ακόμα και του προσανατολισμού σου, όμως δεν θα πρέπει να βιάζεσαι. Ενημερώσου πρώτα, βεβαιώσου και κατόπιν πάρε τις αποφάσεις σου. Έλεγξε τον παρορμητικό σου χαρακτήρα και βάλε φρένο στην ανυπομονησία σου. Η έλλειψη μιας συντροφιάς σου έχει γίνει μια έμμονη ιδέα το τελευταίο διάστημα. Κάλυψε τις συναισθηματικές σου ανάγκες με τα άτομα του φιλικού και οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Είναι προτιμότερο απ’ το να αναλώνεσαι άσκοπα με ανθρώπους που δεν αξίζουν τον κόπο. Ωστόσο το φλερτ σου ανεβάζει την αυτοπεποίθηση. Εσύ που βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση μοιράσου τα όσα σε απασχολούν με τον σύντροφο σου και μην τον απομονώνεις. Δέξου και εκτίμησε τις απόψεις του που είναι πιο αντικειμενικές και ψύχραιμες και μην ξεχνάς να γίνεσαι και λίγο ρομαντική μαζί του.
ΙχθείςΑυτήν τη βδομάδα σε διακρίνει μια υπερκινητικότητα. Δεν ξέρεις τι θέλεις, από που να αρχίσεις και που να τελειώσεις. Βάλε σε τάξη τις σκέψεις και τα θέλω σου και μην προσπαθείς να τα κάνεις όλα μαζί. Μην αμφισβητείς τις μέχρι τώρα επιλογές σου στα εργασιακά. Μπορεί κάποιες πρόσφατες συνεργασίες να μην αποδίδουν τα προσδοκώμενα και να αντιμετωπίζουν κάποια εμπόδια, αυτό όμως δεν σημαίνει πως πρέπει να απογοητεύεσαι. Ταξίδια που αφορούν στη δουλειά σου επιδίωξε τα. Ο τρόπος που προσεγγίζεις τους άλλους σε κάνει ακαταμάχητα γοητευτική, γι’ αυτό πλησίασε το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Είτε είναι μια νέα γνωριμία, είτε σχετίζεται με το παρελθόν σου, δεν υπάρχει καταλληλότερη στιγμή για να δράσεις. Εσύ που βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση, σταμάτα να είσαι τόσο αναλυτική με τα πάντα. Λίγη ξεγνοιασιά κρίνεται απαραίτητη. Καλύτερα να προσπαθήσεις να τον σαγηνεύσεις και να τον εκπλήξεις με τις ερωτικές προκλήσεις και ταμπεραμέντο σου.
 


Εχει Δημοσιευθεί :2023-06-17 17:21:00

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button